- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 35
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.921
AA canım ne zaman alıcaz haberini inşallah:)Hoşgeldin bende burdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AA canım ne zaman alıcaz haberini inşallah:)Hoşgeldin bende burdayım
Insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine. Dualarim seninle.Eşimin değerleri normal canım. Üç hafta sonra aşılama yapılacak inşallah
Insallah yerlesiyodur kuzucuguuunMerhaba kızlar kan tahlili yaptırdım 124 çıktı adet 2.günü dr cuma günü kan testini tekrarlayn dedi. Dünden beri kahverengi akıntım var diğer gebeliğimde de olmuştu yerleşme kanamasıda olabilir düşük tehlikeside. Dua edin inşallah yükselir kızlar ..
Günaydın canimm neden umitsizlige kapıldın adet olmadıkça ümit vardır bence biraz daha bekle kan testi verGunaydin kizlar adetim 4 gun gecti ama iki idrar testimde negatif cikti mayisa kaldim ama beni eklemeyin cunku moralim bozuyor.
Gunaydin kizlar adetim 4 gun gecti ama iki idrar testimde negatif cikti mayisa kaldim ama beni eklemeyin cunku moralim bozuyor.
benim de bat 9 canım bende hala olmadımmben bikaç gündür yoktum kızlar nete giremedim. Adet olmadım bugun test yaptım negatif cıktı 3 gün gecti en az 1 hafta gecmelı dıyolar bellı olması ıçın beklıycem adet olmazsam tekrar yapçam bakalım hayırlısı hepimiz için
Canim iki test yaptim ikiside negatif yani silik cizgi bile yoktu kendi kendime neden umitleneyim ki.Günaydın canimm neden umitsizlige kapıldın adet olmadıkça ümit vardır bence biraz daha bekle kan testi ver
Evet canim sanirim etkileniyorum, oyle bir psikolojiye giriyorumki sanki aylardir bebek isteyipte olmuyormus psikolojine giriyorum halbuki daha ikinci ayim.Canım moral bozukluğu ya da stres yapıyorsa bence de girme bir kaç arkadaş da aynı kararı aldı
Hakkında hayırlısı olsun ileride getirirsin güzel haber inşallah :)
inşallah yükselir ...şimdiden hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba kızlar kan tahlili yaptırdım 124 çıktı adet 2.günü dr cuma günü kan testini tekrarlayn dedi. Dünden beri kahverengi akıntım var diğer gebeliğimde de olmuştu yerleşme kanamasıda olabilir düşük tehlikeside. Dua edin inşallah yükselir kızlar ..
Evet canim sanirim etkileniyorum, oyle bir psikolojiye giriyorumki sanki aylardir bebek isteyipte olmuyormus psikolojine giriyorum halbuki daha ikinci ayim.
Insallah sizler istediginiz sonuclari alirsiniz ben zaten obur ay sehir disinda olacagim icin degerlendiremeyecez sonrari Allah kerim:)
Kizlar ben an iyibariyle regl oldum ama inanin hic uzulmedim aksine sevindim cunku strese giriyordum artik.
Simdi hormon testi yapmak istiyorum regl 2. Gunu mu yapmak lazim bi de devlet hastaneleri yaparmi
Test yaptım negatif