2016 ocak cinsiyet öğrenen anneler

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . valla bende atatürk eğitim ve araştırmaya gittim ayrıntılı USG ' de ali ipek baktı o da radyoloji uzmanı cnm. Bende başarılı olduğunu duyup gittim bisey yok bebekte sağlığı iyi dedi sukur inşallah öyledir de. Cinsiyeti de söylüyor net bisey diyor zaten benziyor falan demedi bende ayrıntılıya kadar hep bi erkeğe benziyor bi kıza benziyor dediler. O kız dedi benziyor ifadesini kullanmadı. Rabbim senin de gonlune gore versin

anladım canım çok sağol bana da bebek sağlıklı diyor doktor ama ayrıntılı da daha net görünür sanırım ne kadar sürüyor canım bir de sonuçları hemen söylüyor mu

Kızlar Almila ismi nasıl sizce?

1. elma gibi kırmızı yanaklı güzel
  2. Eski bir Türk savaş kahramanının kızının adı bu. Kırmızı elma manasına geliyor.
  3. Almila ilteriş kağanın ordusunun binbaşısı pars ’ın karısıdır ayrıca kaynaklarda oğuz boyunun gelmiş geçmiş en gzel kızı olduğu söylenir
  4. Almila köken olarak türkçedir ve anlamı “kızılelma”dır.

bence çok güzel bi isim. adıyla büyüsün küçük hanım :)

12. haftayı sürerken doktor kontrolünde erkek olduğunu gördük ama 14. haftada doktor %100 erkek dedi. 17+0 da ilk kıpırtısını hissettim. Doğumum ocak ayında. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Meraba kizlar ben 15+6 haftalik hamileyim, ve 3 dr kiz dedi, haziranin 13 ayrintili ultrasona giricem sizce degishirmi cinsiyet? Erkek olasiligi varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…