2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

tamamen psikolojik kendimden biliyorum... belirtinin Allahı vardı resmen ama fazla dinlemişim kendimi bu ay inşallah dinlemeyeceğim. gerçi daha yumurtlama bile başlamadı şimdiden konuşmak kolay ama... destek olalım birbirimize bebek isteyen çiftler için bunu kafadan atmak fazlasıyla zor

Ben de yumurtlama gunlerindeydim bir kac gun gecti hatta.Siz nezamandan beri istiyorsunuz?Benim subati saymassam cunku tatildeydim degerlendirememistik nisan ikinci ayim.

Kesinlikle haklisin dusunmek insani hem cok strese sokuyor hemde yipratiyor. Gecen ay erken oldugundan dolayi bu ay ne bati kestirebiliyorum ne yumurtlamayi. Yumurtlamayi akintidan dolayi yakaladim ama tesaduf onceki gunu de iliski olmustu,sonrasinda da degerlendirdik ama yumurtlama oldugunu dusunmeden,kendiliginden... Bat konusunda bi fikrim o yuzden resmen oluruna birakmis durumdayim. Cunku bi tarih bi gun beklemiyorum geri saymiyorum... Gelecegi zamani biliyor nasilsa,strese girdikce kendimize kotuluk ediyoruz ne yazik ki...

Ben de yumurtlama gunlerindeydim bir kac gun gecti hatta.Siz nezamandan beri istiyorsunuz?Benim subati saymassam cunku tatildeydim degerlendirememistik nisan ikinci ayim.

canım Şubatta başladık aslında ama telefon uygulamasından yumurtlama günü diye hesapladığım gün en son ilişki oldu adete kadar bir daha ilişki olmadı grip oldum eşim şehir dışındaydı fln... o ayı saymazsak geçen ay ilk kez ciddi ciddi başladık ama tutmadı maalesef... nasip değilmiş daha diyorum Nisan 2. ayımız olacak ama bu ay kendimi dinlememeyi düşünüyorum.

canım Şubat ayında ilk kez denemelere başladık biz ama yukarıda da yazdığım gibi yumurtlama diye bildiğim gün son kez ilişki oldu sonrasında adete kadar girmedik ve o ay 3 gün erken geldi benimde. hatta dedimki iyiki geç kalmadı umut etmedim çünkü. geçen ayda yumurtlama zamanım doktor kontrolünde oldu ama telefon uygulamasıyla alakasız geç çatlamış benim ama bu sefer de tutmadı. yani o yüzden takip etsemde etmesemde nasipte ne zaman varsa o zaman olacağını biliyorum ve akışına bırakıyorum. yumurtlama zamanı değişkenlik gösteriyor bence :))) kitaplar aldım , her akşam yürüyüş yapmaya karar verdim , yabancı bir dizim vardı izlemiyordum bir süredir onu takibe başladım yani kafamı hamilelik dışı herşeye vermeye çalışıyorum. çocuk denemeye başlandığı için hormonlarımız bizle resmen dalga geçiyor

inşallah canım benim
bi iki kere kist oluştu çünkü adetle atıldı gitti
son ultrasonda da (ocak ayıydı sanırım) kist falan bir şey çıkmadı
kendi kendime evham yapıyorum bazen.. yumurta çatlayamadı da kist mi oldu, yoksa benim yumurtam hiç çatlamıyo kiste dönüşüyo adetle atılıyo mu vs diye
kendini çok dinlememek lazım ama insan dinliyo malesef

maalesef

Ben varım benimde 11 nisanda olmam lazım inşalah olmayız ıkımız birden hamile kalırız duruma göre burdan haberleşirz zaten
Benimki 7 nisan canım , 1 nisan olanları merak ettim.inş hamileyizdir canım allah isteyen herkese versin bize de

Yumurtlama günün nezamandı canım benım 28 mart şunları hesaplamaktan matematiğm gelişti ?
Valla canim normalde hissederdim ama bu ay hissedemedim takvime gore pazartesi, ama cumartesi jinekoloğa gitmistim muayenede yumurtan catlamis dedi oyleyse bu ay erken yumurtlamis oluyorum.

Bizim korunmamız yüzde yüz bi korunmaydı.5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz.geçen ay vajinusmusu yendim.27 yaşındayım.dua edin arkadaşlar hayırlısıyla olsun.
Vajinismusu yendigin gibi insallah bebek sahibi de olursun.Bende alti ay kadar vajinismustum hamdolsun yendim cok zor bisey onu hallettiysen eninde sonunda bebegin de olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…