- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 34
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.281
Ben hep sonlandi diyor canim ondan yoksa ben inaniyorum senin oyle olacakUmutcum bende tam tersi sevindim testte tek çizgi var ama agrilarimda var inşallah kanda pozitif görenlere olurum
Canim doktorun ne diyor coguldur belki ondandirKizlar merhaba dün biraz canim sıkkındı hicbirsey yapasim gelmedi benim degerlwr fazla artiyor 12. Gun 157.8 14.gün 611 16.gun 2070 neden boyle anlamiyorum
12,14 günlerden sonra artış çok fazla oluyor.. Sıkıntı yapma cnmKizlar merhaba dün biraz canim sıkkındı hicbirsey yapasim gelmedi benim degerlwr fazla artiyor 12. Gun 157.8 14.gün 611 16.gun 2070 neden boyle anlamiyorum
Beyaz canim insallah insallah12,14 günlerden sonra artış çok fazla oluyor.. Sıkıntı yapma cnm
Doktorla bi daha gorusmeyi hic dusunmuyorum canim zaten beyfendi oyle kolay kolay cimmaz telefona hemsire muhatap oluyo hastalarla iyi geliyorsa sileyim canim bugun yattigim yerden kalktim kasigima sanki bi sey batti icerde aklim orda simdi o neydi diyecanım trasnferin 14 gün öncesine göre hesapla senn muhtemelen 21 22 ekim doğum görünmeli şuan 2. yada 3. hafta olmalı. canım olmazsa doktora sor sirkeli pamukla sil bana öyle demişti geçen yıl ama yinede önce sor
Coraspirin elevit estrofem ve Crinone jel kullanıyorum Can'ımAaa bilmiyordum tatlım benim doktorum öyle bir şey yapmıyor yapsa acısını hissederdim muhakkak.. Bakalım bunda nasıl olacak bana doktor demedi aspirin kullan diye ama 3 ay önce 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu önlem olsun diye içiyorum şimdi ben de..
Canim bakma hic oralara sacmalik insani hamilede yapiyor dusukde hicbi bunye ayni degildir senin bebislerin var bosvar bwlirtiyi artik :)Canimm oraya bakinca moralim bozuldu hep gebelik sonlandi diyo
2 tane mi transfer edildi. Eğer öyleyse ikiz olma ihtimali çok yüksekKizlar merhaba dün biraz canim sıkkındı hicbirsey yapasim gelmedi benim degerlwr fazla artiyor 12. Gun 157.8 14.gün 611 16.gun 2070 neden boyle anlamiyorum
Hayır tek transfer bolunmus olabilir dedi dr um2 tane mi transfer edildi. Eğer öyleyse ikiz olma ihtimali çok yüksek
İyi düşün iyi olsun Can'ım bu mesajları sonradan gördümUmuttttt dr da oyle diyiyor kotu dusunmeyelim dedi cuma günü gel kont edelim kesene bakarız dedi ama iste odum patlıyor tek embriyo konuldu bolunmus olabilir dedi yada ...... aklima bile getirmek istemiyorum 4 kata yakin artiyor
Canim herkesin farkli benimcanim cok yandi bazi arkadaslarin gayet keyifli gecmis ama sakin 4 bardaktan fazla su icme ben o hatayi yaptim 15 dakika sonra kalktim lavaboya gittimKizlar tup bebek islemi acili bi islem mi nasil yapiliyo hic bilmiyorum
benim hic bi fikrim yok olmzsa tup bebek yaptircaz of ofCanim herkesin farkli benimcanim cok yandi bazi arkadaslarin gayet keyifli gecmis ama sakin 4 bardaktan fazla su icme ben o hatayi yaptim 15 dakika sonra kalktim lavaboya gittim
