2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Cnm kandamı 15 gün sonra ögrenmiştin

Günaydın kızlar ateş ölçmeden anlayanlar salı yumurta akıntısı gelmişti çarşamba kontrolde yumlar vardı. perşembe ovu testi kıpkırmızıydı. Cuma silikleşmişti. ateşim neden yavaş yavaş yükseldi
çarşamba 36.4
perşembe 36.6
cuma 36.6
cumartesi 36.4
pazar 36.7
pazartesi 37.0
sizce hangi gün çatlamıştır ???

Canım perşembe sabah 11 gibi mi yaptın testi kopkoyu gördükten tekrar ettin mi

Eger tekrar ettiysen ve cok hafif de olsa siliklik varsa perşembe catlamış olma ihtimali çok yuksek

Cuma Saat kaçta yaptin testi

Bu verilere göre cuma olma ihtimali de var

Umarim iki günü de degerlendirmissindir :)

Ben ateşten çok yazıları ve ovu testi sonuçlarını dikkate aldım ki bence daha gerçekçi veri

perşembe akşam yaptığım daha az koyuydu. ama cuma sabah daha silikti. nazar boncuklu olan ilişkiler sperm kalitesi için canım gün aşırı yani.bende 5 yum var hepsi zamanla çatlar dedi doktor.

Yumurtlamadan uc dort gun sonra sag kasigimda batma,cekilme oldu iki gun surdu sonra da adet sancisi gibi sancilar basladi hala devam ediyor,hatta adete yakin cikan sivilcem bile cikti sanki her an adet olacakmisim gibi hissediyorum.Ama batma ya da tek tarafli kasik agrim yok.

Ben pek bir sey hissedemiyorum yani gogus agrisi ya da cok afedersin akinti falan yok sence onlarin da olmasi gerekmez mi?

Merhaba masal benim bat ta 9 yda 10 Nisan sanırım aynıyız bende de minicik bazen akıntı oluyor birde sivilce oldu ama baska bir sey yok ben bu ayda hissetmiyorum

Merhaba masal benim bat ta 9 yda 10 Nisan sanırım aynıyız bende de minicik bazen akıntı oluyor birde sivilce oldu ama baska bir sey yok ben bu ayda hissetmiyorum
Evet canim ayniymis ben bu ay 9 veya 10 bekliyorum yani bes alti gunum var.Kasik agrisi var ama adet agrisi gibi batma cekilme falan yok.Cogu kadin adet gecmeden fazla belirti olmaz diyor bence beklemek en mantiklisi, cokta kafaya takmamak lazim nasibimizde varsa olur zaten.

Evet canim ayniymis ben bu ay 9 veya 10 bekliyorum yani bes alti gunum var.Kasik agrisi var ama adet agrisi gibi batma cekilme falan yok.Cogu kadin adet gecmeden fazla belirti olmaz diyor bence beklemek en mantiklisi, cokta kafaya takmamak lazim nasibimizde varsa olur zaten.

Kizlar gunaydin benim bat bugun ama herhangi bisey yok insallah gelmez test hala yapamadim suan isdeyim ama normalde adetin ilk gunu iliskiye girdigimde kanama yoksa bile iliskiden sonra basliyodu bu sabah oda olmadi iliskiden sonra bile herhangi bi kirmizilik yokdu insallah olmam

Ne zman test yapmayı düşünüyorsun

60. anne adayımızı arıyoruz ne bereketli ay maşallahh

selam kızlar size minik bir soru
çarşamba ve cuma ilişki sırasında sol kasığım çok ağrıdı
çarşamba gün içinde de ağrım vardı hep ve sol kasığımda hassasiyet hissediyorum ara ara
sarımsı da akıntım vardı.. enfeksiyon olduğuna yoruyorum nedense yada kist o nedenle hevesim kırıldı bu ay
bunlar enfeksiyon yada kist dışında gebelik belirtisi olabilir mi ya
bata 5 gün kaldı.. yine hüsran olacak bu diye doğuyo içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…