- 15 Ocak 2014
- 5.915
- 5.117
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.501
Selam kizlar bisey sorucam bilgisi olan cevap verirse sevinirim.Ben mart 26 da doktora normal kontrol amacli gitmistim yumurtan catlamis dedi,adet gunum yarin ama buna gore dun veya bugun olmam lazim yani yumurta catladiktan 14 gun sonra mi adet olunur bu sure uzayabilirmi?
Benim de eski regllerim gibi degil,onceden regl olacagim gun sancim surekli devam ederdi ama bir kac gundur sanci yoklayip tamamen geciyor,baska da hic bir sey yok,insallah hayirlisi olsun.Merhaba masal benim de dün yada bugundü hala adet olmadım ama sancım gelip gidiyor hayırlısı olsun hakkımızda
Benim de eski regllerim gibi degil,onceden regl olacagim gun sancim surekli devam ederdi ama bir kac gundur sanci yoklayip tamamen geciyor,baska da hic bir sey yok,insallah hayirlisi olsun.
Hayir cnm henuz degil , her iki cizgininde koyu olmasi lazim, bir iki gune ayni koyuluga gelir, sabah aksam tekrarla testi 2 saat evvelinde sıvı alma, T cizgisininde C gibi koyu olmasi demek yaklasik 12-24 saat icinde yumurtanin catlayacagina isarettir. Cift koyu cizgi gordugunde ve ertesi gun iliski olsun.Kızlarrr acil bakar mısınız. Ovulasyon testi kullananlar. Anlamadım bunu şimdi nasıl yorumlayım yumurtluyo muyum. Bugünü ve yarını değerlendireyim mi dün ilişki oldu.Eki Görüntüle 1811591
kızlar dualarınıza ihtiyacım var bat benim bugündü test yaptım c kadar koyu olmasa da 2. çizgiyi gördük şükür
daha önce düşük olduğu için çok korkuyorum. allah yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yarın doktora gidip kan vereyim diyorum ama birkaç gün daha mı beklesem? daha önce düşük olduğu için düşük önleyici ilaç verir mi acaba oof aklımda deli sorular
benim de dün adet günümdü ve test yaptım negatiftiMerhaba masal benim de dün yada bugundü hala adet olmadım ama sancım gelip gidiyor hayırlısı olsun hakkımızda
Kızlar ilk gebeliğim 2 gün mnce 32,9 çıktı hcg değerim 48 saat sonra yani bugün 73,11 çıktı normalmi? 2 kat artmışmı sizce
kızlar dualarınıza ihtiyacım var bat benim bugündü test yaptım c kadar koyu olmasa da 2. çizgiyi gördük şükür
daha önce düşük olduğu için çok korkuyorum. allah yüzümüzü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
yarın doktora gidip kan vereyim diyorum ama birkaç gün daha mı beklesem? daha önce düşük olduğu için düşük önleyici ilaç verir mi acaba oof aklımda deli sorular
Tamam canım çok teşekkür ederim :)Hayir cnm henuz degil , her iki cizgininde koyu olmasi lazim, bir iki gune ayni koyuluga gelir, sabah aksam tekrarla testi 2 saat evvelinde sıvı alma, T cizgisininde C gibi koyu olmasi demek yaklasik 12-24 saat icinde yumurtanin catlayacagina isarettir. Cift koyu cizgi gordugunde ve ertesi gun iliski olsun.
Kızlarrr acil bakar mısınız. Ovulasyon testi kullananlar. Anlamadım bunu şimdi nasıl yorumlayım yumurtluyo muyum. Bugünü ve yarını değerlendireyim mi dün ilişki oldu.Eki Görüntüle 1811591
Öncesinde t belli olmayacak kadar siliktiCanım bu kaçıncı günüm öncesinde test var mı karşılaştırmalı bakıp yorum yapmak daha kolay sadece bu resme bakarak da yorum yaparim ama yanlış olabilir
Yani 2 ye katlanma olayını anlamadım... 90 mı olsa 2 ye katlanır 60 mı?Güzel canım değerin sıkıntı yok :)
bugünde 19. günCanım bu kaçıncı günüm öncesinde test var mı karşılaştırmalı bakıp yorum yapmak daha kolay sadece bu resme bakarak da yorum yaparim ama yanlış olabilir
Benim de eski regllerim gibi degil,onceden regl olacagim gun sancim surekli devam ederdi ama bir kac gundur sanci yoklayip tamamen geciyor,baska da hic bir sey yok,insallah hayirlisi olsun.
benim de dün adet günümdü ve test yaptım negatifti
bugün hala olmadım
hayırlısı olsun inşallah.. dün çok büyük hayal kırıklığı yaşadım o nedenle umutlanmak istemiyorum