- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
En guzeli canim biz gecen ay ilk defa ciddiyetle bebek icin ugrastik okadar beklentiye girdimki kasik agrisindan duramiyodum,adet oldum bu defa korktum hamile degilsem ne bu kasik agrisi doktora gittim hic bir sey cikmadi. Tabi sonra tamamen psikolojik oldugunu anladim genelde ilk belirti adet gecikmesidir bence sabirla beklemek lazim
Ben de yumurtlama gunlerindeydim bir kac gun gecti hatta.Siz nezamandan beri istiyorsunuz?Benim subati saymassam cunku tatildeydim degerlendirememistik nisan ikinci ayim.tamamen psikolojik kendimden biliyorum... belirtinin Allahı vardı resmen ama fazla dinlemişim kendimi bu ay inşallah dinlemeyeceğim. gerçi daha yumurtlama bile başlamadı şimdiden konuşmak kolay ama... destek olalım birbirimize bebek isteyen çiftler için bunu kafadan atmak fazlasıyla zor
Kesinlikle haklisin dusunmek insani hem cok strese sokuyor hemde yipratiyor. Gecen ay erken oldugundan dolayi bu ay ne bati kestirebiliyorum ne yumurtlamayi. Yumurtlamayi akintidan dolayi yakaladim ama tesaduf onceki gunu de iliski olmustu,sonrasinda da degerlendirdik ama yumurtlama oldugunu dusunmeden,kendiliginden... Bat konusunda bi fikrim o yuzden resmen oluruna birakmis durumdayim. Cunku bi tarih bi gun beklemiyorum geri saymiyorum... Gelecegi zamani biliyor nasilsa,strese girdikce kendimize kotuluk ediyoruz ne yazik ki...tamamen psikolojik kendimden biliyorum... belirtinin Allahı vardı resmen ama fazla dinlemişim kendimi bu ay inşallah dinlemeyeceğim. gerçi daha yumurtlama bile başlamadı şimdiden konuşmak kolay ama... destek olalım birbirimize bebek isteyen çiftler için bunu kafadan atmak fazlasıyla zor
Ben de yumurtlama gunlerindeydim bir kac gun gecti hatta.Siz nezamandan beri istiyorsunuz?Benim subati saymassam cunku tatildeydim degerlendirememistik nisan ikinci ayim.
Kesinlikle haklisin dusunmek insani hem cok strese sokuyor hemde yipratiyor. Gecen ay erken oldugundan dolayi bu ay ne bati kestirebiliyorum ne yumurtlamayi. Yumurtlamayi akintidan dolayi yakaladim ama tesaduf onceki gunu de iliski olmustu,sonrasinda da degerlendirdik ama yumurtlama oldugunu dusunmeden,kendiliginden... Bat konusunda bi fikrim o yuzden resmen oluruna birakmis durumdayim. Cunku bi tarih bi gun beklemiyorum geri saymiyorum... Gelecegi zamani biliyor nasilsa,strese girdikce kendimize kotuluk ediyoruz ne yazik ki...
inşallah canım benimYok canim emin olabilirsin kist degildir. Benim gecen ay okadar cok agriyorduki sol kasigim ya hamileyim, degilsem kesin kist vardir dedim adet olunca daha da korktum agri devam ediyordu.Doktora gittim hamdolsun birsey cikmadi bence seninki de oyle bir seydir.
inşallah canım benim
bi iki kere kist oluştu çünkü adetle atıldı gitti
son ultrasonda da (ocak ayıydı sanırım) kist falan bir şey çıkmadı
kendi kendime evham yapıyorum bazen.. yumurta çatlayamadı da kist mi oldu, yoksa benim yumurtam hiç çatlamıyo kiste dönüşüyo adetle atılıyo mu vs diye
kendini çok dinlememek lazım ama insan dinliyo malesef
Kızlar güzel haberler bekliyoruz bizede moral olurBat ı 1 nisan olanlardan haber yok mu :)
Ben varım benimde 11 nisanda olmam lazım inşalah olmayız ıkımız birden hamile kalırız duruma göre burdan haberleşirz zatenBat ı 1 nisan olanlardan haber yok mu :)
Benimki 7 nisan canım , 1 nisan olanları merak ettim.inş hamileyizdir canım allah isteyen herkese versin bize deBen varım benimde 11 nisanda olmam lazım inşalah olmayız ıkımız birden hamile kalırız duruma göre burdan haberleşirz zaten
Kızlar merhAba, ben folik asit için pregno fol kullanıyorum. Sizinkiler hangisi? Çok farklılık oluyo mudur acaba markasına göre? Özel olarak yuttdışından getirenler varmış da acaba fak eder mi diye merak ettim.
Yok canım bir fark benimki folic 1 mesela
Benim de bat 11 nisan insallah olmayiz tabikide:)Ben varım benimde 11 nisanda olmam lazım inşalah olmayız ıkımız birden hamile kalırız duruma göre burdan haberleşirz zaten
Yumurtlama günün nezamandı canım benım 28 mart şunları hesaplamaktan matematiğm gelişti ?Benim de bat 11 nisan insallah olmayiz tabikide:)
Valla canim normalde hissederdim ama bu ay hissedemedim takvime gore pazartesi, ama cumartesi jinekoloğa gitmistim muayenede yumurtan catlamis dedi oyleyse bu ay erken yumurtlamis oluyorum.Yumurtlama günün nezamandı canım benım 28 mart şunları hesaplamaktan matematiğm gelişti ?
Vajinismusu yendigin gibi insallah bebek sahibi de olursun.Bende alti ay kadar vajinismustum hamdolsun yendim cok zor bisey onu hallettiysen eninde sonunda bebegin de olur insallah.Bizim korunmamız yüzde yüz bi korunmaydı.5 yıldır bebek özlemi çekiyoruz.geçen ay vajinusmusu yendim.27 yaşındayım.dua edin arkadaşlar hayırlısıyla olsun.