2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım streste bir etkendir ama Allah kime ne dert verecek kimse bilemez. Ben stres yüzünden mi bunca şey yaşadım.
Ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. iki kez klomenle tedavi gördüm. yumurtalarım aşırı gelişti. tam 27 ay oldu bebeğimiz olmuyor. geçen hafta rahim filmi çekelim dedi doktor, çekemediler. Rahim ağzı o kadar darmış ki ince bir boru bile giremedi. salı günü rahim ağzı genişletme ameliyatı oldum.Rahim filmi istemeselerdi ömür boyu bilmeyecektim spermlerin rahme giremediğini. Allah bilir kimin ne derdi var da haberi bile yok belki.
Her serde bi hayir vardir derler ya... ne sebepten neler ogrenmissin. Cok gecmis olsun Rabbim hayirli zamanda versin daha fazla bekletmesin insallah. Simdi nasilsin peki agrin sizin var mi?:KK43: Belki baska birseye gerek kalmaz asil sorun budur eger esinin degerleri normalse?

Selam kızlar ben 7 nisanda kan verdim 27.48 çıktı 11 nisanda yine yaptırdım 282 çıktı sizce artışım iyimi bu arada 11 nisanda adetim 2 yada 3 gün geçmiş oluyo bu değer düşükmü sizce

Selam kızlar ben 7 nisanda kan verdim 27.48 çıktı 11 nisanda yine yaptırdım 282 çıktı sizce artışım iyimi bu arada 11 nisanda adetim 2 yada 3 gün geçmiş oluyo bu değer düşükmü sizce

Artışında iyi değerin de iyi canım

Hayırlı olsun gebeliğin :KK66:

GÜNAYDIN KİZLARRR
Kızlar size önemli bir sorum olcak nisan da olmadı Mayıs a nasip kısmet....yalnız Mayıs ayında yumurtlama gününe öncesinden ve sonrasında 4 er gün ilişki olmayacak bunların dışında ilişki ile hamile kalabilirmiyim veya yumurtlama günü dışında hamile kalan varmi ???

GÜNAYDIN KİZLARRR
Kızlar size önemli bir sorum olcak nisan da olmadı Mayıs a nasip kısmet....yalnız Mayıs ayında yumurtlama gününe öncesinden ve sonrasında 4 er gün ilişki olmayacak bunların dışında ilişki ile hamile kalabilirmiyim veya yumurtlama günü dışında hamile kalan varmi ???

ihtimal biraz daha dusuk tabii canim ama var örnekler

hatta adet bittikten 1 2gun sonra hamile kalan bile var ki ihtimal çok çok düşük

Yani işin özü Allah verince her türlü oluyor ya

Vermeyince de nasip değilse de daha zamanı varsa da tüm kontrolleri git herseyi yaptir her gün 5 kere beraberlik olsun olmuyor

ihtimal biraz daha dusuk tabii canim ama var örnekler

hatta adet bittikten 1 2gun sonra hamile kalan bile var ki ihtimal çok çok düşük

Yani işin özü Allah verince her türlü oluyor ya

Vermeyince de nasip değilse de daha zamanı varsa da tüm kontrolleri git herseyi yaptir her gün 5 kere beraberlik olsun olmuyor

Doğru haklısın canım Allah büyük teşekkür ederim

Bir hafta günüm geçiyo.kasıklarımda batma var.ara ara bwlime ani ağrı gelip geçiyo.göğüslerimde ağrı.iştahım çok açıldı inofolic ten mi bilmiyorum.doktor cumartesiye kadar olmazsan gebelik testini o zaman tekrarlarız dedi.adetten 2 gün önce yapmıştım en son
kaç çıkmıştı canım değerin belki geç yumurtlama olmuştur

Canım streste bir etkendir ama Allah kime ne dert verecek kimse bilemez. Ben stres yüzünden mi bunca şey yaşadım.
Ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. iki kez klomenle tedavi gördüm. yumurtalarım aşırı gelişti. tam 27 ay oldu bebeğimiz olmuyor. geçen hafta rahim filmi çekelim dedi doktor, çekemediler. Rahim ağzı o kadar darmış ki ince bir boru bile giremedi. salı günü rahim ağzı genişletme ameliyatı oldum.Rahim filmi istemeselerdi ömür boyu bilmeyecektim spermlerin rahme giremediğini. Allah bilir kimin ne derdi var da haberi bile yok belki.
geçmiş olsun..
herşey Allaha bağlı.. Allah ne derse olur dua edelim hep..
inşallah hepimizin bebegi olucak... hayırlısı olsun..

Kızlar benim bat 15 nisan ancak dün akşam 1 damla gibi kahverengi akıntım oldu hatta peçeteye gelince farkettim tutmuş olma ihtimali var mı sizce ya yumurtlama günümden 1 hafta sonra birlikte olmuştuk ama olabilir mi acaba ?
Buarada beni de katın listeye yav :p

Kızlar çörekotu+bal+tarçın kürünü deneyen var mı ? Forumda kullanıp çok hamile kalan var

Günaydın hanımlar benim de bat a son 3 gün var ama karnımda bir şişlik sanki top koymuşlar içime orda döndürüp duruyorlar :KK70:
o da beni kaşındırıyor gibi geliyor dışardan kaşıyorum ama yok geçmiyor :KK43:

Regl olursam doktora gidecegim bu nedir diye iltihap falan çıkmasın :110:

Kızlar çörekotu+bal+tarçın kürünü deneyen var mı ? Forumda kullanıp çok hamile kalan var

Ben bu ay denedim bir de eşimle birlikte keçiboynuzu özü kullandık bat 24 nisan bekleyip göreceğiz işe yaradı mı :) ama benim kasık Ağrı'm inanılmaz fazla oldu sanıyorum yumurtlama dönemimdi hiç öyle Ağrı'm olmazdı yumurtayı baya baya çatlattı sanırım :KK71:

Bence kanda çıkar canim 3 guncuk kalmış benim daha 1 hafta var ben bile yapmayi dusundum bi ara sabizsizlaniyorum 2 3 gün kala yaparim heralde dayanamam:KK48:

Bende yarın yaptırsam mı diyorum sonuçta 2 gün kalmış oluyo

Ya ben önce bi eczaneden normal test aliyim diyorum..ayaklarim gitmiyor hastaneye kan vermeye...eger bu test pozitifse giderin..degilse gitmem napiyim artik...

X