2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar bn dün jinokologa gittim ama bebek istediğimi ve beklediğimi söylemedim normal muayne oldum hersey normal dedi bat 16 nisan bnm 19 sanyrdum yanlış hesaplamışım eğer olsaydı söylerdi fark edilirdi değil mi

Benim de geçen ay 2 gün gecikti bu ay bat ne olur hiçbir fikrim yok. Zaten bence yakalayamadık da. Kısmet :)

kızlar benim de bat a 6 gün kaldı. umutlu olmasam da :KK43:
ask3333 sen çok aceleci davrandın canım benim ya bir adetini bekle bakalım biz senle aynıyız daha 6 gün var.
april1109 normal ultrasonla olan muayenede anlamayabilir doktor. şüphen varsa kan testi ver canım.

kaç günlerdir hamile haberimiz yok. kendimden de umudum yok. biz bu kadro mayıs a taşınacağız galiba o_O

kızlar benim de bat a 6 gün kaldı. umutlu olmasam da :KK43:
ask3333 sen çok aceleci davrandın canım benim ya bir adetini bekle bakalım biz senle aynıyız daha 6 gün var.
april1109 normal ultrasonla olan muayenede anlamayabilir doktor. şüphen varsa kan testi ver canım.

kaç günlerdir hamile haberimiz yok. kendimden de umudum yok. biz bu kadro mayıs a taşınacağız galiba o_O
Eveet kesin daha önce de erken de negatifi görmüştüm ben kesin mayısa kaldım kim açıyosa topiği ilk beni yazsın :)

Merhaba kızlar yeni üyeyim bende 10 aydır .bebek isteyenlerdenim.bu ay ilk kez klomen ve inofolic kullandım gunlerimizi de boş geçirmedik umarim hepimiz en yakın zamanda kavusuruz bebeklerimize

Kırmızı kart görmeyiz inşallah :anneadayı:

Iki de bir lavaboya gidiyorum birsey var mı diye bakmaya

Bir de bugun ilginç birsey oldu bizim aklı yerinde olmayan bir komşumuz var kız sen hamile misin diyor kaç kere sordu :KK70:

Kadının içine mi doğdu ne :KK55:

i006 benim bat a 6 gün var bugünle beraber. bende de sarı şuan akıntı. normalde şeffaftır benimki.

X