- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 26
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.961
Benim 6 günüm kaldı kiii çok az ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NERDEN BULUYON SEN ONLARİ DİŞ MACUNLA İDRAR TESTİSorma pişman oldum ama geçti artık...
Google'da çook hamilelikle alakalı araştırma yaptığım için bi anda denk geldi videolar kısmında baktım adam bayaa bi teset tarifi veriyo en uygun diş macunj geldi banadaNERDEN BULUYON SEN ONLARİ DİŞ MACUNLA İDRAR TESTİ
ilk defa duyuyom vallaa.
mavi boyalı diş macunlardan (colgatte) denesem pozitif çikar heradeeGoogle'da çook hamilelikle alakalı araştırma yaptığım için bi anda denk geldi videolar kısmında baktım adam bayaa bi teset tarifi veriyo en uygun diş macunj geldi banada
Kesinlikle çıkar dene bencemavi boyalı diş macunlardan (colgatte) denesem pozitif çikar heradee
Eveet kesin daha önce de erken de negatifi görmüştüm ben kesin mayısa kaldım kim açıyosa topiği ilk beni yazsın :)kızlar benim de bat a 6 gün kaldı. umutlu olmasam da
ask3333 sen çok aceleci davrandın canım benim ya bir adetini bekle bakalım biz senle aynıyız daha 6 gün var.
april1109 normal ultrasonla olan muayenede anlamayabilir doktor. şüphen varsa kan testi ver canım.
kaç günlerdir hamile haberimiz yok. kendimden de umudum yok. biz bu kadro mayıs a taşınacağız galiba
Selammm BAT 16 Nisan ama hiçç umudum yok nedense bu ay :) yine de böyle topik topik gezip yazmak söylemek isitiyorumm yoksa zaman geçmiyorr :)
Bu değerlerle ilgili bilgin yok ama düşük olda dr söylemez miydi@cansu0812 yumurtlama döneminden sonra ateş yükselir 37 üzeri olur ve hamilelik varsa ateş düşmez ama yoksa adet olunca ateş geri düşer sonra yine yükselir yumurtlama da öyle yani
Normali öyle merak ettim yani :) birde belimde de ağrı vari006 benim bat a 6 gün var bugünle beraber. bende de sarı şuan akıntı. normalde şeffaftır benimki.