- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 35
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
İnşallah kuzucummm ya mesajını görünce çok mutlu oldum. Hayırlısıyla bugün yarın deneyeceğim. Yenersek inşallah doktora sordum korunmasız olur mu diye hiç bir sıkıntı yok dedi. İnşallah bende aranıza katılırım:)Aynen valla ben yener yenmez geldim zaten buraya :):)
benim reglim cok duzensiz 40-45 gunu buluyodu . cikar canim kanda o doktoru degistur bence. Döllenmeden 10 gun sonra net cikiyo. Ama d?ger cok dusuk oldugundan acaba tutuncak mi derdi oluyo sadece
Canım 26 aydır folik asit içiyorum. Folik asit bazı fiziksel anormallikleri engelliyor. İnşallah mayırts olur bakalımDr ne güzel konuşmuş Can'ım maşallah bir sürü yumurtan var demiş . Aşılama sürecinde olan bir çok insan Nasıl oluyor bilmiyorum ama en azından benm şuana kadar şahit olduğum torpiklerde bir iki yumurtam var diyor aşılama Zaman'ı.. İnşallah gelecek ay güzel haberler verirsin bize .. Drna da danışıp kist için bitiksel kürler varsa araştırıp dene bu ay ayrıca folik asit Alman uygunsa drna Sorup onu al .. Alt yapıyı oluştur bu süreçte . :) temel önemli sonuçta . Hem one öyle adetine iki gün kalmışta adet belirtisi olan insanlar ( geçen ayki ben biz yani :). / gibi karamsarlık şimdiden . Pozitif ol. Bugün bir video izledim döllenme ile ilgili Allahm sen ne zaman uygun görürsen ozaman verirsin dedim . Çünkü bir sürü sperm hızla ilerliyor yumurtayla karşılaşıp döllenmek için yani buna Rabbim mani oluyorsa bir sebebi vardır . Tabiki ne uygunsa yapılmalı döllenmeyi kolaylaştıracak her uygulamayı bende yapıyorum yada tedavi gerekiyorsa tedavi ilaç gerekiyorsa ilaç. Sonrası Allah'a kalmış Can'ım . Rabbim çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın .
Merhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
- O ozlemdenz ....................3 nisan
- M Maviay84 ....................1 nisan
- @gurbettekigelin............1 nisan
- @seieda............................1 Nisan
- @-Lidya-..........................1 nisan
- @xDerinMavix................2 nisan
- @kubito...........................4 nisan
- @gul_22116.....................4 nisan
- @Tuba0735................... 4 Nisan
sunflower .......................5 nisan - @pembesu.......................5 nisan
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- K kandilll ..........................7 nisan
- @Zanamm174..................7 nisan
- @jtaime020626...............8 nisan
_meLinDa_ ..................9 nisan - @dilo00.............................9 nisan
- @tubaender.....................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan - @gulnarsen.......................11 nisan
- @mutlubirisi.....................12 nisan
Kvrckbdk ................................13 nisan - @Bihter34..........................14 nisan
- @loliss................................14 nisan
- @serapozcan3343..............14 nisan
kushi ..........................14 nisan - F ffakem ............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- @fufucukkk........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
- @sweetwitch01...................16 nisan
- @oh_ne_ala.......................17 nisan
- @ayllllliiiin35.....................19 nisan
- @syma12.............................19 nisan
nisan152 ...........................20 nisan - @YESIMBOZ......................20 nisan
- @yesa1.................................20 nisan
- @Enise54.............................21 nisan
- @Martle................................21 Nisan
- @ebru190514.......................21 nisan
- @i006 .............................22 nisan
- @boza....................................23 nisan
- @nisandeniz........................23 nisan
- @rujj....................................24 nisan
- @neslli.................................24 nisan
- @mrveee28......................... 24 Nisan
- @Yeniigeliin.........................27 nisan
- @lacrimosa ............................27 nisan
- @celine20............................29 nisan
Merhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
- O ozlemdenz ....................3 nisan
- M Maviay84 ....................1 nisan
- @gurbettekigelin............1 nisan
- @seieda............................1 Nisan
- @-Lidya-..........................1 nisan
- @xDerinMavix................2 nisan
- @kubito...........................4 nisan
- @gul_22116.....................4 nisan
- @Tuba0735................... 4 Nisan
sunflower .......................5 nisan - @pembesu.......................5 nisan
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- K kandilll ..........................7 nisan
- @Zanamm174..................7 nisan
- @jtaime020626...............8 nisan
_meLinDa_ ..................9 nisan - @dilo00.............................9 nisan
- @tubaender.....................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan - @gulnarsen.......................11 nisan
- @mutlubirisi.....................12 nisan
Kvrckbdk ................................13 nisan - @Bihter34..........................14 nisan
- @loliss................................14 nisan
- @serapozcan3343..............14 nisan
kushi ..........................14 nisan - F ffakem ............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- @fufucukkk........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
- @sweetwitch01...................16 nisan
- @oh_ne_ala.......................17 nisan
- @ayllllliiiin35.....................19 nisan
- @syma12.............................19 nisan
nisan152 ...........................20 nisan - @YESIMBOZ......................20 nisan
- @yesa1.................................20 nisan
- @Enise54.............................21 nisan
- @Martle................................21 Nisan
- @ebru190514.......................21 nisan
- @i006 .............................22 nisan
- @boza....................................23 nisan
- @nisandeniz........................23 nisan
- @rujj....................................24 nisan
- @neslli.................................24 nisan
- @mrveee28......................... 24 Nisan
- @Yeniigeliin.........................27 nisan
- @lacrimosa ............................27 nisan
- @celine20............................29 nisan
Ayyy ne guzel benim daha 12 gun var,eee varmi belirti falan?Günaydınlarr
Nisana son 2 gün :)
Ayyy ne guzel benim daha 12 gun var,eee varmi belirti falan?
En guzeli canim biz gecen ay ilk defa ciddiyetle bebek icin ugrastik okadar beklentiye girdimki kasik agrisindan duramiyodum,adet oldum bu defa korktum hamile degilsem ne bu kasik agrisi doktora gittim hic bir sey cikmadi. Tabi sonra tamamen psikolojik oldugunu anladim genelde ilk belirti adet gecikmesidir bence sabirla beklemek lazimbenim daha bata 5 -6 gün var galiba. belirti de yok :)
bu ay kendimi dinlememeye çalıştım. Bir de bu yöntemi deneyelim :)
En guzeli canim biz gecen ay ilk defa ciddiyetle bebek icin ugrastik okadar beklentiye girdimki kasik agrisindan duramiyodum,adet oldum bu defa korktum hamile degilsem ne bu kasik agrisi doktora gittim hic bir sey cikmadi. Tabi sonra tamamen psikolojik oldugunu anladim genelde ilk belirti adet gecikmesidir bence sabirla beklemek lazim
Kızlar merhAba, ben folik asit için pregno fol kullanıyorum. Sizinkiler hangisi? Çok farklılık oluyo mudur acaba markasına göre? Özel olarak yuttdışından getirenler varmış da acaba fak eder mi diye merak ettim.
bende ovu testlerini bıraktım en iyisi gün aşırıne kadar çoğalmışız yaa yaşasınnnn
biz 1 gün dolu 1 gün boş çalışıyoruz, bu ay ovulasyon testi falan da yapmıyorum
inşallah kalırız ya çok istiyorum
Yok canim emin olabilirsin kist degildir. Benim gecen ay okadar cok agriyorduki sol kasigim ya hamileyim, degilsem kesin kist vardir dedim adet olunca daha da korktum agri devam ediyordu.Doktora gittim hamdolsun birsey cikmadi bence seninki de oyle bir seydir.bi de sol kasıkta ağrım var, bebek planlamdan önce hiç fark etmezdim şimdi her ay fark ediyorum
umarım yumurtlama vs ile alakalıdır.. kist mist oluşmaz inşallah