- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.561
Bi hafta bekliyim o zaman çok meraktayim sabırsızım daÇıkmaz canım yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi hafta bekliyim o zaman çok meraktayim sabırsızım daÇıkmaz canım yapma
Ask3333 beraber bekliyoruz canım. benim de bat 20 nisan. benim hiiçç acelem yok çünkü günü gününe adet olurum eğer gecikirse ancak öyle test yaparım bence sen de çok düşünme ve oluruna bırak. nasip kısmet herşey Allah tan. hayırlısını nasip etsin inşallah.[/QUOTE
hayırlısı tabi canim bekleyelim bakalim insallah ikimizin de yüzü güler 1 hafta sonra
Kızlar bat bugun akşam test yapsam cıkar mı cok sıvı aldım ama
Benm bat 12 nisan bugün sabah test yaptm çıkmadı . Hayaller bi dahaki aya kızlar .. Adetten sonra 2 güne 1 ilişki dede tutmadı :)
Benm bat 12 nisan bugün sabah test yaptm çıkmadı . Hayaller bi dahaki aya kızlar .. Adetten sonra 2 güne 1 ilişki dede tutmadı :)
Ben bu defa test yapmamaya karar verdim canim, benim batta yarin ama insallah hasta olmam tabi.Regl gecmeden umit kesilmez canim hemen olmadi psikolonisine girme.Benm bat 12 nisan bugün sabah test yaptm çıkmadı . Hayaller bi dahaki aya kızlar .. Adetten sonra 2 güne 1 ilişki dede tutmadı :)
Kırmızı kart yemeden ümit kesilmez
Kırmızı kart yemeden ümit kesilmez
Yesaaa ben regl olcam galiba. Onceki aydan hesaplarsam 2 gun var. Akintim var cok bi de agri basladiYok canım bu 2. Deneme ayimiZ
Hormon yumurtalık baktirmistim neyseki sıkıntı yokmuş
Hayırlısıyla olur canım hepimizin
Benim de 12 nisan. Simdi test yapsak erken gebelik testlerinde bile cikmayabiliyomus. Regl agrim akintim var ama cikmadik candan umut kesilmez diyorum (Benm bat 12 nisan bugün sabah test yaptm çıkmadı . Hayaller bi dahaki aya kızlar .. Adetten sonra 2 güne 1 ilişki dede tutmadı :)
Yesaaa ben regl olcam galiba. Onceki aydan hesaplarsam 2 gun var. Akintim var cok bi de agri basladi
Canım bu ne anlamadım ben malesef
Canım bende anlamadım t çizginin geri kalan sağa dogru olan full kırmızı off test bozuk sanırım
Hayırlısı olsun canım benim
Sana bir şey söylesem ama yanlış anlama
Eger çok stres olmayacaksan yumurtlama testi alsan bu ay da eğer adet olursan onu denesen olur mu
Böyle yumurtlama testine gore beraberlik olunca emri vaki gibi gelmesin sana inan hiç öyle olmuyor zaten seviyoruz ki evlendik seviyoruz ki beraberiz sırf bebek için değil tabii ki de
Ama iki uygulama kullanıyorum biri 5 nisan biri 6 nisan gösterdi yumurtlamayı . ben 3 ünde yumurtladım (bu aydan umudum yok yumurtlama gününu kacirdik uzun hikaye
Hem 5 inde hem 6 sinde beraberlik oldu ama eğer bu ay ben de regl olursam beraber mayis ayını BEKLERİz zaten
Canım bu ne anlamadım ben malesef
Eger çok stres olmayacaksan yumurtlama testi alsan bu ay da eğer adet olursan onu denesen olur mu
Böyle yumurtlama testine gore beraberlik olunca emri vaki gibi gelmesin sana inan hiç öyle olmuyor zaten seviyoruz ki evlendik seviyoruz ki beraberiz sırf bebek için değil tabii ki de
Ama iki uygulama kullanıyorum biri 5 nisan biri 6 nisan gösterdi yumurtlamayı . ben 3 ünde yumurtladım (bu aydan umudum yok yumurtlama gününu kacirdik uzun hikaye
Hem 5 inde hem 6 sinde beraberlik oldu ama eğer bu ay ben de regl olursam beraber mayis ayını BEKLERİz zaten
Ya canim artik ayibi yok bu konunun o yuzden soylemekten cekinmiyorum. Acikcasi test yapmak daha cok stres yapacak cunku zaten bu ay 2 gunde bir kimi zaman ertesi gun iliski oldu reglim gectigi gunden beri . O yuzden bu ayda olmazsa zaten yapacak hicbiseyim yok :)Canım bu ne anlamadım ben malesef
Ya canim artik ayibi yok bu konunun o yuzden soylemekten cekinmiyorum. Acikcasi test yapmak daha cok stres yapacak cunku zaten bu ay 2 gunde bir kimi zaman ertesi gun iliski oldu reglim gectigi gunden beri . O yuzden bu ayda olmazsa zaten yapacak hicbiseyim yok :)
Ya canim artik ayibi yok bu konunun o yuzden soylemekten cekinmiyorum. Acikcasi test yapmak daha cok stres yapacak cunku zaten bu ay 2 gunde bir kimi zaman ertesi gun iliski oldu reglim gectigi gunden beri . O yuzden bu ayda olmazsa zaten yapacak hicbiseyim yok :)