-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.601
Bende 2 aydir deniyrm cnm bu ay adetim bir gun gecikti acaba test yapsam mi yoksa havalarin isinmasindan dolayi geciktidüşükten sonra iki aydır canım
- @seieda............................1 Nisan
canım sen de mi hamilesin
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
10 nisan da 2 hamile haberi mi var yoksaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım inşallah yarın bende hamileyim derimmmm yarın kan tahlili
Atlanteee benide listwye eklermisin:)) kan sonucumu bekliyorummmidrar teste yaptın mı canım
Atlanteee benide listwye eklermisin:)) kan sonucumu bekliyorummm
Beta 1.8 çıktı negatif yani...canım zaten listedesin 16 nisan Bat tarihinmiş ilk mesaja bakarsan görürsün
günaydın hanımlar nasılsınız.
Benim son 4 gün ne olur bilmiyorum
Günaydınnnn benim de son 5 felaket kasık ağrısı var ama psikolojik olarak çok iyiyim
Cuma günü doktora gittim bende dayanamadım. Kesenin parlaklığını gördü sdc doktor. Tam olarak ne demek anlamadım. Daha çok yeni, haftaya tekrar görüşelim dedi. Kalp atışını görmeden de korkuyorum böyle.
günaydın hanımlar nasılsınız.
Benim son 4 gün ne olur bilmiyorum
Benim de son 4son bi kac gundur reflüm var gibi..mide asidi bogazimda hep..bulantim vs yok ama reflüm de yoktu..yeni cıktı zaar :)) hamilelige yormak istemiyorum ama 3gun öncede pembe bir lekelenmem oldu...ne dusunsem bilemedim..umarim bebişler bizimledir
Yoookkk yapmayalimm daha cok erkeeenn..gecen ay bikac gun once yaptim boyle negatif cikinca cok uzuldum..bekleme taraftariyim ben..bu arada bulanti degilde böyle mide yanmasi yasayan olmus mudur acaba..bu ne ya kavruluyo midemBugün bi test yapsak mı kii
dayanılmaz bir ağrı değil ama ara ara bendede kasık ağrısı var ve uyku hali var, bahar yorgunluğu olabilir. Birde beyaz akıntı var adetten önce hep olur. Gögüslerde hassasiyet filan yok yumuşacık
Bugün bi test yapsak mı kii
Benimde oluyo bu ay öyle ama hamileliğe yormuyorum geçen ay çok belirti yaşadım ümitlendim adet olduğum halde kan testi yaptırdım negatifYoookkk yapmayalimm daha cok erkeeenn..gecen ay bikac gun once yaptim boyle negatif cikinca cok uzuldum..bekleme taraftariyim ben..bu arada bulanti degilde böyle mide yanmasi yasayan olmus mudur acaba..bu ne ya kavruluyo midem
Aynen gecen aydan korkuyorum cok umitlenmicem bu ay dedim..dedigim gun pembe pembe lekelenmem oldu..hayirdir insallah dedim..yerlesme kanamasi mi acaba diye bi an dusundum sonra yormicam gebelige uzulmek istemiyorum dedim..simdi son 3gundur nasil bir mide yanmasi..deliricem..dun gece uykumdan uyandim yani..ama test yapmicam yani bat i beklicem..hayirlisi olmazsa cok uzulmemek icin hamilelige yormak istemiyorumBenimde oluyo bu ay öyle ama hamileliğe yormuyorum geçen ay çok belirti yaşadım ümitlendim adet olduğum halde kan testi yaptırdım negatif
Aynen geçen aydan bende sen gibi yormıcam hiç bişeyi düşünmicem dedim ama bi baktık yine hamilelik topiklerindeyim ama olmazsa üzülmicem kimsede üzülmesin olmadı mı? Bi daki ay var önümüzde asla olmıcak değil yaAynen gecen aydan korkuyorum cok umitlenmicem bu ay dedim..dedigim gun pembe pembe lekelenmem oldu..hayirdir insallah dedim..yerlesme kanamasi mi acaba diye bi an dusundum sonra yormicam gebelige uzulmek istemiyorum dedim..simdi son 3gundur nasil bir mide yanmasi..deliricem..dun gece uykumdan uyandim yani..ama test yapmicam yani bat i beklicem..hayirlisi olmazsa cok uzulmemek icin hamilelige yormak istemiyorum
Son 4 gun kala çıkmaz mi diyorsunuz kizlarYoookkk yapmayalimm daha cok erkeeenn..gecen ay bikac gun once yaptim boyle negatif cikinca cok uzuldum..bekleme taraftariyim ben..bu arada bulanti degilde böyle mide yanmasi yasayan olmus mudur acaba..bu ne ya kavruluyo midem