2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Slm kızlar . Benm normal bat 27 idi ovulasyon 23.Gün oldu bat 1 Mayıs oldu . Acaba bişe var mı diye merak ettim elinde bi kaç tane test vardı yaptım sanki silik gibi bir şey var mı . Ateş ölçmë topiki de paylaştım var gibi dediler sanki yumurtlama dan beri şok kasiginda ağrı var bugün de var

Eklentiler

• 20160426_080314.jpg
    20160426_080314.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 79
Slm kızlar . Benm normal bat 27 idi ovulasyon 23.Gün oldu bat 1 Mayıs oldu . Acaba bişe var mı diye merak ettim elinde bi kaç tane test vardı yaptım sanki silik gibi bir şey var mı . Ateş ölçmë topiki de paylaştım var gibi dediler sanki yumurtlama dan beri şok kasiginda ağrı var bugün de var

Valla umutlandirmak istemem ama ben de görüyorum

İnşallah hamilesiniz dir :)

Kızlar bugün de tekrar ettim testi yine silik çıktı . Elimde 2 test kaldı onları da h.sonu yapacam inşallah adet gelmezse

Eklentiler

• 20160427_081559.jpg
    20160427_081559.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 61

bende görüyo gibiyim yarın sabah idrarınla tekrarla bence

canım bugün bende adet olacam gibi hissediyorum olmadı büyük ihtimal kısmet artık gelecek aya inşallah
çok affedersin .bende idrarimda çok kötü koku çikti bilmiyorum henüz belirtilerim yok akıntım da var.
sadece çok yorgun hissediyorum eve gelince kendimi kanepeye atiyorum resmen.
yorgunluk çöküyo inanki.
başim da dönüyor..
ama hamile gibi hissetmiyorum bunlar regl belirtilerim herade. 2 gün kaldi:)

çok affedersin .bende idrarimda çok kötü koku çikti bilmiyorum henüz belirtilerim yok akıntım da var.
sadece çok yorgun hissediyorum eve gelince kendimi kanepeye atiyorum resmen.
yorgunluk çöküyo inanki.
başim da dönüyor..
ama hamile gibi hissetmiyorum bunlar regl belirtilerim herade. 2 gün kaldi:)
yorgunluk bende de var canım çok hafifte olsa bulantı var ama üşütmüşte olabilirim her an adet olacam sanki

X