2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ka
kaçıncı gün embriyosu cnm. dondurulmuş mu. kaç adet koydular
Kaçıncı günün derken nasıl oluyor döllenip bekletilme süresi mi yani? Benim yumurtalar istenilen boyuta gelmediği için alınıp laboratuarda geliştirildi bir ay öyle geçti sonra polip tespit edildi bir ayda öyle geçti histereskopi oldum şimdi önümüzdeki adet gününü bekliyorum.
 
embriyoyu sormuştum canım. yumurta döllendikten sonra 3.gün yada 5.gün transfer oluyor. benim dondurulmuş 3.gün embriyosu. arkadaşınkini merak ettim. senin de hayırlı olsun tedavin canım :)
 
Arkadaşlar benim sonucum büyük ihtimalle negatif 6.7 cıktı değerim..inşallah bu yolda devam eden herkes pozitif sonucu görür son negatıf ben olurum.
 
2. gun embrıyosu canım. ılkınde de bır tane vardı. o yuzden donduracak embrıyo kalmamıstı. sımdı 2. tedavıde de bir tane dollenıp bolundu,1 tane kondu.
embrıyo 5. gune kadar laboratuvarda gelısmeye devam edıyorsa 5. gun transfer oluyor. ama 5. gune kadar duramayacgını goruyorlarsa bır an once doğal ortamına yanı rahme koyuyorlar.
 
10. Gün değerim 6.7. Tekrarlamamı istedıler yarın tekrar test yptıracagım. Cok küçük bi değer negatıf bence hiç umudum yok
 
Ayy çok üzüldüm canım inşallah değerin yükselir. Kaç gün odu ki?
10.gün değerim canım 6.7.. Yükselecegını zannetmıyrm. Bel ağrısı dısındada hiç bir belirtim yok ne regl olacak gibiyim ne hamile gibiyim anlamadım.arkadaslar sakın belirti aramayın kendınızde ilaçlar resmen bizimle dalga gecıyor
 
Dondurulmuştur embriyon Can'ım benim
Evet donduruldu bekletilme suresi 5 gün ozaman 5 günlük oluyor yanı. Benim biraz farklı oldu normalden o yüzden karıştırdım :) bu arada böyle sohbet etmek güzel oluyormuş çünkü herkesle paylaşılmıyor böyle şeyler çünkü insanlar anlamıyor. Çok görmüyorum insan başına gelmeyince gerçekten anlamıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…