-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.541
kızlar beta testi yaptırdım sonuc 138 cıktı
Bende idrar tutmaya basladim hatta sıkışmaya bile basladim aksam test yapicam kizlar mesajimi okuyan lutfen bana bi fatiha okuyup gondersin
Kızlarrr sonuç 1155 pozitif :)
geçti ama bir hafta sürdü benim bat yarın hayırlısı olsunDüşük olasılığı oluyomuş canım geçtimi seninki
Erken gebelik testi mi aldın yoksa normal mi?Eczaneye yetistim testlerimi aldım eve geciyorum kizlar
Erken gebelik testi mi aldın yoksa normal mi?
Dur bakalım canım, daha BAT'ına 2 gün var ve normal testlerde 2 gün önceden çıkmayabilir. Kırmızı kart yemeden ümit kesilmez :)Yazin beni mayisa
bendede var o idrar hatta islaklık hissediyorum.. gece çok kalktim yaaBende idrar tutmaya basladim hatta sıkışmaya bile basladim aksam test yapicam kizlar mesajimi okuyan lutfen bana bi fatiha okuyup gondersin
bendede var o idrar hatta islaklık hissediyorum.. gece çok kalktim yaa
ben hemen yapmıycambi kaç gün geciksin bekliycem.. adet de olabilirim belli olmaz hayırlısı olsun.
bu ay bende umut yok..benmki negatif canım seninki pozitif cıkar umarım
bu ay bende umut yok..
hamile degilim. çünkü belirtilerim olmadi.. hamilelik belirtilerden uzak adet belirtilerim var::)
ben ilk hamileliğimde yaşadım. bu belirtilerimi biliyorum şiddetle kasık batma agri olur.. bu ayda hiç olmadi olsa anlardim tabi.benmde yoktu canım kendini cok dinlemessen belirti yasamıyorsun zaten adetlede birbirine cok benzyo belirtiler hakkımızda hayırlısı
ben ilk hamileliğimde yaşadım. bu belirtilerimi biliyorum şiddetle kasık batma agri olur.. bu ayda hiç olmadi olsa anlardim tabi.
yok kimyasal degil canim 7 aylık bebegimi karnimda kaybettim 30 agustosta.. 6 ay doldu.. martta başladim. ikinci bebek istiyorum. inş rabbim aratmadan en kısa zamanda nasip eder inş.kimyasal mı yasadın cocugun mu var canım
yok kimyasal degil canim 7 aylık bebegimi karnimda kaybettim 30 agustosta.. 6 ay doldu.. martta başladim. ikinci bebek istiyorum. inş rabbim aratmadan en kısa zamanda nasip eder inş.