- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Kiz hamilesin bnce cunku hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni canim.. insallah hamilesin . Bnde bufun test yaptim silik cikti gittim kan verdim yarin alacam sonuclariKizlar gene ben basinizi vok agrittim bugunbisey dicem malum bugun adet gunum 2 dir testte silik cizgi goruyorum butun gun adet sancisi cekdim ne gelen var ne giden son olarak az once sari sunen bi akinti geldi yumurta aki gibi sari renk ama yarin kan tahlili yaptircam sizce hamilemiyim
Canim bnce seninde var tekrarla testini o zaman daha net cikar ama sanki var yarin mutlaka tekrarlaKızlar bu ne demek oluyo?
Amin canim ama hamilesin bence cunku bnde ilk hamileligimde sancim vardi adet olacam dedim ama olmadim meger hamileymisimAy insallah aklim cikiyo adet olcam die sancim var cunku baya ama gelen biseyde yok rabb hayirlisini versin hepimiz icin
Insallah olmazsin canim .. iyi haberlerini ver mutlaka .Bende regl olmadım daha ya
Insallah olmazsin canim .. iyi haberlerini ver mutlaka .
Tmm canim yarin insallah mutlu haberi vericem sizeTmm iyi haber olursa mutlaka
Sende
İnşallah olmazsın tatlim bir umut olmasi bile çok güzelBende regl olmadım daha ya
Günün geçmiş miydi tatlim üzülme hayırlısıTest yaptım negatif çıktı :-((
Hamiş olarak listeye adimi yazdirmak istiyorum@__ATALANTE
Kızlar bu ne demek oluyo?
Ay insallah aklim cikiyo adet olcam die sancim var cunku baya ama gelen biseyde yok rabb hayirlisini versin hepimiz icin
Kan verdim dün gece 838 cıktıNasıl yaaaaa hamile misin canım 3. Hamilemiz mi geldi
Test bozuk demek canım tekrarlasana bi
Kan verdim dün gece 838 cıktı
İnşallah olmazsın tatlim bir umut olmasi bile çok güzel