-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.581
Elbette umutluyum her ihtimali degerlendirdik daha ne yapalim diyorum ve cok tesaduf akisina gore denk geldi illa olsundan ziyade. O yuzden yapacak bisey yok.Zaten Stres yapacaksa aman Canim sakin yapma test falan
Dur o zaman canım ya bu ay umutlu olman lazım adet ağrısı değildir o inşallah olmazsın da :)
Daha ne yapacaksin be canim elimden gelenin fazlasini yapmissin. Daha ne yapalim be :)) Bebitolarin gelmeye ne zaman niyeti varsa gelecekler bakalim. Bu ay olmazsa daha ne yapayim uleeeyn deyip hic dusunmicem gibime geliyoAynen öyle bende aynı durumdayım kimyasal gebelikten sonra düzenim değişti sanıyorum ve adetten sonra bazen gün aşırı bazen her gün ilişki oldu bal+tarçın+çörekotu kullandım elime de keçiboynuzu özü içirdim eğer olmuyorsa da gerçekten üzülmeyeceğim yani...ve regl günüm gelene kadar da test falan yapmayacağım...
canm kırmızı kartı görüp bile acaba üstüne görme olamazmı tarzı düşünceler oluyor Nasıl bir ümitseKırmızı kart yemeden ümit kesilmez
Haklısın canm çok tez canlymben 6sında yaptım test hiç çıkmadı saatler sonra bile baktığımda silik bile çizgi yoktu. bugün bat günüm ve çizgiyi gördüm. hatta ilk hamileliğimde bat günü bile çıkmamıştı ben de zaten yokmuş deyip hayatıma bakmıştım 15 gün sonra öğrenmiştim. sabırsızlıkla daha çok mutsuz olmayın
canm ben ilk gebeliğimde 3 gün öncesinde silik olarak görmüştüm . Tabiki hepsi bir olamaz ama ne bilim bundada olsa çıkardı diye düşünüyorum . Hayırlısı artık .Benim de 12 nisan. Simdi test yapsak erken gebelik testlerinde bile cikmayabiliyomus. Regl agrim akintim var ama cikmadik candan umut kesilmez diyorum(
Daha ne yapacaksin be canim elimden gelenin fazlasini yapmissin. Daha ne yapalim be :)) Bebitolarin gelmeye ne zaman niyeti varsa gelecekler bakalim. Bu ay olmazsa daha ne yapayim uleeeyn deyip hic dusunmicem gibime geliyo
Slm kizlar yeni girebildim bugün tatlim akinti devam ediyor ara ara geliyor köyü sarı hafif kahve bilemedim ya idrara im da koyu sarı normal de cokkk açık olurGünaydınlaaar
Cnm bekleyebilirsen salı gününe kadar bekle
Bat ne zaman canım benimde beyaz gbi akıntıSlm kizlar yeni girebildim bugün tatlim akinti devam ediyor ara ara geliyor köyü sarı hafif kahve bilemedim ya idrara im da koyu sarı normal de cokkk açık olur
14 nisan tatlimBat ne zaman canım benimde beyaz gbi akıntı
Camasir suyu testi nasil oluyo cnmTavsiye etmek icin soylemiyorum herkeste dogru cikcak diye birsey yok ama 3 gun once yaptigim gebelik testinde bile negatifken 1 hafta once yaptigim camasir suyu testi dogru bildi
Cnn adetinin oldugu gun kasiklarinda agri oldumu@__ATALANTE canım ben hala regl olmadım dün bir günüm geçmişti tekrar test yaptım 0.100 çıktı yine negatif
evet canım var hala ağrım kasıklarımda galiba ben geç yumurtladımCnn adetinin oldugu gun kasiklarinda agri oldumu
Daha ne yapacaksin be canim elimden gelenin fazlasini yapmissin. Daha ne yapalim be :)) Bebitolarin gelmeye ne zaman niyeti varsa gelecekler bakalim. Bu ay olmazsa daha ne yapayim uleeeyn deyip hic dusunmicem gibime geliyo
Benimde adetimin gunuydu ama olmadi kasiklarimda da agri oldu yine olmadi bugunde sabh olmafi acama mevsim degisukliginden dolayimu geciktievet canım var hala ağrım kasıklarımda galiba ben geç yumurtladım
Aynen ama bi sorun olmayinca da ne yalan soyleyeyim insana hemen oluvericekmis gibi geliyor. O yuzden bu kadar heyecanla ha oldu ha olacak diye bekliyoruz. Senin bat ne zamandi ?Kesinlikle canım vicdanım rahat :)) artık kafam rahat bekleyeceğim...
benimde baya kafam karıştı canım normalde adetim hiç şaşmazdı ama düşükten sonra düzensiz oldu diye acaba geç mi olacam diyorum bir de adetime bir hafta kala yumurtladığımı düşünüyorum eğer o gün yumurtladıysam acaba ne zaman olurum off karmakarışıkBenimde adetimin gunuydu ama olmadi kasiklarimda da agri oldu yine olmadi bugunde sabh olmafi acama mevsim degisukliginden dolayimu gecikti
Aynen ama bi sorun olmayinca da ne yalan soyleyeyim insana hemen oluvericekmis gibi geliyor. O yuzden bu kadar heyecanla ha oldu ha olacak diye bekliyoruz. Senin bat ne zamandi ?
Hayirlisi olsun canim ben de regl olursam aynen bebek topiklerine girmeyi dusunmuyorum ister istemez psikolojikmen etkileniyor insan.günaydın kızlar
ben az önce kırmızı kartı yedim
bu ay bir gün dolu 1 gün boş çalışmıştık adetten sonra ama yine de olmadı
napalım kısmet
ben artık takvim programını da sildim ve bi süre bebek topiklerinde de gezmeme kararı aldım
kalbim sizinle inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız
Kac aydit deniyosun cnmevet canım var hala ağrım kasıklarımda galiba ben geç yumurtladım
düşükten sonra iki aydır canımKac aydit deniyosun cnm