- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.541
Hanımlar değerim 32.9 du 48 saat sonra 2 ye katlanmalı diyorlarya bende diyorum ki bu değer katlandığında 90 mı 60 mı olmalı :) benim 73 çıktı değerimyesa arkadaşımda 60 olmalı diyince evet değerim normal
Ama sanırım düşük dimi? Başka arkadaşların 100 lerde öğrendikleri rakamlar...
Ask3333 beraber bekliyoruz canım. benim de bat 20 nisan. benim hiiçç acelem yok çünkü günü gününe adet olurum eğer gecikirse ancak öyle test yaparım bence sen de çok düşünme ve oluruna bırak. nasip kısmet herşey Allah tan. hayırlısını nasip etsin inşallah.
Cnm degerler uzerinden kimseyle kıyas yapma, herkesin yumurtlama zamank farkli, döllenme zamani farkli, hormonlari farkli.. senin degerin kendi dollenme gunune gore doktorun normal demişse sen ona bak, başkalarinin degerleriyle ilgilenerek kendini strese sokmaaaa..
yesa1 aklıma giriyorsun bakcanımm 14 ay oldu artık yıpranmak istemiyorum o yüzden yapmayacağım. zaten 14 ayda topu topuna 3 tane test yapmışımdır. biliyorum biliyorum biraz sabırlıyım.
11 De yaptım 1 de yaptım. Her gün bi tane19. gün demiştin demi canım dur bakalım bi kaç gün daha yap umarım koyu çizgi görürsün en kısa zamanda ama
diğer zamanlarda saat kaç gibi yapıyordun?
sıkıntı o zaten adetim hiç sekmiyor ve ben hiç test yapamıyorumm :) yok canım benim ya ben onları çoktan aştım Allah ın zoruna gider herşey kabulüm veren de alan da Allah takdir i ilahi. sende belirti var mı hiç? bende sol kasık batması var sadece. ama benim bu aydan da umudum yok tabi ki.
11 De yaptım 1 de yaptım. Her gün bi tane
yesa1 beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :) benim sadece sol kasıkta batmam var. zaten çok erken daha 10 gün var. göğüslerim zaten her zamanki gibi şiş belirti olsa da anlamazdım herhalde çünkü küçük göğüslü değilimbakalım beraber bekleyeceğiz. dilerim benim senin ve tüm bekleyenlerin Allah bir an önce hayırlısıysa kucaklarını doldursun. aminn.
Canım benim hepimizin inşallah
Ben zaten belirti falan inanmıyorum
İnsanlar yazıyor ya söyle oldu böyle oldu hamile miyim diye komik geliyor bana
30 belirtinin 30unu da yaşayıp hamile olmayan 0 belirti yaşayıp hamile olanlar var
O yüzden adet gecikmesi gebelik testi kan. bu 3u bi yerde favorim
hahahah iyiymişinan ben 14 aydır bekliyorum eşim ameliyat olalı 4. ay valla ben hiç belirti görmedim kendimde hiçbir ay. olacağına da inanmıyorum bana öyle geliyor ki hamile olsam da bana belirti vermeyecek. çünkü bünyem o kadar hassas değil. mesela bu ay hamile olduğumu öğrensem sadece kasık batmam vardı derim. milletin 15 gün kala midesi bulanıyor ben hiiçç anlamıyorum hangi ara ilişki oldu hangi ara döllendi hangi ara yerleşti de kusturuyor bu yavrucak
Al bendende o kadar :) benimde hep oram buram agriyo ama e ev işi yapiyoruz o kadar , evde iki cocugun bi koca adamin pesini topluyoruz agrimasi normal degilmikiCanım benim hepimizin inşallah
Ben zaten belirti falan inanmıyorum
İnsanlar yazıyor ya söyle oldu böyle oldu hamile miyim diye komik geliyor bana
30 belirtinin 30unu da yaşayıp hamile olmayan 0 belirti yaşayıp hamile olanlar var
O yüzden adet gecikmesi gebelik testi kan. bu 3u bi yerde favorim
Bende anlamadım :) neyse Allah büyük dualarımızı eksik etmeyelim er yada geç inşallh gelecek bu bebişler :)Ben sen senin ise akıl erdiremedim ya 20. Gün 21 .gün falan mı catlama olacak acaba