2016 ocak cinsiyet öğrenen anneler

İnşallah Cnm zahmet olacak ama göstersin artık yanı ona ciciler alamıyoruz :) ayrıntılıya devlete gidersem yine cinsiyet soylememe ihtimalleri var ,özelde de nereye gideceğimi bilmiyorum.
Allah yardımcımız olsun
Ben kastamonu da devlete gidiyorum oyle pozisyonu uygunsa soylememe gibi bir durumlari yok.yalniz secim yapmak icin gec bile kalmissin ayrintiliya devlete gideceksen.bana bir ay once gun verdiler eylul icin.cok yogun oluyor

Devlet randevu verdi bana ama o arada özel bulursam iyi bir yer onu dusunuyorum o vakte kadar sorusturuyorum işte. Devlet konusunda kararsizim ayrıntılı önemli çünkü​

amin cümlemize canım.bana devlet hastanesi söyledi ilk önce 15+2 günlüktü sonraki hafta özele gitmiştim o da sormadan söyledi hemen..devlet hastanesindeki doktor cinsiyetini hemen söyleyince şaşırdım haatta..zira ben kızımı 8 aylık olana kadar öğrenememiştim ve yinede özelde öğrenmiştim..

Çok acı ama genelde bebek kızsa doktorlar geç söylüyor, erkek ise hemen Söylüyorlar. Sebebi de malum.. Allah sağlıkla kucağınıza Alıp büyütmeyi nasp etsn inş.

Bizede 13. haftada erkek dedi dr bugun 16.haftada başka bir dr kiz dedi . Seni cok iyi anliyorum bizde saskiniz 3 hafta sonra ayrintili icin baska bir yere gidecem bakalim o ne diyecek

Cnm ben önceden 2 ay özele gittim 2 özel degistirdim memnun kalmadim hatta şekerin var deyip baya korkuttular beni sonra tabi olmadığını öğrendim. Yanı ticaret mantığı gibi geldi. Bence gata söylerdi de soylememelerinin sebebi nazlı bebisimin pozisyonu :) hiç göstermedi ki hep sakliyor ya yuzustu yatıyor,ya sırtını dönüyor,özele gitsem ordada aynı pozisyonda goremicekler :) bakalım ama bi dahaki randevuma sabredicem olmazsa gidicem :)
mutlaka randevu öncesi çikolata ye canım

Ankara numune de ayrıntılı var mıydı acaba? Ayrıntılı ultrasona az zaman kaldı ve ben halen nereye gideceğimi bilemiyorum:KK1:
canım hiç bilmiyorum ben sadece keseyi görmek için oraya gittim sonra zaten istanbula döndüm...ayrıntılı için gecikme randevu bulman zorlaşır

canım hiç bilmiyorum ben sadece keseyi görmek için oraya gittim sonra zaten istanbula döndüm...ayrıntılı için gecikme randevu bulman zorlaşır
Tşk ederim Cnm Ayrıntılı için zekai tahirden randevu aldım ama memnun kalır miyim bilmiyorum ,özel arayisindayim halen . ben de buralı değilim bi yıldır burdayim bu yüzden pek bilmiyorum :)
Ne diyelim
Allah işinin ehli doktorlarla karsilastirsin hepimizi inşallah :)

Ozellerden memnun kalmadim ama ayrıntılı ultrasonda önemli diye özel yada iyi bi devlet bulmam daha doğru olur diye dusunduk. Bakalım artık hayırlısı .
Rabbim evlatlarimiza sağlık versin tum ugrasimiz onların iyi olduğunu bilmek için :)

Tşk ederim Cnm Ayrıntılı için zekai tahirden randevu aldım ama memnun kalır miyim bilmiyorum ,özel arayisindayim halen . ben de buralı değilim bi yıldır burdayim bu yüzden pek bilmiyorum :)
Ne diyelim
Allah işinin ehli doktorlarla karsilastirsin hepimizi inşallah :)
Aslında benim topikte ankaralı arkadaşlarım var onlara sorabilirim istersen nerde yaptırdıklarını

Tşk ederim olur. Bende konu açtım burda ve bi kaç yerde daha,birinin iyi dediğine biri kötü deyince kafam iyicene karıştı.
Benim bi arkadasim Ataturk egitim arastirmada yaptirdi ayrintilisini. Memnun kaldi. Ben de henüz karar vermedim nerde yaptiracagima ama Ataturk olabilir belki.

Benim bi arkadasim Ataturk egitim arastirmada yaptirdi ayrintilisini. Memnun kaldi. Ben de henüz karar vermedim nerde yaptiracagima ama Ataturk olabilir belki.
O hastaneyi önceden Baska biri daha söyledi baya aradım tlfa cvp vermediler. Radyologlar mi yapıyor yoksa kadın doğumcular mi onu soracaktı,tlfla randevu alıp alınamayacağını ogrenecektim hastanenin yerini de bilmiyorum çünkü. Olmazsa öğrenip gider sorustururum. Tskler

hayırlısı olsun canım ilk ultrasonda ben anlamıştım cinsiyeti hatta eşim doktora ben gördüm erkek dedmişti doktor güldü bişi demedi kemik yapısı kıza benziyor gibi demişti geçen hafta ağrım çoktu o zaman gittiğimde %100 erkek dedi çin takvimine baktığımdada öyle çıkıyor. artık eylülde kesinleşir diye bekliyorum hiç alışveriş dahi yapmadım daha....
Cogu kiside tutmus bu tablo ama bende tutmuyor simdilik bi degisiklik olmazsa.net degil diyor doktor

hayırlısı olsun canım ilk ultrasonda ben anlamıştım cinsiyeti hatta eşim doktora ben gördüm erkek dedmişti doktor güldü bişi demedi kemik yapısı kıza benziyor gibi demişti geçen hafta ağrım çoktu o zaman gittiğimde %100 erkek dedi çin takvimine baktığımdada öyle çıkıyor. artık eylülde kesinleşir diye bekliyorum hiç alışveriş dahi yapmadım daha....
Benimde randevu bugun ama bakalim net birsey soyleyeceklermi.bende birsey alamiyorum bilmeyince.sonrada cok gec kalmam insallah malum hepsi bi anda cok fazla maddi yük oluyor

evet haklısın canım ama alıyormuş gibi ufak ufak kenara bir miktar para koyabilirsin ben öyle yapıyorum şuan 6,5 aylık olunca başlarım herhalde. Bugün belli olursa benide haberdar etmeni isterim :)
Benimde randevu bugun ama bakalim net birsey soyleyeceklermi.bende birsey alamiyorum bilmeyince.sonrada cok gec kalmam insallah malum hepsi bi anda cok fazla maddi yük oluyor

X