2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Yok o kadarlık bişeydi galiba oda peçeteye geldi öyle farkettim bugun bütün gün kontrol ettim ama hiç bişey yok.
İlk baş erken adet oluyorum sandım hatta yataraken peçete koydum olurum diye sabah bi kalktım hiç bişey yok sonrada aklıma geldi olabilirmi diye üff bilemedim işte. :110:

Valla işte insan bir umutlanıyor yinede süpriz olursa diye ama kısmet tabi Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah tez vakitte :anneadayı:
Amin canım. Yarında gelmezse eğer geceye kadar birşeyler olabilir çünkü adet en az üç gün sürer. Bu farklı bir kanamadır.

Yaa şöyle bi başımız dönsede hamile olduğumuzu öğrensek o midemizi bulandırsasa öğrensek diye ne kadar çok istiyoruz... Acı olsun bebişten olsun biz dünyanın en mutlu insanı olucaz... Ha bu arada geçen birden kalkınca başım döndü gözlerim karardı hemen hamileliğe yordum tabi :KK47:

canım geçenlerde yine yazmıştım

30 belirtinin 30unu da yaşayıp hamile olmayan

0 belirti yaşayıp hamile olanlar var

o yüzden boşver belirti falan

en güzel 3^lü

- kan testi
-idrar testi
-adet gecikmesidir

:)

canım geçenlerde yine yazmıştım

30 belirtinin 30unu da yaşayıp hamile olmayan

0 belirti yaşayıp hamile olanlar var

o yüzden boşver belirti falan

en güzel 3^lü

- kan testi
-idrar testi
-adet gecikmesidir

:)
Aynen hiç çift çizgi görmedim kan testide 0.100 çıkto geçen ay fena kafayı bozmuş regl iken test yaptırmıştım fena moral bozukluğu olunca bu ay umursamadım şimdi gene başladı o kadar tuhaf duygular ki... Herkes takma kafana diyor ama yaşayan bilir rabbim o annelik duygusunu öyle bir veriyor ki içimize bira önce o gülüşü o sesi hissetmek istiyoruz...

Çok üzgünüm ama hamile olanları görünce sevinçten mi üzüntüden mi ağladığımı bilemiyorum hamile gördükçe içim cız ediyor böyle. Ablamda hamile şimdi nerdeyse doğuma 1 ay kaldı yiğenimi bile düşünmeye odaklanamıyorum.

canım tam olarak kasık mı bilemedim biraz daha üst taraflar gibi karnımın yanından azıcık aşağıya doğru

ama dediğim gibi geçen ay da aynı yer ağrıdı ama gebelik yoktu:)
Aynen benimde geçen ay ağrıdı :) o yüzden bu bizim için belirti değil :)

Amin canım. Yarında gelmezse eğer geceye kadar birşeyler olabilir çünkü adet en az üç gün sürer. Bu farklı bir kanamadır.

Ya adet değil belli de amaan işte dediğiniz gibi her belirtiyi ona yoruyoruz hep cuma günü belli olur artık bakalım :) İnşallah gönlümüze görür verir Allah üzülmeyin gönlünüzü ferah tutun canlarım :110:

Diş macunu ile nasıl yapılıyo
Beyaz diş macununu kaba sıkıyorsun idrarınla karıştırıyorsun eğer karışım mavi renk oluyorsa pozitif eğer köpürüyor ama mavi olmuyorsa negatif bende dün yeni öğrendim düzgün yapamadım sanırım ama iğrenç zaten boşver :KK48:

X