2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Merhaba masal benim de dün yada bugundü hala adet olmadım ama sancım gelip gidiyor hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlarrr acil bakar mısınız. Ovulasyon testi kullananlar. Anlamadım bunu şimdi nasıl yorumlayım yumurtluyo muyum. Bugünü ve yarını değerlendireyim mi dün ilişki oldu.

Merhaba masal benim de dün yada bugundü hala adet olmadım ama sancım gelip gidiyor hayırlısı olsun hakkımızda
Benim de eski regllerim gibi degil,onceden regl olacagim gun sancim surekli devam ederdi ama bir kac gundur sanci yoklayip tamamen geciyor,baska da hic bir sey yok,insallah hayirlisi olsun.

kızlar dualarınıza ihtiyacım var bat benim bugündü test yaptım c kadar koyu olmasa da 2. çizgiyi gördük şükür
daha önce düşük olduğu için çok korkuyorum. allah yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yarın doktora gidip kan vereyim diyorum ama birkaç gün daha mı beklesem? daha önce düşük olduğu için düşük önleyici ilaç verir mi acaba oof aklımda deli sorular

Kızlar ilk gebeliğim 2 gün mnce 32,9 çıktı hcg değerim 48 saat sonra yani bugün 73,11 çıktı normalmi? 2 kat artmışmı sizce

Kızlarrr acil bakar mısınız. Ovulasyon testi kullananlar. Anlamadım bunu şimdi nasıl yorumlayım yumurtluyo muyum. Bugünü ve yarını değerlendireyim mi dün ilişki oldu. Eki Görüntüle 1811591
Hayir cnm henuz degil , her iki cizgininde koyu olmasi lazim, bir iki gune ayni koyuluga gelir, sabah aksam tekrarla testi 2 saat evvelinde sıvı alma, T cizgisininde C gibi koyu olmasi demek yaklasik 12-24 saat icinde yumurtanin catlayacagina isarettir. Cift koyu cizgi gordugunde ve ertesi gun iliski olsun.

Cnm inş hamişsindir

1 gün daha bekle sonra kan testi yaptır cnm

Korkma cnm her hamilelik kendine hastır tmm içini ferah tut inş meleğin gelmiştir

Bende 14 ocakda kürtaj olmak zorunda kalmıştım.

Dualarımız seninle

benim de dün adet günümdü ve test yaptım negatifti
bugün hala olmadım
hayırlısı olsun inşallah.. dün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım o nedenle umutlanmak istemiyorum

Canım kendine dikkat et istersen yarın istersen salı günü git bi değerine baktır

Tamam canım çok teşekkür ederim :)

Kızlarrr acil bakar mısınız. Ovulasyon testi kullananlar. Anlamadım bunu şimdi nasıl yorumlayım yumurtluyo muyum. Bugünü ve yarını değerlendireyim mi dün ilişki oldu. Eki Görüntüle 1811591

Canım bu kaçıncı günüm öncesinde test var mı karşılaştırmalı bakıp yorum yapmak daha kolay sadece bu resme bakarak da yorum yaparim ama yanlış olabilir

sizce yeterince koyu mu? ilk idrarla yapmadım bir de bat ın ilk günü bugün

Eklentiler

• IMAG0634.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 52
benim de dün adet günümdü ve test yaptım negatifti
bugün hala olmadım
hayırlısı olsun inşallah.. dün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım o nedenle umutlanmak istemiyorum

Şüpheli ilişkiden 14 gün sonra belli olurmuş yani kırmızı kart görmediğimiz sürece hala umut var demektir.. Hakkımızfa hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…