-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Yumurtlama günlerim , ve çok iyi değerlendiriyoruz
@__ATALANTE ve Y YESIMBOZ
benim yumurtlama günümü ayın 5- 6 sı gibi gösteriyor uygulamalar
dünkü yumurtalama testim de negatifti
sizin sat öne gelince yumurtlama da öne geldi heralde
benim sat 22 marttı çünkü
@__ATALANTE ve Y YESIMBOZ
benim yumurtlama günümü ayın 5- 6 sı gibi gösteriyor uygulamalar
dünkü yumurtalama testim de negatifti
sizin sat öne gelince yumurtlama da öne geldi heralde
benim sat 22 marttı çünkü
Benimki 19 marttı :)
Tatliskom biliyosun benim erken oldugu icin kestiremiyorum. 20 Nisan bir onceki adetime gore bat. one gelecek buyuk ihtimalle ondandir. Sen takip et.
Hanımlaaaar nisan geldiiiii güzel haberler bekliyorum hepinizden
Ben de istedigim kiloya ulastım bugun itibari ile mayısa bomba gibi hazırım, insallah cok beklemem
Benim topigime hicbiriniz kalmayın insallah
Selam kızlar benim bat 2 nisan yaklaşık 10 gun önce dayanamayıp kan testi yaptirmistim negatif ti hadi dedim çok erken oldu olsa da çıkmazdi bugünde erken gebelik testi yaptım tek çizgi sizce ihtimal var mıdır yoksa artık umudumu keseyimmi ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var
G gurbettekigelin ............1 nisan
seieda ............................1 Nisan kızlarrrrrrrrrrrr haber getirin ama güzel haber :)
-Lidya- ..........................1 nisan
Belki de degildir canim doktor mu deditest yaptrdm 7.57 çıktı kmyasal muhtemelen
test yaptrdm 7.57 çıktı kmyasal muhtemelen
cnm ben 16sında çatlatma iğnesi vurundm en kötü 18inde çatladıysa bile bugün 15.günüm yani adet 1-2 gün gecikt değerim en az en kötü 20-30 olmalıydı ama malesef durum bu ve bi açklama bulamıyorumBelki de degildir canim doktor mu dedi
değer düşük olduğu için mi böyle diyorsun canım 0.5'in üzeri hamilesin demek değil mi?
ben anlamadım?
evet öle cnm ama iki gnlk gecikmeye bu olmaz