2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

seieda canım sen de haber var mı:)

-Lidya- ne yaptın canım durumlar nedir :)

canm şaka gibi 7.57 cuma olan değerim dün aynı hastanede 8.57 olmuş devlette verdm dün akşam 11.0 dı valla napcağm şaşrdm dün pembe lekelenmem oldu kahveye dönük sonra kesildi hasta oldm sandm hala kahverengi uzayan akıntı var ultrasonla baktı doktr rahim temiz dedi 2 gün daha bekleyelm dedi napcağmı bilmiyorum bölesinide duymamıştm hiç belki hastaneler arası hassasiyet farkı olabilir cihazda dediler ne ümit verdiler ne yok dediler :)

Cnm ya belirsizlik çok kötü

Hakkında hayırlısı olsun inş

Hassasiyet farkıdır inş

Hamiş olarak listeye adimi yazdirmak istiyorum @__ATALANTE

Hayırlı olsun canımmmm :)
Canım mayıs topigini ben acacagım insallah.
Ay sonuna dogru actıgımda seni eklerim etiketleyerek

Senin için hazırlık yapıyorum mayıs batlarınıda ilk mesaja yazıyorum kolaylık olsun

Merhabalarr benimde bat 8 ila 12 nisan arası... Şüpheliyim bu ay fakat bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Yinede beklemedeyim... Listeye alırmısınız
ekledim

Beni de ekler misin canim bat 10 nisan

eklisiniz zaten
Beni de ekleyebilir misiniz bat 28 nisan inşallah bu ay isteyen herkese hayirlisindan gelir
ekledim :)
Ooo oooooooo maşallah maşallah maşallah

Tebrik ederim canm

3. Hamilemiz geldiiiiii

Günaydın kızlar dün kan verdim 7,31 çıktı acil doktoru pozitif ama takip edlicedek dedi bir bilginiz varmı ?

Bekleyelim canım geç döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…