- 17 Eylül 2015
- 240
- 67
- 37
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.521
Hayirlisi olsun canim gelecek aya insallah. Mayis topigine gel birlikte bekleyelim Mayis BAT'inikızlar bat 29 nisandı ben biraz önce adet oldum. çatlatma iğnesinin 14 gün sonrası oldu. bu ay umutlar yok oldu.
yok canım ben 1 yıldır sürekli forumdayım okudukça düşünüyor, düşündükçe daha çok okuyor ve üzülüyorum. sanırım bir süre girmesem daha iyi olacak. inş mayıs uğurlu gelir..Hayirlisi olsun canim gelecek aya insallah. Mayis topigine gel birlikte bekleyelim Mayis BAT'ini
kolay gelsin canim.:)inşallah canım ben cumartesi yarım gün çalışıyorum çok kalabalık misafirlerim var cuma akşam temizlik yapacam
geçmiş olsun benimde 29 nisan ama yarin adet olucam gibi karnimda sislik var.. batma yok. anlamadim valla.kızlar bat 29 nisandı ben biraz önce adet oldum. çatlatma iğnesinin 14 gün sonrası oldu. bu ay umutlar yok oldu.
kızlar bat 29 nisandı ben biraz önce adet oldum. çatlatma iğnesinin 14 gün sonrası oldu. bu ay umutlar yok oldu.
canım dur kırmızılar gelmeden kötüyü çağırma belli olmaz belkide hamişsindir hayırlısını isteSANİRİM BEN ADET OLUCAM GELEN GİDEN YOK. HİSSEDİYORUM İŞDE
mayisa kaldi galibaa..
kızlar beta testi yaptırdım sonuc 138 cıktı
Ayyy ne guzel bir haber gozun aydin canim,bata kac gun vardi,gecmis miydi,belirtin oldumu,Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinkızlar beta testi yaptırdım sonuc 138 cıktı
Okudum canim hadi guzel haberlerle gel ve haber verneyi unutmaBende idrar tutmaya basladim hatta sıkışmaya bile basladim aksam test yapicam kizlar mesajimi okuyan lutfen bana bi fatiha okuyup gondersin
Aaaa kizlar hamisler cogaliyooo,gizun aydin,nasallah sonucun cok iyi,saglikla kucagina alirsin insallah,kacinci gun bu degerKızlarrr sonuç 1155 pozitif :)
Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle meleğini kucağına alırsın inşallahkızlar beta testi yaptırdım sonuc 138 cıktı
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al kahverengi akıntın var mıydıKızlarrr sonuç 1155 pozitif :)
neden oluyomuş bu kahverengi akıntı canım geçen hafta bende de vardı da onun için soruyorumTeşekkür ederim evet kahverengi akıntım var geçen hafta perşembeden beri hemde ilaca başlattı doktor