2016 Ocak AnneLeri..

herkese merhabalar... CMV IgM ve CMV IgG testleri hakkında bilgisi olan var mı? CMV IgG değerim yüksek çıkmış... doktoruma da ulaşamadım stres oldum..bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim:KK43:

herkese merhabalar... CMV IgM ve CMV IgG testleri hakkında bilgisi olan var mı? CMV IgG değerim yüksek çıkmış... doktoruma da ulaşamadım stres oldum..bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim:KK43:

Anne kanında bakılan CMV IgM antikoru pozitif ise hastalık yeni geçiriliyor demektir. CMV IgG antikoru pozitif ise eskiden geçirilmiş demektir.

Benimde öyle çıkmıştı. Sorun yok. Eskiden geçirmişiz.

Anne kanında bakılan CMV IgM antikoru pozitif ise hastalık yeni geçiriliyor demektir. CMV IgG antikoru pozitif ise eskiden geçirilmiş demektir.

Benimde öyle çıkmıştı. Sorun yok. Eskiden geçirmişiz.
Çok teşekkür ederim.. Halen Dr.a ulaşamadım ama içim rahatladı :)

Kızlar ikili test sonucum çıkmış :) henüz elimde bi belge yok ama 10.000 de 1 ihtimal çıkmış sonucunuz, işler yolunda dedi doktorum :) Darısı size olsun inşallah :)

arkadaşlar merhaba nasılsınız
bir şey danışacağım size ikili testin sonucu hemen çıkıyor mu?

arkadaşlar merhaba nasılsınız
bir şey danışacağım size ikili testin sonucu hemen çıkıyor mu?
Üç gün içerisinde çıkar demişti doktorum ama dün yaptırdım, bugün çıkmış sonuçlar. 3-7 gün arası değişiyor sanırım normalde

teşekkür ederim cnm bende cuma günü gircem teste insan bir tedirgin olmuyor değil yani :)
Rica ederim cnm :) Ben mümkün olduğunca rahat olmaya çalıştım (Zira içime bir Polyanna oturdu sanırım annelik içgüdüsüyle:) ama haklısın insan tedirgin oluyor, telefon çalınca kalbim yerinden çıkacaktı nerdeyse:) Hayırlısıyla güzel sonuçları alırsın inşallah sen de

Kızlar bu da benim fındığım ☺️☺️ 6+3 tü burada :emir_bebek:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar bende bi iki haftaya ikili taramaya gircem kanlami oluyor nasil bir test bide neyi olcuyorlar?

Canım doktor ultrasyonla Detaylı inceliyor daha sonra kan testi yaptırıyorsun :)

Kızlar bu arada ben doktordan yeni geldim ve bebek bildiğiniz karnımda zıplıyordu doktorda baya izledi izledi Güldü düzgün kontrol yapamadı başta bu normal mı yani ben o an ikili tarama heyecanı Yüzünden burnunu göremiyorum gözleri nerde demekten onu soramadım

Benimde bugun cikti ikili testin sonucu cumartesi yaptirmistim hastaneden aradilar bi problem yokmus ama degeri kac onu ogrenemedim birsey yok deyince sevincten sormak aklima gelmedi

Canım doktor ultrasyonla Detaylı inceliyor daha sonra kan testi yaptırıyorsun :)

Kızlar bu arada ben doktordan yeni geldim ve bebek bildiğiniz karnımda zıplıyordu doktorda baya izledi izledi Güldü düzgün kontrol yapamadı başta bu normal mı yani ben o an ikili tarama heyecanı Yüzünden burnunu göremiyorum gözleri nerde demekten onu soramadım
Bak benimki seninkinden kucuk gecen hafta gordum kipir kipirdi.normal hareketli olmasi :) cinsiyetine dair bisi dedimi,aramizda En buyuk seninki :KK66:

Allah Razı olsun canım seninkinin cinsiyet için birşey dedi mi :)
Ben hiç erkek düşünmemiştim bi elti klasiği merakından Çin takvimine bakmış erkek olucak sanırım sülalede bi ilk ama benim ilk çocuğumda öyleydi doğum tarihleri bile aynı ama doğmadı diyip bidaha konuşmadı benle bende Allah'ım sağlıklı huzurlu bir evlat olsun yeter demiştim o günden beri

X