- 1 Eylül 2014
- 1.291
- 1.442
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
kızlar merhabaa bende yeni girdim aranızaa benmde takminimce bat 19 nisan gibi bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kııız doktor ilişkiye girme ya hepsi tutarsa diye korkuttu daha bu sabah kırmızı çıktı hemen siliklesmez herhalde cok tedirginim yaaaCanım şimdi öğleden sonra 5 gibi tekrar test yap
hafif silik çıkarsa çatlamış demektir
işte o hafif siliği gördükten sonra mutlaka deneyin
Kııız doktor ilişkiye girme ya hepsi tutarsa diye korkuttu daha bu sabah kırmızı çıktı hemen siliklesmez herhalde cok tedirginim yaaa
Canim meraktan soruyorum bir ayda bes yumurta olusur mu genelde bir veya iki yaziyor.Bana da doktor iki yumurtan catlamis demisti cumartesi gunu.Kızlar dün kontrole gittim 5yum olmuş biri 16mm digerleri 20mm iğne vermedi kendiliginden catlasin dedi ilişki olmasın dedi ama yine de sen bilirsin dedi ya kist olursa dedim adetle atilir dedi adet olursan gel olmazsan zaten gebesindir dedi :s sabah ta ovu testi yaptım kıpkırmızı cikti catlayacak yani napsam bilemedim
Canim ben bu ay denedim zaten doktorumda oyle onerdi.Bakalim daha bata11 gunum var.kızlar bir arkadasın 8. ayında gebe kalmış , o ay sabaha kadar beklemiş sabah yıkanmış ,
bu ay ben de böyle denemek istiyorum , daha önce deneyen var mı
kızlar bir arkadasın 8. ayında gebe kalmış , o ay sabaha kadar beklemiş sabah yıkanmış ,
bu ay ben de böyle denemek istiyorum , daha önce deneyen var mı
ben canım... hiç kalkmadım yerimden uygulamalara ve belirtilere göre yumurtlama günümdü (ayağımı da diktim ha bu arada) ama olmadı hayırlısı bakalım
Tamam canım akşama bakarım catlamissa kocişi yakalarımcanım silikleşmesi demek yumurta çatladı demek
ikinci test için aradan 8 saat geçmesi öneriliyor
hadi bakalım hayırlısı :)
bu ay dr folik 1 diye bir ilaç verdi . her gün içmiyorum sankı iştahımı acıyor biraz kilo aldıgımı hissediyorum
Ay sağol kuzum ya güldürün beni millet şok olur o zaman Rabbim emanet herşey belkide hiçbiri tutmaz nasip bakalımTutsun işte ne güzel bi daha doğurmaz
Canım ilaç yuzunden oluyor ışte geçen ay biri küçük 3yumdu bu ay biri küçük 5yum olmuş. Aslında kötü bişey rezerv bitiyor sonuçta kullanmicam daha ilaç tembel demişti bide ah doktorlar ah.Canim meraktan soruyorum bir ayda bes yumurta olusur mu genelde bir veya iki yaziyor.Bana da doktor iki yumurtan catlamis demisti cumartesi gunu.
Vardım canım ama yine tutmamıştı :) bu ay umutluyum inşallah olur çünkü çok sıkı çalıştık :) inşallah hepimiz alırız bu ay güzel haberlerimizi aminnnnCanım ben seni hatirliyorum mart grubunda var miydin ?
Bu arada daha adetime 10 gün var ve ben dayanamadım yine bugün test yaptım tabikide o iğrenç tek çizgiyi yine gördüm :)Vardım canım ama yine tutmamıştı :) bu ay umutluyum inşallah olur çünkü çok sıkı çalıştık :) inşallah hepimiz alırız bu ay güzel haberlerimizi aminnnn
Kızlar az once yazmistim kararsizim test yapmakta diye bu ayın ilk haberi benden yaptım testi ilk 2 dk da silik çizgi gördüm