2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar psikolojikmi bilmiyorum ama adetime 8-9 gun var ve sanki yarin adet olacakmis gibi kasik, karin ve bel agrim var,normalde adetten bir kac gun once olurdu.Ama suan baska hicbirsey yok.

Arkadaslar benide ekleyin cok.fazla bir ihtimal yok.bu ay icin ama orda olsun ismimde ben bu ay yumurtlama gunlerini kacirdim diye mayis ayinda korunmasiz bir sekilde allah ne zaman nasip ederse ovulasyon takibiye birliktelik dusunuyordum fakat dun birliktelik oldu regl de nisan 12 cok dusuk bir ihtimal saniyorum ama olma ihtimali nedir napmaliyim simdiden cok heycanliyim..Allah hepimizin.yardimcisi olsun

İyi geceler kizlar size bir sorum olacak 3 aydır folik asit kullanıyorum yarın son hapı icicem tekrardan alıp hamilelik olana kadar icmelimiyim yoksa belli bir ara veriliyormu nu konuda doktordan öneri alan varmi??

canım bende 8 nisanı bekliyorm hayırlısıyla :)

İyi geceler kizlar size bir sorum olacak 3 aydır folik asit kullanıyorum yarın son hapı icicem tekrardan alıp hamilelik olana kadar icmelimiyim yoksa belli bir ara veriliyormu nu konuda doktordan öneri alan varmi??
Bence devam et cunku bildigim kadarıyla hamile kalındıgında bile ilk aylarda doktorlar folik asit kullanmanı oneriyor.

Canim devam ediyorsun takii hamileliginin ucuncu ayina kadar yani hamileykende iciyorsun 3 ay boyunca

Canim devam ediyorsun takii hamileliginin ucuncu ayina kadar yani hamileykende iciyorsun 3 ay boyunca
Teşekkürler cevap için kizlar bugün yenisini alicam devam edicem kuwait te yaşıyorum tam olarak ingilizce bilmiyorum bunun için de doktora gitmek istemiyorum gitsem de derdimi anlatamam zaten o yüzden direk eczaneden alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…