2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Gözün aydın tatlım darısı başımıza :KK49: coraspin kullanıyorsun canım değil mi? Sende pıhtılaşma var mıydı yoksa önlem amaçlı mı kullanıyorsun? Transferden önce ve sonra nasıl kullanıyorsun?
Kullanıyoruz Can'ım geçen seferinde de 12. Haftaya kadar kullandırmıştı. Kan pıhtılaşmadı yoktu bende. Tedbir ve bebeğin tutunması amaçlı sanırım. Günde 1 defa kullanıyorum
 
Anladım canım bazı doktorlar transfer gününden 2 gün önce bıraktıyorlar kanama falan fazla olmasın eğer olursa diye sonra tekrar başlatıyorllarmış.. Sağolasın..
Tam tersi Can'ım transferi yaparken çok az rahmi kazıyor kanatıyor bebişin tutunmasına yardım olsun diye
 
Doktoruma çok güveniyorum. İşini gerçekten bilen iyi biri. Her attığı adımı kendinden emin atması beni rahatlattı. İki seferdir dediği herşey çıktı ve ben test doğruyu söylüyorsa tekrar hamileyim.
 
Tam tersi Can'ım transferi yaparken çok az rahmi kazıyor kanatıyor bebişin tutunmasına yardım olsun diye

Aaa bilmiyordum tatlım benim doktorum öyle bir şey yapmıyor yapsa acısını hissederdim muhakkak.. Bakalım bunda nasıl olacak bana doktor demedi aspirin kullan diye ama 3 ay önce 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu önlem olsun diye içiyorum şimdi ben de..
 
Kizlar merhaba dün biraz canim sıkkındı hicbirsey yapasim gelmedi benim degerlwr fazla artiyor 12. Gun 157.8 14.gün 611 16.gun 2070 neden boyle anlamiyorum
 
X