-
- Konu Sahibi _bilgehan_
gittim bugün yıne kan verdim canım öğleden sonra sonuca bakcaz sağol darısı başınaöncelikle hayırlı olsun canım gözün aydınhiçbirşey yapmana gerek yok canım bir kadın doğuma git öncelikle bi an önce
bat 1 nisan değil ama ben varımmmmmGünaydın kızlar
Yeni Gelenler hosgelmisler :)
Bat 1 nisan olan arkadaşlar iyi haber yok mu
teşekkür ederim canım amin bütün isteyenlere inşallah... Bünyeden bünyeye herşey değişiyor sen sadece mutluluğunun tadını çıkar herşey olacağına varıyor zaten stressiz mutlu bir hamilelik geçirmeye bakgittim bugün yıne kan verdim canım öğleden sonra sonuca bakcaz sağol darısı başına
hiç hamile gibi hissetmıyorumteşekkür ederim canım amin bütün isteyenlere inşallah... Bünyeden bünyeye herşey değişiyor sen sadece mutluluğunun tadını çıkar herşey olacağına varıyor zaten stressiz mutlu bir hamilelik geçirmeye bak
Aynen canm ya bende ilk hissetmedim. Normalde gebelik düğünmeden öncede çok rahat hissederdim . Benm adetten sonraki hafta hafif damla şeklinde kanamam olmuştu işkillenmiştim . Ya yumurtaya bişey oldu yada biraz daha geç yumurta oluşabilir bilemedmBizim seninle ayni adet dongulerimiz ya bu ay ben de hissedemedim cumartesi kontrol amacli kadin dogum doktoruna gitmistim, iki aydir gecmeyen kasik egrilarini da sormaya, cok afedersin allattan bakti bisey yok iki yumurtan catlamis bugun ve yarin iliski olsun dedi.Ama cumartesi catladiysa bu ay 26 gunde adet olmam lazim onu da pek sanmiyorum.Ya bide hissedemedim ben oyuzden emin degilim.
Benim de 7 nisanMerhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
- M Maviay84 ....................1 nisan
- G gurbettekigelin ............1 nisan
seieda ............................1 Nisan -Lidya- ..........................1 nisan - X xDerinMavix ................2 nisan
- O ozlemdenz ....................3 nisan
- K kubito ...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
sunflower .......................5 nisan pembesu .......................5 nisan ladys_girl .................... 6 nisan - K kandilll ..........................7 nisan
jtaime020626 ...............8 nisan _meLinDa_ ..................9 nisan dilo00 .............................9 nisan - @tubaender.....................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan - G gulnarsen .......................11 nisan
mutlubirisi .....................12 nisan Kvrckbdk ................................13 nisan Bihter34 ..........................14 nisan - F ffakem ............................15 nisan
- F fufucukkk ........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
sweetwitch01 ...................16 nisan oh_ne_ala .......................17 nisan ayllllliiiin35 .....................19 nisan syma12 .............................19 nisan nisan152 ...........................20 nisan - Y YESIMBOZ ......................20 nisan
yesa .................................20 nisan Enise54 .............................21 nisan Martle ................................21 Nisan ebru190514 .......................21 nisan boza ....................................23 nisan rujj ....................................24 nisan neslli .................................24 nisan - @nisandeniz........................23 nisan
Yeniigeliin .........................27 nisan - C celine20 ............................29 nisan
Canim yumurtaya birsey olmamistir. Belki agir kaldirdin veya kendini cok yorduysan olabilir.Erken yumurtlamista olabilirsin sonucta adetten bir hafta sonra diyorsun.Aynen canm ya bende ilk hissetmedim. Normalde gebelik düğünmeden öncede çok rahat hissederdim . Benm adetten sonraki hafta hafif damla şeklinde kanamam olmuştu işkillenmiştim . Ya yumurtaya bişey oldu yada biraz daha geç yumurta oluşabilir bilemedm
Beni de eklermisin canım bat 14 nisanBenim de 7 nisan
Canm adetm bitikten sonra 2 günde bir değerlendirdim günleri artık hayırlısı ne diyelim :)Canim yumurtaya birsey olmamistir. Belki agir kaldirdin veya kendini cok yorduysan olabilir.Erken yumurtlamista olabilirsin sonucta adetten bir hafta sonra diyorsun.
Burda birinden duymustum bazi kadinlar yumurtlama doneminde hafif kanama yasiyor olabilirler.Insallah o gunleri degerlendirmissindir:)
Benim ablama da ayni seyi soylemislerdi rahimde perde var ameliyat olacaksin diye, ablam baska doktora gitti ameliyata gerek yok demis obur doktor bir kac ay sonra hamile kaldi.Yani bence sen bulundugun yerde baska doktor da arastirip gorunebilirsin.Kızlar moralim çok kötü. Rahim filmi sonucu tüpler açık çıkmıştı. Ama doktor dedi rahim de perde varmış ameliyat olmam gerekiyorMuş. Hamilelik olsa da düşük yaparsın diyor doğum da erken olurmuş. Iyi ki hamilelik olmamış dedi. SevinseM mi üzülsem mi bilemedim
Kızlar moralim çok kötü. Rahim filmi sonucu tüpler açık çıkmıştı. Ama doktor dedi rahim de perde varmış ameliyat olmam gerekiyorMuş. Hamilelik olsa da düşük yaparsın diyor doğum da erken olurmuş. Iyi ki hamilelik olmamış dedi. SevinseM mi üzülsem mi bilemedim
45 KİŞİ
1 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE
mayıs ayı kaç hamile ile kapandı
1 hafta var acaba bir test falan mı yapsam dayanamıyorum
Mart ayı demek istiyorsun demi canım :) 6 hamilemiz ile kapattık mart ayını :)