- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.521
Öncesinde t belli olmayacak kadar silikti
Kızlar ilk gebeliğim 2 gün mnce 32,9 çıktı hcg değerim 48 saat sonra yani bugün 73,11 çıktı normalmi? 2 kat artmışmı sizce
bugünde 19. gün
sizce yeterince koyu mu? ilk idrarla yapmadım bir de bat ın ilk günü bugün
Çok teşekkür ederim :))60 ikiye katlanması demek senin 73 çıkmış sıkıntı yok canım :)
Bugün 3 de yaptım ilk idrarda yapmadım su da iki saat önceden içmedim. Daha öncede denedim bu kadar belli değildi cnm19. güne kadar hiç iki çizgi de koyu şekilde görmedin mi canım
1- ilk idrar ile yapmıyorsun değil mi?
2- test öncesi en az 2 saat öncesinden bahsediyorum sıvı alımını kesiyorsun değil mi?
3- saat 11:00- 12:00- 13:00 arasında yapmak en ideali sen ne zaman yapıyorsun?
4- ilk test yaptın koyuluk var o zaman aynı gün içinde 2. testi yapıyorsun akşam 18:00- 19:00- 20:00 gibi... çok hafif de olsa açılma olursa işte o yumurtanın çatladığını gösterir.
Bugün 3 de yaptım ilk idrarda yapmadım su da iki saat önceden içmedim. Daha öncede denedim bu kadar belli değildi cnm
90 ise 48 saat sonra 180 olmaliYani 2 ye katlanma olayını anlamadım... 90 mı olsa 2 ye katlanır 60 mı?
90 ise 48 saat sonra 180 olmali
O zaman 60 civari olmaliydi.70 cikmis.gayet iyi ve normalmisarkadaşın 32,9 çıkan değeri 48 saat sonra 73,11 çıkmış canım yani güzel değeri:)
90 falan değilmiş yani ilk etapta
Canım bu kaçıncı günüm öncesinde test var mı karşılaştırmalı bakıp yorum yapmak daha kolay sadece bu resme bakarak da yorum yaparim ama yanlış olabilir
arkadaşın 32,9 çıkan değeri 48 saat sonra 73,11 çıkmış canım yani güzel değeri:)
90 falan değilmiş yani ilk etapta
O zaman 60 civari olmaliydi.70 cikmis.gayet iyi ve normalmis
Cnm degerler uzerinden kimseyle kıyas yapma, herkesin yumurtlama zamank farkli, döllenme zamani farkli, hormonlari farkli.. senin degerin kendi dollenme gunune gore doktorun normal demişse sen ona bak, başkalarinin degerleriyle ilgilenerek kendini strese sokmaaaa..Hanımlar değerim 32.9 du 48 saat sonra 2 ye katlanmalı diyorlarya bende diyorum ki bu değer katlandığında 90 mı 60 mı olmalı :) benim 73 çıktı değerimyesa arkadaşımda 60 olmalı diyince evet değerim normal
Ama sanırım düşük dimi? Başka arkadaşların 100 lerde öğrendikleri rakamlar...
Cikmaz cnm daha, bende 17 en gec 18 nisani bekliyirum, idrarda anca bu tarihlerde cikar oncesinde cikmayabilir erken dollenme olduysa da en erken battan 2-3 gun once cikabilor oda bi ihtimal.. kanda da anca şupheli iliskiden 12 gun sonra cikar hesabini yap bakalim eger 12 gunu geciyirsa bi kan verKizlarr Merhaba biraz okudum yazdıklarınızı sevdim bu grubu herkes sevincini paylaşmış ne güzel darısı bekleyenlerin başına bende bu ay hamile kalmak istiyorum bat 19 nisan yarın da yildonumumuz yumurtlama günlerine göre ilişkiye girdik daha 9 gun var acaba test yapsam çıkar mı yarın? Sürpriz yapmak istiyorum tutmuşsa tabi ama daha erken değil mi kan testi için
Hayırlısı canım bakalım kan testinde de mi çıkmaz peki ilişkinin uzerinden 8 gün geçmiş çünküCikmaz cnm daha, bende 17 en gec 18 nisani bekliyirum, idrarda anca bu tarihlerde cikar oncesinde cikmayabilir erken dollenme olduysa da en erken battan 2-3 gun once cikabilor oda bi ihtimal..
Hayir cnm kanda da saglikli bir sonuc alabilmen icin ilişkinin uzerinden en az 12 gun gecmesi gerekiyor
Kizlarr Merhaba biraz okudum yazdıklarınızı sevdim bu grubu herkes sevincini paylaşmış ne güzel darısı bekleyenlerin başınabende bu ay hamile kalmak istiyorum bat 19 nisan yarın da yildonumumuz yumurtlama günlerine göre ilişkiye girdik daha 9 gun var acaba test yapsam çıkar mı yarın? Sürpriz yapmak istiyorum tutmuşsa tabi ama daha erken değil mi kan testi için