- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Bende iyiym canım tatile gittim geldim köye:)) çalışmalara devam edicez artık mola vermiştim bu ay :) yarın adet olayım sonra devam :)Allaha şükğr iyiyiz canım ramazan telaşı iş güç kolturmaca sen nasılsın ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiym canım tatile gittim geldim köye:)) çalışmalara devam edicez artık mola vermiştim bu ay :) yarın adet olayım sonra devam :)Allaha şükğr iyiyiz canım ramazan telaşı iş güç kolturmaca sen nasılsın ??
Bende iyiym canım tatile gittim geldim köye:)) çalışmalara devam edicez artık mola vermiştim bu ay :) yarın adet olayım sonra devam :)
Amin canım inşallahİyi olmuş değişiklik cnm morel önemli tabiki de rabbım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Hadi hayirli ugurlu olsun cok sevindim.saglicakla kucagina alirsin ins.Kızlar ben hamileyim hala soktayim doktora gitmeyi bırakmıştım ilaçları herseyi bırakmıştım yaz sonuna kadar doktora gitmeyecegim diyordum bugün adetim 3 gün geçti ve hiç idrar testi filan yapmadan az önce acile gidip kan verdim ve değerim 500 çıktı
Teşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyenlerin başınaHadi hayirli ugurlu olsun cok sevindim.saglicakla kucagina alirsin ins.
Wow süper bir haber ya çok sevindim çok çok allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun darısı başımıza inşallah:)Kızlar ben hamileyim hala soktayim doktora gitmeyi bırakmıştım ilaçları herseyi bırakmıştım yaz sonuna kadar doktora gitmeyecegim diyordum bugün adetim 3 gün geçti ve hiç idrar testi filan yapmadan az önce acile gidip kan verdim ve değerim 500 çıktı
Kızlar ben hamileyim hala soktayim doktora gitmeyi bırakmıştım ilaçları herseyi bırakmıştım yaz sonuna kadar doktora gitmeyecegim diyordum bugün adetim 3 gün geçti ve hiç idrar testi filan yapmadan az önce acile gidip kan verdim ve değerim 500 çıktı
Teşekkür ederim canım amin inşallah darısı isteyen herkesin başına allah gönlünüze göre versin☺Wow süper bir haber ya çok sevindim çok çok allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun darısı başımıza inşallah:)
Teşekkür ederim canım darısı başınıza ☺Tbrık ederim tatlım inanmak güç okuyor tabi gözünaydın canım çoookk sevındım
Canım sen bu günleri sakin kaçırma:)Kızlar saat beste akşam yaptım ovulasyon testım bu aizce geceye daha da koyulaşırmı yumurtluyor muyum sizce
Canım sen bu günleri sakin kaçırma:)
iyi yapmışsın canım ben takvimden bakıyorum günler hep tutuyor genelikle mola vermiştim geçen ay tatile gittim bu ay bakalım ne olcak çok üstüne düşmüyorum günlerin bayanlara bakıyorum imreniyorum her günü değerlendiriyorlar:) ben tembellik yapıyorum.. bu ay tembelik yok :) reglim de bitti 3 gün önce insalah herşey diledigimizce olur bizde artık mutlu olalımDegerlendırdıkAllah buyuk inşallah olur
Kizlar bugun doktora yumuslara baktirmaya gittim.doktor soldada sagdada yumurtan var calismalara 1 gun arayla basla dedi.ya nasip kismetiyi yapmışsın canım ben takvimden bakıyorum günler hep tutuyor genelikle mola vermiştim geçen ay tatile gittim bu ay bakalım ne olcak çok üstüne düşmüyorum günlerin bayanlara bakıyorum imreniyorum her günü değerlendiriyorlar:) ben tembellik yapıyorum.. bu ay tembelik yok :) reglim de bitti 3 gün önce insalah herşey diledigimizce olur bizde artık mutlu olalım
Oo hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız bu ayKizlar bugun doktora yumuslara baktirmaya gittim.doktor soldada sagdada yumurtan var calismalara 1 gun arayla basla dedi.ya nasip kismet
Ins canim insOo hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız bu ay