2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kızlar bende çok kasık ağrısı var arada karnımada giriyo bu ağrı akıntımda çok bat 11 nısan bu belirtiler sizlerdede varmı ?

selam kızlar size minik bir soru
çarşamba ve cuma ilişki sırasında sol kasığım çok ağrıdı
çarşamba gün içinde de ağrım vardı hep ve sol kasığımda hassasiyet hissediyorum ara ara
sarımsı da akıntım vardı.. enfeksiyon olduğuna yoruyorum nedense yada kist o nedenle hevesim kırıldı bu ay
bunlar enfeksiyon yada kist dışında gebelik belirtisi olabilir mi ya
bata 5 gün kaldı.. yine hüsran olacak bu diye doğuyo içime

Heveslendirmek istemem ama sarı akıntı hamilelik belirtisi derler.. Bende hiç yok her lavabo da bakıyorum umutsuzum

Heveslendirmek istemem ama sarı akıntı hamilelik belirtisi derler.. Bende hiç yok her lavabo da bakıyorum umutsuzum
kasıkta da ağrım var ya o nedenle akıntı ile ikisi sanki iltihap vs gibiymiş gibi geliyo bana
bi de dün ovülasyon testi yaptım.. gebeysek koyu çıkıyormuş ya benim silik çıktı
kendime çok kızıyorum şöyle rahatça akışına bırakamıyorum bir şeyleri

Kizlar ben az once tekrar test yaptim ayni marka test bu sefer tek cikdi gecen resim atmisdim silik 2. cizgi vardi bu sefer cikmadi bugun adet gunum gelen giden yok henuz:KK61:

3 günüm kaldı benimde. Heyecanlıyım ne yalan söyleyeyim. 3 gündür yoktum ortalıkta. Hamile kalan arkadaşlarımız var mı?

Son durumlar ne kızlar ?
Adetimin 2. Gunu bugun :KK43:
Bat 1 mart.

Son durumlar ne kızlar ?

2 gün kaldı eşime güzel haberi vermek için sabırsızlanıyorum. geçsin öyle test yapmayı düşünüyorum. kasık ve bel ağrılarım var. Normalde kasık ağrım adet öncesi olmazdı. şuan hiç bişey düşünemiyorum. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Son durumlar ne kızlar ?
1 nisanda adet oldum, şaka gibiydi :KK51:

selam kızlar size minik bir soru
çarşamba ve cuma ilişki sırasında sol kasığım çok ağrıdı
çarşamba gün içinde de ağrım vardı hep ve sol kasığımda hassasiyet hissediyorum ara ara
sarımsı da akıntım vardı.. enfeksiyon olduğuna yoruyorum nedense yada kist o nedenle hevesim kırıldı bu ay
bunlar enfeksiyon yada kist dışında gebelik belirtisi olabilir mi ya
bata 5 gün kaldı.. yine hüsran olacak bu diye doğuyo içime
Kirmizilari gormeden pes etmek yokk kizz

X