2016 Nisan Annişleri

Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.
Sende benden bende 10 haftaliktim dr.erkek galiba demisti benimde 5 yasinda 1 oglum var.Benim kizkardesim yok hep bir k7zim olsun isterdim,olduda ama yasamadi kismet degilmi,ondan sonra dedim demekki hep hayirlisini istemek lazimmis.Sagliklu olsunda kiz erkek hiccc.farketmez diyorum.
iki erkek zor ama Rabbim hayırlı evlat etsin hepsini, benimde kız kardeşim yok bende isterdim neyse 3. kısmet

iki erkek zor ama Rabbim hayırlı evlat etsin hepsini, benimde kız kardeşim yok bende isterdim neyse 3. kısmet

Aynen oyle cnm herseyin hayirlisi evladinda oyle.Rabbim sana kismet etsin insallah 3.de.Benim bu 6.hamileligim rabbim bu hamileligimu hayirlisiyla sonuca erdirsinde ben hamilelik defterini artik kapatirim:))

hamişçeler güzel sağlikli günler olsun hepimize, günaydınlar, dün bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim :KK200::nazar:ihtimal filan demedi pipisi :) burda dedi. yine de yanılır da kız çıkarsa hiç üzülmem. nasip. kıyafetlerinin bir kismi mavi, sarı olur çok çok
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al :anneadayı::nazar:

Selam sevgili anne adayları, ben bu gün genel anestezi altında serklaj oldum, yanı bebeğin düşmemesi için dikiş atıldı.
İkinci de erkek olabilir filan diye üzüldüm dedim ama bir yandan da bir şey olmasın diye nelere katlanıyor insan. Etrafimdakilere caktirmasam da ödüm koptu, bir şey olursa diye, 3 yaşında oğlum var çünkü.
Çok şükür atlattım, bundan sonra ise hep yatmam gerekecek. 3 yaşında bebeyle nasıl olacak artık bilmiyorum. Hepimize kolaylık versin Allah...
Gecmis olsun. Herseyin hayirlisi saglikli olsunda:anneadayı:

kızlar merhaba ben 13 hafta içindeyim geçen cuma özel bi hastanede ikili tarama testini yaptırdık 10 güne çıkar demişlerdi sonuçları eşim başka bi yerde tekrar yaptırmak konusunda ısrarlı açıkçası bana çok mantıklı gelmiyor sizce yeniden yaptırmalımıyım?

Doktora gidicem bugün ikili test Sonucu ve nodüllerim icin
sonuçların iyi çıkmıştır inşallah. senin tsh mı yüksekti canım.
benim gebelik başındaki testlerdeki tsh ı biraz yüksek buldu doktor, tekrar tahlil istedi, dahiliyeye gönderdi, bebekler belli bir haftaya kadar daha tiroid hormonu üretemediği için anneyle birlikte kullandıklarından tiroidin çalışması yeterli gelmeyebiliyormuş, o yüzden gebelikte genelde yükseliyormuş tsh, öyle dedi. elle boynumdan muayene etti, 1 aylık ilaç verdi, daha sonra ilerleyen dönemlerde duruma göre usg isteyebilirmiş, tekrar kontrole gidicem 1 ay sonra. inşallah şifa buluruz

sonuçların iyi çıkmıştır inşallah. senin tsh mı yüksekti canım.
benim gebelik başındaki testlerdeki tsh ı biraz yüksek buldu doktor, tekrar tahlil istedi, dahiliyeye gönderdi, bebekler belli bir haftaya kadar daha tiroid hormonu üretemediği için anneyle birlikte kullandıklarından tiroidin çalışması yeterli gelmeyebiliyormuş, o yüzden gebelikte genelde yükseliyormuş tsh, öyle dedi. elle boynumdan muayene etti, 1 aylık ilaç verdi, daha sonra ilerleyen dönemlerde duruma göre usg isteyebilirmiş, tekrar kontrole gidicem 1 ay sonra. inşallah şifa buluruz
İnşallah her ikinizde sağlıklı güzel haberler alirsiniz

Kizlar bugun kontrolum vardi.belki cinsiyetinide öğreniriz dedik ama bebisim bir türlü açmadi bacaklarini.neyse artik saglikli olsunda.doktorum kan akisı önemi için hergün dus önerdi.balikyağı tb ve elevit verdi.çatlak oluşmaması için şimdiden önlemini alalim diye losyon yazdı.hemen akşama başlayacağım :KK66:

Kizlar bugun kontrolum vardi.belki cinsiyetinide öğreniriz dedik ama bebisim bir türlü açmadi bacaklarini.neyse artik saglikli olsunda.doktorum kan akisı önemi için hergün dus önerdi.balikyağı tb ve elevit verdi.çatlak oluşmaması için şimdiden önlemini alalim diye losyon yazdı.hemen akşama başlayacağım :KK66:
ben de hareketlensin de görelim diye tavsiye üzerine biraz çikolata yemiştim gitmeden yarım saat önce, faydası oldu mu bilmiyorum. ellerini bacaklarını çırpıştırıyordu miniğim :nazar::anneadayı::emir_bebek:.
sağlık olsun bi dahaki kontrole öğrenirsin inşallah

Bide evde bi ultrason olsa izlesek hep :KK66:
Evde ultrason fikri bana da çok güzel geliyor insan görmek için can atıyor onları..Ben miniği seyrederken transa geçiyorum resmen doktorun dediklerini duymuyorum bile heyecandan :)
Kız bebek özlemi olan arkadaşlar Allah inşallah gönlünüze göre verir bir gün ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları..
Ben 2 farklı doktora gittim 1 hafta arayla 12. ve 13.haftalar olmak üzere..İkisi de yüksek ihtimalle kız dediler ve dünyalar benim oldu...:anneadayı:

Bizimde henüz belli değil cinsiyetimiz bana erkek gibi geliyor.kontrol 5kasim da ozaman öğreneceğiz inşallah

X