Sıkıntı stres yapma. Bu bir sınav. Hep pozitif olmalısın. Yumurta toplama aşaması sonrası biraz Ağrı'n oluyor onun dışında herşey gayet acısız ve çok heyecanlı. O aşamada da zaten narkoz verip uyutuyorlar hiç birşey hissetmiyorsun. Ağrı'n olursa ağrı kesici yapıyorlar. Yarım saate ayaklanıyorsun. Transfer esnasında ise 2 dk bile sürmeyen bir işlem ile minik kuzularını alıp evine geliyorsun. 10-12 gün sonra kan testti yapıp sonuç alıyorsun bu kadar :)benim hic bi fikrim yok olmzsa tup bebek yaptircaz of of
yinemi narkoz Vallahi yoruldum cnm yaslandim ya 1 hafta oldu laparoskopi gistereskopi olali insallah kendiliginden olur takmiyim diyorum ama olmuyoSıkıntı stres yapma. Bu bir sınav. Hep pozitif olmalısın. Yumurta toplama aşaması sonrası biraz Ağrı'n oluyor onun dışında herşey gayet acısız ve çok heyecanlı. O aşamada da zaten narkoz verip uyutuyorlar hiç birşey hissetmiyorsun. Ağrı'n olursa ağrı kesici yapıyorlar. Yarım saate ayaklanıyorsun. Transfer esnasında ise 2 dk bile sürmeyen bir işlem ile minik kuzularını alıp evine geliyorsun. 10-12 gün sonra kan testti yapıp sonuç alıyorsun bu kadar :)
8.günü görü8. Gün Can'ım
8.günü görünce bende yazmak istedim benim de 8.gün.Cok korkuyorum dün idrar testi yaptim negativ cikti....umarim kanda pozitif cikar ...8. Gün Can'ım
sende haklısın canım ya ben olsam bende hayatta muhatap olmam. o bıçak batması 3. gün bendede oldu kalkarken çok canım yandı ben ağlamıştım birşey oldu sanıp normal sanırım :)Doktorla bi daha gorusmeyi hic dusunmuyorum canim zaten beyfendi oyle kolay kolay cimmaz telefona hemsire muhatap oluyo hastalarla iyi geliyorsa sileyim canim bugun yattigim yerden kalktim kasigima sanki bi sey batti icerde aklim orda simdi o neydi diye
bende öyle diyorum canım sanırım biraz uzak kalmalıyım zaten misafirim geliyor hem de yatılıCanim bakma hic oralara sacmalik insani hamilede yapiyor dusukde hicbi bunye ayni degildir senin bebislerin var bosvar bwlirtiyi artik :)
canım rahat ol güzel düşün bebişim hızlı büyüyor de.Umuttttt dr da oyle diyiyor kotu dusunmeyelim dedi cuma günü gel kont edelim kesene bakarız dedi ama iste odum patlıyor tek embriyo konuldu bolunmus olabilir dedi yada ...... aklima bile getirmek istemiyorum 4 kata yakin artiyor
Canım anca randevu aldım benim adet 10 gün önce gelmeseydi geçen pazartesi bakılcakti ama geldiği için önümüzdeki hafta pazartesi bakılacak aslında bi yönden de iyi oldu ilaçlardan mı göründü o damarlaşma yoksa normalde varmıydı adet bitince daha iyi belli olur hemde damarlaşma yı görüp tüp bebeği iptal ettiğide adetin 8. Günüydü bu seferki bakılacak günde adetin 8. Günü,hayırlısı bakalım merakla pazartesiyı bekliyorum ☺Anladım canım hayırlısı olsun da o zamana kadar yumurtalar atılmış oldu nasıl görecek peki o damarlanmayı ki?
Ne ameliyatı canım? Doktorun ve tüp bebek merkezin iyiyse eğer değiştirme doktor ne derse onu uygula ama iyi deilse deiştır derimevet canım benim de tedavim iptal oldu yumurtalardan tutunan olmadığı için
benim de adetim çok koyu ve yoğun geliyor adetten sonra doktora gidip muayene olacağım. bakalım artık hayırlısı bir yandan da muayeneden sonra ameliyat derse acaba tüp merkezini değiştirsem mi yoksa ameliyat olsam mı karar veremedim