2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kizlar ben dun yazmistim benim son adet tarihim 9 mart ve telefonuma bir uygulama indirdim orda adetimi 5 nisan gosteriyor . Ben dun kan testi yaptim negatif cikti. Yani diyecegim su ki 9 nisanı mi baz alayim ?
Oyle olursa eger dun daha adetime 8 gun vardi. Adete 8 gun kala kanda cikmama ihtimali varmi ? Lutfen cevap bekliyorum..

kanda 3 gün öncesinden çıkıyor canım 9 nisan kabul et 6.sında adet olmazsan yaptır diyorum ben :KK68:

Kizlar ben dun yazmistim benim son adet tarihim 9 mart ve telefonuma bir uygulama indirdim orda adetimi 5 nisan gosteriyor . Ben dun kan testi yaptim negatif cikti. Yani diyecegim su ki 9 nisanı mi baz alayim ?
Oyle olursa eger dun daha adetime 8 gun vardi. Adete 8 gun kala kanda cikmama ihtimali varmi ? Lutfen cevap bekliyorum..
Canim sen kac gunde bir adet oluyorsun ve yumurtlama gunlerini biliyor muydun.Bana sorarsan olma ihtimali oldugu halde cikmayabilir,gec dollenme de olabilir.

kanda 3 gün öncesinden çıkıyor canım 9 nisan kabul et 6.sında adet olmazsan yaptır diyorum ben :KK68:
Insallah olmam canim.. bide internette okudum az once kadinlar kendi rahmini eliyle kontrol edip hamile olup olmadigini anliyorlarmis.. orta parmagini vajinaya sokuyosun eger eline sert bisey gelirse adet olacakmisin eger sonsuz bir bosluk varsa hamileymisssin .. adette yakin rahim yatagim asagiya inermis ve adet olacakmisin demekmis.. ne kadar dogru bilmiyorum

Regl olmadım daha hamilede çıkmıyorum
Belirsizlik çok kötü yaa

Hiç geçikmezdi :KK43:

Adet olmak istiyorum inananamıyorum yaa:KK43:

Saatini geçmezdi :KK43:

Çokda düşünmedimki aksine regl bekledim
Ama tüm belirtileri yaşadım

Anlmadım ilk defa böyle oldum yaaa:KK43:

X