-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Valla cnm benim adetten 3 4 gün önce göğüs ucuna iğneler batirdilar sanki bi 10 dk fln aralıklı sürmüştüKizlar sol gogsume sizi girdi az oncee hafiftenn .. sizce bu belirtimi ?
Maşallah deriz canım :)Selam arkadaşlar ben 31 martta adetten 1 gün önce test yaptırdim 42 çıkmıştı bugün sabah kan verdim 48 değilde 60 saat sonra yani sonuç 148 çıktı. . Ne dersiniz bu duruma
Hmm anladim canim insallah vardir bndede bisey .. bekliyorum bakalimValla cnm benim adetten 3 4 gün önce göğüs ucuna iğneler batirdilar sanki bi 10 dk fln aralıklı sürmüştü
Ben de çalışıyorum canım. Akşam 9 da ancak kendime gelmiş oluyorum. 9'da yürüyüş bandıyla başlayıp zumbayla devam ediyorum. saat 11'e kadar
Yapamadim canim acik eczane bulamadim yatin adet gunum ama sancim yok suan yarin yapicam dua edin kizlar
Kızlar keşke listeye kaçıncı deneme oldugunu da yazsak (ay olarak) benim 3. Ayım mesela..
benim de 2. ay canım
mayıs ayında (inşallah kalmayız ama) eğer kalırsak en başında bat ve deneme sayısı yazalımmorordek :):):)
Merhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
- @ozlemdenz....................3 nisan
- M Maviay84 ....................1 nisan
- @gurbettekigelin............1 nisan
- @seieda............................1 Nisan
-Lidya- ..........................1 nisan - @xDerinMavix................2 nisan
- K kubito ...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
- @Tuba0735................... 4 Nisan
- @sunflower.......................5 nisan
- @pembesu.......................5 nisan
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- @kandilll..........................7 nisan
Zanamm174 ..................7 nisan jtaime020626 ...............8 nisan - @_meLinDa_..................9 nisan
- @dilo00.............................9 nisan
- @tubaender.....................10 nisan
- @Kriziantemcicegi ............................10 nisan
- @masal3487......................11 nisan
- @gulnarsen.......................11 nisan
mutlubirisi .....................12 nisan - @GnlA................................13 nisan
- @Bihter34..........................14 nisan
- @loliss................................14 nisan
- @serapozcan3343..............14 nisan
- @kushi ..........................14 nisan
- @ffakem............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- @fufucukkk........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
- @sweetwitch01...................16 nisan
- @oh_ne_ala.......................17 nisan
- @ayllllliiiin35.....................19 nisan
- @syma12.............................19 nisan
- @nisan152...........................20 nisan
- @YESIMBOZ......................20 nisan
yesa .................................20 nisan - @Enise54.............................21 nisan
- @Martle................................21 Nisan
- @ebru190514.......................21 nisan
- @i006 .............................22 nisan
- @boza....................................23 nisan
- @nisandeniz........................23 nisan
- @rujj....................................24 nisan
- @neslli.................................24 nisan
mrveee28 ......................... 24 Nisan - @Yeniigeliin.........................27 nisan
- @lacrimosa ............................27 nisan
- @celine20............................29 nisan
Güncelleme bekliyorum halaaa :)) 15 nisan battttt :))
kullanıcı adına ba-yıl-dım :)
50 kişi değiliz aslında sonradan yazan çok arkadaş var @__ATALANTE canım sana zahmet o arkadaşları da ekleyelim mi
Folik asit yumurtayı besliyormuş bunu öğrendim canm ayrıca normalde zaten hamilelik düşünmeye başlamadan 3 ay öncesinden alınması lazım Bebek gelişimi için çok önemli .. Yumurtlama takibi . Yumurtlama günü öncesi ve sonrası ilişki . Ve adetten sonra 2 günde bir ilişki mümkünse .. ilişkiden hemen sonra kalkma sırtüstü dizleri kendine çek ve destek olarak altına çok fazla yüksek olmayan bir yastık koy kalçanın biraz altına doğru .. Başka başka aklıma gelirse yazarım ne duysak deniyoruz artık hayırlısı .Kızlar hamile kalabilmek için yaptığınız özel birşey var mı
masal canm bizim senle günler bir sayılır . Benmde belim ağrıyor çok başka bir belirti yok bilemiyorum . Bir kaç gün önce çok güzel şeyler hissediyordum yumurtlamadan hemen sonraki günler kasığımda doluluk vardı ama yumurtlamadan dolayı sanırımKizlar psikolojikmi bilmiyorum ama adetime 8-9 gun var ve sanki yarin adet olacakmis gibi kasik, karin ve bel agrim var,normalde adetten bir kac gun once olurdu.Ama suan baska hicbirsey yok.
Dayanamıyorum canım yaa hergün yapıyorum işte ama bugün sondu artık adet tarihim geçmiyene kadar yapmicam bi daha o hayalet çizgiyi görmekten bıktım çünkü :)Canim neden acele ediyorsunki olsa bile cikmaz cok erken.