2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar akıntı sonrası mı yumurtlama başlar. Şimdi benim dün akşam baslayan yumurta akı akıntım var. Dün ilişki olmuştu. Bugün boş geçmek gerek. Ama yumurtlama günü geçer mi ki

z

folik asite başlayım mı hemen faydası olur mu ? reglm 40-45 günü buluyo bat belli değil yani ama sat 3 mart
Faydası gelişimi için olur canm başla . Normalde folik asit 3 ay öncesinden almak lazım
Hepimiz için hayırlısı ben şu an en çok çocuğum için istiyorum ona kardeşin olacak demeyi çok istiyorum inşallah hepimiz o mutlu haberi en kısa zamanda alırız güzel şey ya çocuk ben gencligimi ona adadım ama mutluyum onsuz ölürüm en iyisi ağlarken gözünün yaşını silen seni teselli eden kanından canından biri var ben o kadar zor doğum yaptım mesela ama onu görünce herşeyi unuttum o günü o anı çok iyi hatırlıyorum ama acımı unuttum bunlar ve daha fazlasınıbi ggülüşü bana yeter herkese nasip etsin allah bana da ikinci kez nasip etsin hatta ikiz nasip etsin inşallah çünkü birine kızım birine ben bakacağım öyle istiyor kızım :KK70:
Amin Canım hayırlısıyla.. Kızına bak sen :) . Valla benmde bir oğlum var bende çok ikiz olsun istiyorum ama süreç çok zor tabi ondan dolayı Rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum . Ailede sülalede yok zaten ikiz :KK43: Ama çok güzel bişey farklı bir duygudur kesin.

Kızlar akıntı sonrası mı yumurtlama başlar. Şimdi benim dün akşam baslayan yumurta akı akıntım var. Dün ilişki olmuştu. Bugün boş geçmek gerek. Ama yumurtlama günü geçer mi ki
Bazı dr yumurtlama günlerinin öncesi ve sonrasınıda değerlendirin diyorlar canm bugünüde es geçme bence

Herkese iyi akşamlar. Bir sürü sayfa olmuş, okuyamadım.Cuma günü güzel haberlerle başlarız inşallah :)
Ben de bugün Samsun'da üni. hastanesine gittim ve mayısta aşılama yapmaya karar verdik. Bir ay dinlen dedi doktorum. Klomen kullanmıştım ve kist yapmış. Bu ay doğum kontrol hapı iç, onlar geçsin, önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi. Senin bir sürü yumurtan var, bebeğin olur, üzülme dedi ama üzülmemek elde mi :KK43:

Bu aralar pek hızlı gittik biz :) cumartesi pazar oldu bugün olmasa diyorum kalite açısin dan ama
kalitede bi çok yerde düşüş olmaz tam tersi aktif olmak daha iyi yazıyor . Ama bazı yerlerdede 2 günde bir en uygunu diyor bende bilemedimki Can'ım ne diyim :) ben adetim bitikten sonraki günlerde iki günde bir uyguladık ama bu iki üçgün yumurtlama günlerim olduğu için açıkcası yarın ve ertesi günde düşünüyorum hayırlısı bakalım . Yalnız bu sefer yumurtlama günümü hissedemedim bakalım yarın belirti olacakmı

Herkese iyi akşamlar. Bir sürü sayfa olmuş, okuyamadım.Cuma günü güzel haberlerle başlarız inşallah :)
Ben de bugün Samsun'da üni. hastanesine gittim ve mayısta aşılama yapmaya karar verdik. Bir ay dinlen dedi doktorum. Klomen kullanmıştım ve kist yapmış. Bu ay doğum kontrol hapı iç, onlar geçsin, önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi. Senin bir sürü yumurtan var, bebeğin olur, üzülme dedi ama üzülmemek elde mi :KK43:
Dr ne güzel konuşmuş Can'ım maşallah bir sürü yumurtan var demiş . Aşılama sürecinde olan bir çok insan Nasıl oluyor bilmiyorum ama en azından benm şuana kadar şahit olduğum torpiklerde bir iki yumurtam var diyor aşılama Zaman'ı.. İnşallah gelecek ay güzel haberler verirsin bize .. Drna da danışıp kist için bitiksel kürler varsa araştırıp dene bu ay ayrıca folik asit Alman uygunsa drna Sorup onu al .. Alt yapıyı oluştur bu süreçte . :) temel önemli sonuçta . Hem one öyle adetine iki gün kalmışta adet belirtisi olan insanlar ( geçen ayki ben biz yani :). / gibi karamsarlık şimdiden . Pozitif ol. Bugün bir video izledim döllenme ile ilgili Allahm sen ne zaman uygun görürsen ozaman verirsin dedim . Çünkü bir sürü sperm hızla ilerliyor yumurtayla karşılaşıp döllenmek için yani buna Rabbim mani oluyorsa bir sebebi vardır . Tabiki ne uygunsa yapılmalı döllenmeyi kolaylaştıracak her uygulamayı bende yapıyorum yada tedavi gerekiyorsa tedavi ilaç gerekiyorsa ilaç. Sonrası Allah'a kalmış Can'ım . Rabbim çocuk isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın .

Canim benim bildigim akintinin en cok oldugu gun yumurtlama oluyor sen yinede iki gunu degerlendir doktor bana oyle soylemisti

kalitede bi çok yerde düşüş olmaz tam tersi aktif olmak daha iyi yazıyor . Ama bazı yerlerdede 2 günde bir en uygunu diyor bende bilemedimki Can'ım ne diyim :) ben adetim bitikten sonraki günlerde iki günde bir uyguladık ama bu iki üçgün yumurtlama günlerim olduğu için açıkcası yarın ve ertesi günde düşünüyorum hayırlısı bakalım . Yalnız bu sefer yumurtlama günümü hissedemedim bakalım yarın belirti olacakmı
Bizim seninle ayni adet dongulerimiz ya bu ay ben de hissedemedim cumartesi kontrol amacli kadin dogum doktoruna gitmistim, iki aydir gecmeyen kasik egrilarini da sormaya, cok afedersin allattan bakti bisey yok iki yumurtan catlamis bugun ve yarin iliski olsun dedi.Ama cumartesi catladiysa bu ay 26 gunde adet olmam lazim onu da pek sanmiyorum.Ya bide hissedemedim ben oyuzden emin degilim.

Günaydın kızlar dünden beri başım felaket ağrıyo gece uyuyamadım resmen..
İlaç da almak istemedim ama dayanamıyorum parol alsam olur mu sizce.

günaydın nisan ayı anne adaay adayları inşallah hepimiz bu ay anne adayı oluruz :KK200: kızlar ya benim hala ovulasyon testi ikinci çizgi koyu çıkmadı acaba benim yumurta çatlamıyor mu bu konu da bilgisi olan var mı

X