- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 36
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.261
İki tane 5 gün alsak keseyi görebilirmiyiz.. Bir arkadaş 7. Haftada görünüyor demişti
Biz 6. haftada görmüştük geçen sefer tatlım iki kere 5 erden rapor alsan yeter..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki tane 5 gün alsak keseyi görebilirmiyiz.. Bir arkadaş 7. Haftada görünüyor demişti
İnşallah Allahım o günleri gösterir. Geçen sefer erken kaybedince korkularım çok.. İnşallah yüzümüzü güldürür Allah'ım..Biz 6. haftada görmüştük geçen sefer tatlım iki kere 5 erden rapor alsan yeter..
olmadı doktorumu arayıp rica edicem kargoya falan verdircem yada eşim gidip alıcak canım ya bu kadar emek boşa gitmesinDediğim gibi özel hastaneler veriyor. Olmadı 5 gün 5 gün al
Kullanıyoruz Can'ım geçen seferinde de 12. Haftaya kadar kullandırmıştı. Kan pıhtılaşmadı yoktu bende. Tedbir ve bebeğin tutunması amaçlı sanırım. Günde 1 defa kullanıyorumGözün aydın tatlım darısı başımıza coraspin kullanıyorsun canım değil mi? Sende pıhtılaşma var mıydı yoksa önlem amaçlı mı kullanıyorsun? Transferden önce ve sonra nasıl kullanıyorsun?
Doktorum sonucu aldıktan 3 hafta sonra çağırmıştı beni. Ve keseyi görmüştüm yani doğru 7 haftalık oluyorİki tane 5 gün alsak keseyi görebilirmiyiz.. Bir arkadaş 7. Haftada görünüyor demişti
Kullanıyoruz Can'ım geçen seferinde de 12. Haftaya kadar kullandırmıştı. Kan pıhtılaşmadı yoktu bende. Tedbir ve bebeğin tutunması amaçlı sanırım. Günde 1 defa kullanıyorum
12 haftalık olana kadar kullandım Can'ımTransferden kaç gün önce bıraktın peki canım yoksa aynen devam mı ettin 1 adet kullanmaya?
Belirtiler nasıl canım sende? aynen devam ediyormuolmadı doktorumu arayıp rica edicem kargoya falan verdircem yada eşim gidip alıcak canım ya bu kadar emek boşa gitmesin
canım dün akşam çok adet ağrısı çektim yaaa felaketti... akıntı var su gibi. arada bir bacak ağrısı o kadar başka da birşey yokBelirtiler nasıl canım sende? aynen devam ediyormu
12 haftalık olana kadar kullandım Can'ım
Adet ağrın devamlı oluyormu ara aramı oluyor? Bende bel ağtısıda varcanım dün akşam çok adet ağrısı çektim yaaa felaketti... akıntı var su gibi. arada bir bacak ağrısı o kadar başka da birşey yok
Aynı durumlar bende de var ve dün mide bulantım vardıcanım dün akşam çok adet ağrısı çektim yaaa felaketti... akıntı var su gibi. arada bir bacak ağrısı o kadar başka da birşey yok
Tam tersi Can'ım transferi yaparken çok az rahmi kazıyor kanatıyor bebişin tutunmasına yardım olsun diyeAnladım canım bazı doktorlar transfer gününden 2 gün önce bıraktıyorlar kanama falan fazla olmasın eğer olursa diye sonra tekrar başlatıyorllarmış.. Sağolasın..
Canim dun ara ara ama siddetli oldu.bel agrisida bazen oluyor canimAdet ağrın devamlı oluyormu ara aramı oluyor? Bende bel ağtısıda var
Dun benimde felaket bulandi canim ya yemege yaklasamadimAynı durumlar bende de var ve dün mide bulantım vardı
Canimm oraya bakinca moralim bozuldu hep gebelik sonlandi diyobelirti arayanlar icin guzel bi baslik olmus kizlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.574513/
Tam tersi Can'ım transferi yaparken çok az rahmi kazıyor kanatıyor bebişin tutunmasına yardım olsun diye
Umutcum bende tam tersi sevindim testte tek çizgi var ama agrilarimda var inşallah kanda pozitif görenlere olurumCanimm oraya bakinca moralim bozuldu hep gebelik sonlandi diyo