- 12 Ocak 2016
- 593
- 623
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.941
Oyle deme tatlim Allah vakti zamani geldimi verir elbet.Ya normalde rahatim ama buraya cok takilinca beklentiye giriyorum olmayincada uzuluyorum.Insallah Allah tez zamanda hayirli bebisler verir.2 ayda böyleysen ben öleyiiiiim 1 yıl olduuu 2 yıllık evliyimmmmm ve hiç korunmadımm doğru düzgün
Merhaba canım bu ateş ölçümünü neye göre yapıyorsunuz yani kaç olmalı hamilelikte fln ben hiç bilmiyorumGünaydın kızlar bata son 5 atesimi ölçüm sabah ilk uyanınca 37.5 göğüsler baya bi hassas bugün düne göre geçen ay akıntı vardı adet olana kadar bu ay nerdeyse hiç yok gibi fazla düşünmüyorum genelde ama bat yaklaştıkça heyecan artıyor :) ne diyorsunuz duruma aynı olan varmı benle ya da hamilelerde neler vardı şüphe ettikleri
Dün idrar testi yaptım negatif hafif sancım var olmadı galibaevet kızlar son durumlar nedir?
- G gul_22116 .....................4 nisan
dilo00 .............................9 nisan enginkelime .........................11 nisan pink2 ........................12 nisan - @GnlA................................13 nisan
loliss ................................14 nisan - F ffakem ............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- K Kafayibebeklebozdum ............15 nisan
cansu0812 .................................15 nisan - F fufucukkk ........................16 Nisan
tereyagli ekmek .......................16 nisan angelkf ...............................16 nisan oh_ne_ala .......................17 nisan
Ama kırmızılarıda görmedim dahaDün idrar testi yaptım negatif hafif sancım var olmadı galiba
hala beklemedeyim canım yaevet kızlar son durumlar nedir?
dilo00 .............................9 nisan enginkelime .........................11 nisan pink2 ........................12 nisan - @GnlA................................13 nisan
loliss ................................14 nisan - F ffakem ............................15 nisan
cansu0812 .................................15 nisan - F fufucukkk ........................16 Nisan
tereyagli ekmek .......................16 nisan angelkf ...............................16 nisan oh_ne_ala .......................17 nisan
canm bende bu ay girmeme kararı almıştım . Haklısın sürekli takip etmek daha tez canlı hale getiriyor . Ama hamiş olduğun vakit hemen gel bizde ver güzel haberi. Rabbim nasip eder inşallah bu ay canmGunaydin kizlar adetim 4 gun gecti ama iki idrar testimde negatif cikti mayisa kaldim ama beni eklemeyin cunku moralim bozuyor.
çok teşekkür ederim . İnşallah bol bol alırız güzel haber canminşallah yükselir ...şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Günaydın kızlar bata son 5 atesimi ölçüm sabah ilk uyanınca 37.5 göğüsler baya bi hassas bugün düne göre geçen ay akıntı vardı adet olana kadar bu ay nerdeyse hiç yok gibi fazla düşünmüyorum genelde ama bat yaklaştıkça heyecan artıyor :) ne diyorsunuz duruma aynı olan varmı benle ya da hamilelerde neler vardı şüphe ettikleri
evet kızlar son durumlar nedir?
Sabah kırmızılar geldi kızlar 5yum vardı bide olmayınca olmuyor işte. Sabahtan beri ağlıyorum engel olamıyorum kendime. Yarın doktora gideceğim bide bana ilişkiye girmeyin çoğul gebelik tehlikeli dedi. Iyi ki ilişkiye girmişim en azından pismanlik yasamadim. artık sorunun eşimde olduğunu düşünüyorum bosuna tedavi goruyorum sanki
Canim benim cok sagol Sen de insallah saglikla kucagina alirsin,hayirli bir evlat olur ins.canm bende bu ay girmeme kararı almıştım . Haklısın sürekli takip etmek daha tez canlı hale getiriyor . Ama hamiş olduğun vakit hemen gel bizde ver güzel haberi. Rabbim nasip eder inşallah bu ay canm
çok teşekkür ederim . İnşallah bol bol alırız güzel haber canm
Yumurtluyolar napsin işdeeKızlarr çok hareketsiz burası ne yapıyosunuz
Bende forum forum geziyorm :))Yumurtluyolar napsin işdee
sen nasılsın :)
Beyaz diş macununu kaba sıkıyorsun idrarınla karıştırıyorsun eğer karışım mavi renk oluyorsa pozitif eğer köpürüyor ama mavi olmuyorsa negatif bende dün yeni öğrendim düzgün yapamadım sanırım ama iğrenç zaten boşver
Sorma pişman oldum ama geçti artık...Allah aşkına yapmayın böyle bir şeyi :)