2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Cuma günü doktora gittim bende dayanamadım. Kesenin parlaklığını gördü sdc doktor. Tam olarak ne demek anlamadım. Daha çok yeni, haftaya tekrar görüşelim dedi. Kalp atışını görmeden de korkuyorum böyle.

Günaydınnnn benim de son 5 felaket kasık ağrısı var ama psikolojik olarak çok iyiyim

dayanılmaz bir ağrı değil ama ara ara bendede kasık ağrısı var ve uyku hali var, bahar yorgunluğu olabilir. Birde beyaz akıntı var adetten önce hep olur. Gögüslerde hassasiyet filan yok yumuşacık

Umutsuzluğa kapılma bekle bakalım 1 hafta :)

günaydın hanımlar nasılsınız.
Benim son 4 gün ne olur bilmiyorum

Benim de son 4 son bi kac gundur reflüm var gibi..mide asidi bogazimda hep..bulantim vs yok ama reflüm de yoktu..yeni cıktı zaar :)) hamilelige yormak istemiyorum ama 3gun öncede pembe bir lekelenmem oldu...ne dusunsem bilemedim..umarim bebişler bizimledir

Bugün bi test yapsak mı kii

dayanılmaz bir ağrı değil ama ara ara bendede kasık ağrısı var ve uyku hali var, bahar yorgunluğu olabilir. Birde beyaz akıntı var adetten önce hep olur. Gögüslerde hassasiyet filan yok yumuşacık

Bende iğne batması gibi birşey bazen baya şiddetli oluyor dün misafirlikteydim hiç keyfim yoktu doktora gitmeyi düşünüyorum

Bugün bi test yapsak mı kii

Ben yapacaktim ama sabah ise geç kaliyordum yapamadım şimdi de ilk idrar değil diye kararsızım yapsak mi ki benim moralim bozulmuyor artık alıştım

Yoookkk yapmayalimm daha cok erkeeenn..gecen ay bikac gun once yaptim boyle negatif cikinca cok uzuldum..bekleme taraftariyim ben..bu arada bulanti degilde böyle mide yanmasi yasayan olmus mudur acaba..bu ne ya kavruluyo midem
Benimde oluyo bu ay öyle ama hamileliğe yormuyorum geçen ay çok belirti yaşadım ümitlendim adet olduğum halde kan testi yaptırdım negatif

Benimde oluyo bu ay öyle ama hamileliğe yormuyorum geçen ay çok belirti yaşadım ümitlendim adet olduğum halde kan testi yaptırdım negatif
Aynen gecen aydan korkuyorum cok umitlenmicem bu ay dedim..dedigim gun pembe pembe lekelenmem oldu..hayirdir insallah dedim..yerlesme kanamasi mi acaba diye bi an dusundum sonra yormicam gebelige uzulmek istemiyorum dedim..simdi son 3gundur nasil bir mide yanmasi..deliricem..dun gece uykumdan uyandim yani..ama test yapmicam yani bat i beklicem..hayirlisi olmazsa cok uzulmemek icin hamilelige yormak istemiyorum

Aynen geçen aydan bende sen gibi yormıcam hiç bişeyi düşünmicem dedim ama bi baktık yine hamilelik topiklerindeyim ama olmazsa üzülmicem kimsede üzülmesin olmadı mı? Bi daki ay var önümüzde asla olmıcak değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…