- 9 Ocak 2015
- 12.720
- 28.999
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Valla tek ozel bisey hemen kalkmayip yarim saat uzaniyorum onu da biliyorsundur.Kızlar hamile kalabilmek için yaptığınız özel birşey var mı
Valla belli olmaz daha bir kac gunun varmis ustelik devami gelmediyse bence yerlesmedendirSanmiyorum canim adet olacam kesin yani biliyorum
Bakalim suan bisey yokValla belli olmaz daha bir kac gunun varmis ustelik devami gelmediyse bence yerlesmedendir
Aynen bende 15 dk falan durmaya çalışıyorum. Birde ino folic duydum onu kullanıyorumValla tek ozel bisey hemen kalkmayip yarim saat uzaniyorum onu da biliyorsundur.
Bende sadece adet sancisi gibi bi sanco var hafiften bide ara ara goguslerime batma oluyorAyy bide ikisi oluyomus ikizlerhadi insallah ben de guzel seyler hissediyorum peki sende belirti var mi?
Hadi insallah senin gerci silik cikmisti bence var birseyler yarin obur gun kesinlesir.Bende sadece adet sancisi gibi bi sanco var hafiften bide ara ara goguslerime batma oluyor
Merhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
- @ozlemdenz....................3 nisan
- @Maviay84 ....................1 nisan
- @gurbettekigelin............1 nisan
- @seieda............................1 Nisan
-Lidya- ..........................1 nisan - @xDerinMavix................2 nisan
- K kubito ...........................4 nisan
- @gul_22116.....................4 nisan
- @Tuba0735................... 4 Nisan
- @sunflower.......................5 nisan
- @pembesu.......................5 nisan
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- @kandilll..........................7 nisan
- @Zanamm174..................7 nisan
jtaime020626 ...............8 nisan - @_meLinDa_..................9 nisan
- @dilo00.............................9 nisan
- @tubaender.....................10 nisan
- @Kriziantemcicegi ............................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan - @gulnarsen.......................11 nisan
- @mutlubirisi.....................12 nisan
- @GnlA................................13 nisan
- @Bihter34..........................14 nisan
- @loliss................................14 nisan
serapozcan3343 ..............14 nisan - @kushi ..........................14 nisan
- @ffakem............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- @fufucukkk........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
- @sweetwitch01...................16 nisan
- @oh_ne_ala.......................17 nisan
- @ayllllliiiin35.....................19 nisan
- @syma12.............................19 nisan
- @nisan152...........................20 nisan
- @YESIMBOZ......................20 nisan
yesa .................................20 nisan - @Enise54.............................21 nisan
- @Martle................................21 Nisan
- @ebru190514.......................21 nisan
Kontes001 .............................22 nisan - @boza....................................23 nisan
- @nisandeniz........................23 nisan
- @rujj....................................24 nisan
- @neslli.................................24 nisan
- @mrveee28......................... 24 Nisan
- @Yeniigeliin.........................27 nisan
- @lacrimosa ............................27 nisan
- @celine20............................29 nisan
Bence devam et cunku bildigim kadarıyla hamile kalındıgında bile ilk aylarda doktorlar folik asit kullanmanı oneriyor.İyi geceler kizlar size bir sorum olacak 3 aydır folik asit kullanıyorum yarın son hapı icicem tekrardan alıp hamilelik olana kadar icmelimiyim yoksa belli bir ara veriliyormu nu konuda doktordan öneri alan varmi??
canım bende 8 nisanı bekliyorm hayırlısıyla :)
Canim devam ediyorsun takii hamileliginin ucuncu ayina kadar yani hamileykende iciyorsun 3 ay boyuncaİyi geceler kizlar size bir sorum olacak 3 aydır folik asit kullanıyorum yarın son hapı icicem tekrardan alıp hamilelik olana kadar icmelimiyim yoksa belli bir ara veriliyormu nu konuda doktordan öneri alan varmi??
Teşekkürler cevap için kizlar bugün yenisini alicam devam edicem kuwait te yaşıyorum tam olarak ingilizce bilmiyorum bunun için de doktora gitmek istemiyorum gitsem de derdimi anlatamam zaten o yüzden direk eczaneden alicamCanim devam ediyorsun takii hamileliginin ucuncu ayina kadar yani hamileykende iciyorsun 3 ay boyunca
Tamam canim ben tekrar yapicam yarin sabah insallah vardir
Kizlar dun aksam yazmistim bende 1 2 damla kan geldi adet olcam sandim ama hala bisey yok..
Tamamdir canim bence yerlesme kanamasiydi o:)Kizlar dun aksam yazmistim bende 1 2 damla kan geldi adet olcam sandim ama hala bisey yok..
Insallah regl olmazsin canimCnm dün kanda çıkmadı reglde olmadım
Bilmiyorumki
Doktor 1 hafta bekleyelim dedi