- 1 Ocak 2016
- 1.320
- 1.268
- Konu Sahibi _bilgehan_
Kızlar kanın yanlışlıkla karışma ihtimali olabilirmi sizce ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki canim kan testide yaptim 2 gun once negatif cikti.. acaba yerlesme olmadan kanda belli olmuyor muTamamdir canim bence yerlesme kanamasiydi o:)
Olmayabilir canim sen bekle bir kac gun daha muhtemelen cikar.Bilmiyorum ki canim kan testide yaptim 2 gun once negatif cikti.. acaba yerlesme olmadan kanda belli olmuyor mu
Kızlar kanın yanlışlıkla karışma ihtimali olabilirmi sizce ya
Aynı durumdayız bende 2-3 gün önce yani dün yaptım negatifti.bi umut bekliyorux.tahminim 18.günü yumurtlama oldu bendeCnm dün kanda çıkmadı reglde olmadım
Bilmiyorumki
Doktor 1 hafta bekleyelim dedi
Insallah canimcanım inşallah olmazsın ve o inşallah yerleşme kanamasıdır :)
Hadi insallh kizlar nisan ayının başında olmamıza rağmen 2 gebe mız var görünce çok umutlandim ınsallh hepimiz hamile kalirizAynı durumdayız bende 2-3 gün önce yani dün yaptım negatifti.bi umut bekliyorux.tahminim 18.günü yumurtlama oldu bende
Imkansiza yakin o ihtimal cnmKızlar kanın yanlışlıkla karışma ihtimali olabilirmi sizce ya
yok canım o kadar düşük bir ihtimal ki o kafanı bulandırma... tekrar edersin doktorunu dinle :)
Canim neden acele ediyorsunki olsa bile cikmaz cok erken.Selam kızlar benimde 7 gün kadar var ama ben dayanamadım yine bugün sabah ilk idralimle test yaptım ama negatif yaa sanırsam bu ayda olmadı
Ben de çalışıyorum canım. Akşam 9 da ancak kendime gelmiş oluyorum. 9'da yürüyüş bandıyla başlayıp zumbayla devam ediyorum. saat 11'e kadarBende tek yapamam çalışıyorum ama kursa yazılmayı düşünüyorum zumba kursuna
Selam arkadaşlar ben 31 martta adetten 1 gün önce test yaptırdim 42 çıkmıştı bugün sabah kan verdim 48 değilde 60 saat sonra yani sonuç 148 çıktı. . Ne dersiniz bu duruma
Selam kızlar benimde 7 gün kadar var ama ben dayanamadım yine bugün sabah ilk idralimle test yaptım ama negatif yaa sanırsam bu ayda olmadı
Gayet guzel canimm .. iyj olmasa zaten yukselmezSelam arkadaşlar ben 31 martta adetten 1 gün önce test yaptırdim 42 çıkmıştı bugün sabah kan verdim 48 değilde 60 saat sonra yani sonuç 148 çıktı. . Ne dersiniz bu duruma
O zmn dış gebelik ve kimyasal gebelik seceneklerini eleyebilirim .:)her şey çok güzel olacak deriz canım
İlk bu ay bebek denemistik o yüzden inanamiyorum tabi daha önümüzde asmamiz gereken şeyler var kese gorunecek bebek görünecek kalp atışı duyulacak ... çocuk olsun diye bekliyoruz sonra bunlar için bekliyoruz :)Gayet guzel canimm .. iyj olmasa zaten yukselmez
Hayirlisi canim merak etme onlarin hepsine sira gelecek insallah ... hepsi tatli bekleyissİlk bu ay bebek denemistik o yüzden inanamiyorum tabi daha önümüzde asmamiz gereken şeyler var kese gorunecek bebek görünecek kalp atışı duyulacak ... çocuk olsun diye bekliyoruz sonra bunlar için bekliyoruz :)