2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım. Sen neden bu kadar stres oluyorsun asıl bebeğe zararlı olan şey bu

Lütfen yapma değerin katlanmış doktor ne diyor onu dinle o zaman bizi boşver

merimericik bende aynen yesa1 e katılıyorum. beş parmağın beşi bir değil sen kendine hiçbir şeyi dert etme. hakkında hayırlısı canım benim.

yesa1 aklıma giriyorsun bak canımm 14 ay oldu artık yıpranmak istemiyorum o yüzden yapmayacağım. zaten 14 ayda topu topuna 3 tane test yapmışımdır. biliyorum biliyorum biraz sabırlıyım.

yesa1 aklıma giriyorsun bak canımm 14 ay oldu artık yıpranmak istemiyorum o yüzden yapmayacağım. zaten 14 ayda topu topuna 3 tane test yapmışımdır. biliyorum biliyorum biraz sabırlıyım.

Ayyy canım ya kötü hissettim şimdi Özür dilerim :'(

Yok yok yapma yapma boşver adetin geçsin ondan sonra rahat rahat yaparsın inşallah

sıkıntı o zaten adetim hiç sekmiyor ve ben hiç test yapamıyorumm :) yok canım benim ya ben onları çoktan aştım Allah ın zoruna gider herşey kabulüm veren de alan da Allah takdir i ilahi. sende belirti var mı hiç? bende sol kasık batması var sadece. ama benim bu aydan da umudum yok tabi ki.

Bende de hiç belirti yok canım ya azıcık yumurtlama zamanı sağ tarafta ince ağrı olur ya o var ama çok az belirti sayılmaz bence

Bi de göğüs ucu m kasinmisti ama farklı bi sütyen takmistim ondandir

yesa1 beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :) benim sadece sol kasıkta batmam var. zaten çok erken daha 10 gün var. göğüslerim zaten her zamanki gibi şiş belirti olsa da anlamazdım herhalde çünkü küçük göğüslü değilim bakalım beraber bekleyeceğiz. dilerim benim senin ve tüm bekleyenlerin Allah bir an önce hayırlısıysa kucaklarını doldursun. aminn.

Canım benim hepimizin inşallah

Ben zaten belirti falan inanmıyorum

İnsanlar yazıyor ya söyle oldu böyle oldu hamile miyim diye komik geliyor bana

30 belirtinin 30unu da yaşayıp hamile olmayan 0 belirti yaşayıp hamile olanlar var

O yüzden adet gecikmesi gebelik testi kan. bu 3u bi yerde favorim

Aynen cnm

hahahah iyiymiş inan ben 14 aydır bekliyorum eşim ameliyat olalı 4. ay valla ben hiç belirti görmedim kendimde hiçbir ay. olacağına da inanmıyorum bana öyle geliyor ki hamile olsam da bana belirti vermeyecek. çünkü bünyem o kadar hassas değil. mesela bu ay hamile olduğumu öğrensem sadece kasık batmam vardı derim. milletin 15 gün kala midesi bulanıyor ben hiiçç anlamıyorum hangi ara ilişki oldu hangi ara döllendi hangi ara yerleşti de kusturuyor bu yavrucak

Puhahahaha sesli güldüm yaaaaaa

Hep bu bebekler hep bu bebekler yok mu 3 günlük iken kusturmaya başlıyorlar

Al bendende o kadar :) benimde hep oram buram agriyo ama e ev işi yapiyoruz o kadar , evde iki cocugun bi koca adamin pesini topluyoruz agrimasi normal degilmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…