- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gidicem bugün ikili test Sonucu ve nodüllerim icin
iki erkek zor ama Rabbim hayırlı evlat etsin hepsini, benimde kız kardeşim yok bende isterdim neyse 3. kısmetRabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.
Sende benden bende 10 haftaliktim dr.erkek galiba demisti benimde 5 yasinda 1 oglum var.Benim kizkardesim yok hep bir k7zim olsun isterdim,olduda ama yasamadi kismet degilmi,ondan sonra dedim demekki hep hayirlisini istemek lazimmis.Sagliklu olsunda kiz erkek hiccc.farketmez diyorum.
iki erkek zor ama Rabbim hayırlı evlat etsin hepsini, benimde kız kardeşim yok bende isterdim neyse 3. kısmet
Hayirli olsun canim saglikla kucagina alhamişçeler güzel sağlikli günler olsun hepimize, günaydınlar, dün bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim ihtimal filan demedi pipisi :) burda dedi. yine de yanılır da kız çıkarsa hiç üzülmem. nasip. kıyafetlerinin bir kismi mavi, sarı olur çok çok
Gecmis olsun. Herseyin hayirlisi saglikli olsundaSelam sevgili anne adayları, ben bu gün genel anestezi altında serklaj oldum, yanı bebeğin düşmemesi için dikiş atıldı.
İkinci de erkek olabilir filan diye üzüldüm dedim ama bir yandan da bir şey olmasın diye nelere katlanıyor insan. Etrafimdakilere caktirmasam da ödüm koptu, bir şey olursa diye, 3 yaşında oğlum var çünkü.
Çok şükür atlattım, bundan sonra ise hep yatmam gerekecek. 3 yaşında bebeyle nasıl olacak artık bilmiyorum. Hepimize kolaylık versin Allah...
teşekkürler canım hep birlikte inşallahHayirli olsun canim saglikla kucagina al
Insallah canim benimde persembe randevum varteşekkürler canım hep birlikte inşallah
senin bebişin cinsiyeti de bu hafta belli olacaktı değil mii :) inşallah gösterir ama göstermese de sağlık olsunInsallah canim benimde persembe randevum var
hehehe di mi, herkes diyor ki sayılı gün bir bakmışsın doğumdasın, ama yaşarken öyle olmuyor. izne ayrılacağım zamanı düşününce bile o kadar uzak geliyor ki en az 4 ay 1 hafta sonraSu zaman gecsede doğum zamanı gelse
Bide evde bi ultrason olsa izlesek hephehehe di mi, herkes diyor ki sayılı gün bir bakmışsın doğumdasın, ama yaşarken öyle olmuyor. izne ayrılacağım zamanı düşününce bile o kadar uzak geliyor ki en az 4 ay 1 hafta sonra
sonuçların iyi çıkmıştır inşallah. senin tsh mı yüksekti canım.Doktora gidicem bugün ikili test Sonucu ve nodüllerim icin
İnşallah her ikinizde sağlıklı güzel haberler alirsinizsonuçların iyi çıkmıştır inşallah. senin tsh mı yüksekti canım.
benim gebelik başındaki testlerdeki tsh ı biraz yüksek buldu doktor, tekrar tahlil istedi, dahiliyeye gönderdi, bebekler belli bir haftaya kadar daha tiroid hormonu üretemediği için anneyle birlikte kullandıklarından tiroidin çalışması yeterli gelmeyebiliyormuş, o yüzden gebelikte genelde yükseliyormuş tsh, öyle dedi. elle boynumdan muayene etti, 1 aylık ilaç verdi, daha sonra ilerleyen dönemlerde duruma göre usg isteyebilirmiş, tekrar kontrole gidicem 1 ay sonra. inşallah şifa buluruz
inşallah canımİnşallah her ikinizde sağlıklı güzel haberler alirsiniz
ben de hareketlensin de görelim diye tavsiye üzerine biraz çikolata yemiştim gitmeden yarım saat önce, faydası oldu mu bilmiyorum. ellerini bacaklarını çırpıştırıyordu miniğim .Kizlar bugun kontrolum vardi.belki cinsiyetinide öğreniriz dedik ama bebisim bir türlü açmadi bacaklarini.neyse artik saglikli olsunda.doktorum kan akisı önemi için hergün dus önerdi.balikyağı tb ve elevit verdi.çatlak oluşmaması için şimdiden önlemini alalim diye losyon yazdı.hemen akşama başlayacağım
Evde ultrason fikri bana da çok güzel geliyor insan görmek için can atıyor onları..Ben miniği seyrederken transa geçiyorum resmen doktorun dediklerini duymuyorum bile heyecandan :)Bide evde bi ultrason olsa izlesek hep