2016 Ocak AnneLeri..

BAYANLAR KADINLAR KLUBUNDE OKUMUSTUM GECEN GUN.BEBEGINIZIN ILK ULTRASON RESMINDE BEBEGINIZ UZUNSA PIRINC GIBI VEYA KURU FASULYE GIBI ERKEK..EGER YUVARLAKSA NOHUT GIBI KIZI OLACAK YAZIYODU.SIZINKILER NASIL? BIRDE IKINCI VEYA UCUNCU HAMILELIGI OLANLAR ONCEKI COCUKLARININ ULTRASON RESMINE BAKABILIRMI.ACABA BU BILGI DOGRUMU OGRENMIS OLURUZ
Benim kardesim gecen yil hamileydi onun 7 haftalik ultrasonda bebegi top gibi yuvarlak kizi oldu benim ki ince uzun kolu bacagi var bakalim benim ki ne olcak erkek olursa dogru dicem ama kardesimin ki tutuyo yani

Benim kardesim gecen yil hamileydi onun 7 haftalik ultrasonda bebegi top gibi yuvarlak kizi oldu benim ki ince uzun kolu bacagi var bakalim benim ki ne olcak erkek olursa dogru dicem ama kardesimin ki tutuyo yani
Ustteki kardesimin alttaki benim ayni hafta ayni gun fotograflari

Eklentiler

• IMG-20150504-WA0003.jpg
    IMG-20150504-WA0003.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20150522-WA0000.jpeg
    IMG-20150522-WA0000.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 67
Selam kızlar, ben de bugun ikili test yaptırdım ve ense kalınlığına bakıldı. Çok şükür 0,5mm çıktı, test sonucunu da Cuma alıcaz. Heyecanla bekliyoruz sonucu. Buarada cinsiyetle ilgili bişi söylemedi 3 hafta sonra netleşecek. Ama miniğim biraz dürtmenin sonrasında hareket etti, döndü falan muhteşem bişeydi :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve yaşadıklarımız için bi kez daha binlerce şükür:KK33:

Selam kızlar, ben de bugun ikili test yaptırdım ve ense kalınlığına bakıldı. Çok şükür 0,5mm çıktı, test sonucunu da Cuma alıcaz. Heyecanla bekliyoruz sonucu. Buarada cinsiyetle ilgili bişi söylemedi 3 hafta sonra netleşecek. Ama miniğim biraz dürtmenin sonrasında hareket etti, döndü falan muhteşem bişeydi :) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve yaşadıklarımız için bi kez daha binlerce şükür:KK33:
Kac haftalik boyu kac cm olmus benimde 15 temmuzda randavum insallah ogreniriz benimde ense kalinligi 1.10 mus rabbim hayirli evlatlar nasip etsin

Kac haftalik boyu kac cm olmus benimde 15 temmuzda randavum insallah ogreniriz benimde ense kalinligi 1.10 mus rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
11+4 bugün itibariyle ve 56 mm olmuş boyu gayet normal dedi dr. 1,10 da gayet normal bildiğim kadarıyla sağlıkla gelsinler inşallah :)

ay hadi maşaAllah,inşaallah güzel çıkar sonuçlarınız...fotoğraf paylaşsana annesiii :)

Hayırrlı haberlerle dönüyoruzzz çok şükürr sanırım bir kızım daha olucak
Bebeginizin ilk ultrason resminde nasil peki paylasirnisiniz yada.kendiniz bakip soylermisiniz.yuvarlak nohut gibimi.uzun pirinc veya kuru fasulye gibimi.bakalim burda okudugumuz dogrumu .eger kiziniz olacaksa yuvarlak nohut gibi olmali

2 li testi bebek ne kadarlikken yaptirdiniz.suresi hangi haftalar arasi oluyo

Valla benim ilk ultrason degil ama keseydi ilki cunku bu kalp atışınin ilk ultsrasonu :KK66:

Eklentiler

• IMG-20150618-WA0000.jpg
    IMG-20150618-WA0000.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 87
X