- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.542
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.981
8 Canımkaç gün var bat a canım?
Ben normalde 26 günde bir olurum ama geçen ay 24 günde oldum 24 u dikkate alırsam dün olmam gerekiyordu 26 ya göre ise yarın ama bu sabah test yaptım negatif ama kısmet tabi daha bu ilk aydi kizimda da ilk ay olmastı hayırlısı ne işe o olsunevet kızlar son durumlar nedir?
- @gul_22116.....................4 nisan
- @dilo00.............................9 nisan
- @enginkelime .........................11 nisan
pink2 ........................12 nisan - @GnlA................................13 nisan
- @loliss................................14 nisan
- F ffakem ............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- K Kafayibebeklebozdum ............15 nisan
- @cansu0812 .................................15 nisan
- @fufucukkk........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
- @angelkf ...............................16 nisan
- @oh_ne_ala.......................17 nisan
İnşallah hepimizde de vardır :)benim yanımdaki arkadaşın 8 günü var bak onunda sarıya dönük ve kıvam olarak koyuymuş canım.
benim 6 günüm var benim de aynı.
ya üçümüzde de bir şey ya da üçümüzde de bir şey yok bu durumda
Yaa benim geçenlerde ama ovu gününde oldu sanırım sarı sümüksü badem kadar mı ne diyorlar o kadarcık bidada olmadı bende acaba yumurta çatladı ondan mıı yoksa hamilelik varda haberim mi yok diyorum bide günlerdirrr çok yemek yiyorum bide birşeyi 4.gün oldu adını vermiyim hamile falan vardır çok çok canım çekiyor bi kase yiyorum nerdeyse her günHamile arkadaşlar sarı akıntınız oldu mu hiç ? gün yaklaştıkça belirti aramaya başladım :)
Benim de bat 16 nisan bir derdim var bölümüne girip konuları okuyorum kafam dağılıyor kendi derdimi unutuyorum
30 Günde oluyo cnm. Başka belirtide arada batma oluyo ama o geçen ayda olmuştui006 bak soruyor başka belirtisi var mıymış bir de kaç günde adet oluyormuş diye senin için?
Merak ettim ne yiyosun :)Yaa benim geçenlerde ama ovu gününde oldu sanırım sarı sümüksü badem kadar mı ne diyorlar o kadarcık bidada olmadı bende acaba yumurta çatladı ondan mıı yoksa hamilelik varda haberim mi yok diyorum bide günlerdirrr çok yemek yiyorum bide birşeyi 4.gün oldu adını vermiyim hamile falan vardır çok çok canım çekiyor bi kase yiyorum nerdeyse her gün
Ekşi olur hani tuzlar yeriz yeşildirMerak ettim ne yiyosun :)
Merhaba
Ben bugün kan tahlili yaptirdim beta hcg 0.5 cikti sınırda olduğumu söylediler haftaya tekrar gidicm acaba hamilemiyim.
canim.sabah test yapmistim.burayada yazdim hatta negatif diye ama 10 dk gectikten.sonra hafif ikinci.cizgi olustu pzrttesi kdr adet olmazsam.kan vericm.beklemedeyim reglm 10 gun kala tek korunmasiz iliski oluldugu icij ihtimal veremiyorum hakkimizda hayirlisievet kızlar son durumlar nedir?
pink2 ........................12 nisan - @GnlA................................13 nisan
Eki Görüntüle 1814554 Eki Görüntüle 1814555 Kızzzzlarrrrr kosunn kosunnnnn fotoya yorum lütfeen
Canım benm bata 2 gün var hesapladığım bide ben beklemeden cıktı damlattım tek çizgiydi arkamı döndüm böyle olmus testte de 5 dk bekleyiniz yazıyorduCanım bu konuda iki yorum var
1. İlk 5 dk dan sonra çıkan sonuç geçersizdir
2. Eğer hamile değilsen istersen 3 gün bekle asla ikinci çizgi çıkmaz ama hamileysen zaman geçince çıkar
2 gün geçmiş bat tarihin seni umitlendirmek istemiyorum ama nedense hamilesin gibi geliyor :)
evet kızlar son durumlar nedir?
Yaaa suan şokum cok ümitsizdimm :)april1109 ben görüyorum çizgiciğiiiiiiii