2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Benm bat 12 nisan bugün sabah test yaptm çıkmadı . Hayaller bi dahaki aya kızlar .. Adetten sonra 2 güne 1 ilişki dede tutmadı :)

ben 6sında yaptım test hiç çıkmadı saatler sonra bile baktığımda silik bile çizgi yoktu. bugün bat günüm ve çizgiyi gördüm. hatta ilk hamileliğimde bat günü bile çıkmamıştı ben de zaten yokmuş deyip hayatıma bakmıştım 15 gün sonra öğrenmiştim. sabırsızlıkla daha çok mutsuz olmayın

Benm bat 12 nisan bugün sabah test yaptm çıkmadı . Hayaller bi dahaki aya kızlar .. Adetten sonra 2 güne 1 ilişki dede tutmadı :)
Ben bu defa test yapmamaya karar verdim canim, benim batta yarin ama insallah hasta olmam tabi.Regl gecmeden umit kesilmez canim hemen olmadi psikolonisine girme.

Canım bu ne anlamadım ben malesef

Yesaaa ben regl olcam galiba. Onceki aydan hesaplarsam 2 gun var. Akintim var cok bi de agri basladi

Hayırlısı olsun canım benim

Sana bir şey söylesem ama yanlış anlama

Eger çok stres olmayacaksan yumurtlama testi alsan bu ay da eğer adet olursan onu denesen olur mu

Böyle yumurtlama testine gore beraberlik olunca emri vaki gibi gelmesin sana inan hiç öyle olmuyor zaten seviyoruz ki evlendik seviyoruz ki beraberiz sırf bebek için değil tabii ki de

Ama iki uygulama kullanıyorum biri 5 nisan biri 6 nisan gösterdi yumurtlamayı . ben 3 ünde yumurtladım (bu aydan umudum yok yumurtlama gününu kacirdik uzun hikaye

Hem 5 inde hem 6 sinde beraberlik oldu ama eğer bu ay ben de regl olursam beraber mayis ayını BEKLERİz zaten

Ya canim artik ayibi yok bu konunun o yuzden soylemekten cekinmiyorum. Acikcasi test yapmak daha cok stres yapacak cunku zaten bu ay 2 gunde bir kimi zaman ertesi gun iliski oldu reglim gectigi gunden beri . O yuzden bu ayda olmazsa zaten yapacak hicbiseyim yok :)

Zaten Stres yapacaksa aman Canim sakin yapma test falan

Dur o zaman canım ya bu ay umutlu olman lazım adet ağrısı değildir o inşallah olmazsın da :)

Aynen öyle bende aynı durumdayım kimyasal gebelikten sonra düzenim değişti sanıyorum ve adetten sonra bazen gün aşırı bazen her gün ilişki oldu bal+tarçın+çörekotu kullandım elime de keçiboynuzu özü içirdim eğer olmuyorsa da gerçekten üzülmeyeceğim yani...ve regl günüm gelene kadar da test falan yapmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…