- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.621
Belli olmaz ki kimisinde cikar kimisinde cikmaz canim idrar testinde. Kan testi icinde en azindan bati beklemek lazim.Son 4 gun kala çıkmaz mi diyorsunuz kizlar
Ya 4gun erken bence...hamileysen ve o aptal idrar testi negatif verirse cok uzuluyor insan..o yuzden bat a kadar beklemek en mantiklisi bence..umarim herkes bu ay mutlu olur..Son 4 gun kala çıkmaz mi diyorsunuz kizlar
1 gun oncesinde bile negatif cikanlari duyunca ben korkuyorum test yapmayaYa 4gun erken bence...hamileysen ve o aptal idrar testi negatif verirse cok uzuluyor insan..o yuzden bat a kadar beklemek en mantiklisi bence..umarim herkes bu ay mutlu olur..
Daha adet olmadım doktor 5 gün daha bekle olmazsan gebelik testi yapalım
- @seieda............................1 Nisan
- @kubito...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
- @Zanamm174..................7 nisan
- @_meLinDa_..................9 nisan
dilo00 .............................9 nisan
Kızlar var mı bi haber
1 gun oncesinde bile negatif cikanlari duyunca ben korkuyorum test yapmayaBat yarin.
Test yapsaydın canımBende 2 aydir deniyrm cnm bu ay adetim bir gun gecikti acaba test yapsam mi yoksa havalarin isinmasindan dolayi gecikti
canım senin 20 nisan değil mi BAT?
canım senin 20 nisan değil mi BAT?
Korkuyorum cnm yaaTest yapsaydın canım
Mevsim degiskligi yada stresten de olabilir diyeKorkuyorum cnm yaa
Goguslerimde aciyo dunde kasiklarim agriyoduTest yapsaydın canım
Hayirlisi..madem bat yarin sık disini..umarim bebisin seninledir..1 gun oncesinde bile negatif cikanlari duyunca ben korkuyorum test yapmayaBat yarin.
Ben dün yaptım Canm 0.100 çıktıGoguslerimde aciyo dunde kasiklarim agriyodu
Kan testimi yaptirdin cnmBen dün yaptım Canm 0.100 çıktı
Kafaya cok mu takiyosun oldumu olmadimi stres cok etkiliyo bende yapiyrmBen dün yaptım Canm 0.100 çıktı
Evet vanmKan testimi yaptirdin cnm
Persembe gunune kadar bekliycem o gunde olmazsa dr gidicemEvet vanm
Bende haftaya salıya kadar bekleyecemPersembe gunune kadar bekliycem o gunde olmazsa dr gidicem