- Konu Sahibi agresifportakal
- #1.201
bende hamileyim çok şükür bugün kan testi yaptırdım 114.80 positive çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah. Alttan muayene tehlikeli diye duydum o yüzden ultrasonda görünmesini beklerim herhalde.görürsün ben alttan gözükür sandım direk karından baktı ve gördü. hayırlsı hepimiz için
canım ben 16.30 da gidcem bugün inşallah görürüm keseyi çok heyecanlıyım sende cuma görürüsün sağlıklı olsunda geç olsun önemli değilDemek ki canım hayırlısı olsun artık . Benim kese görünmedi bu cuma kontrolüm var senin göründü mü ?
aynen canım inşallah.canım ben 16.30 da gidcem bugün inşallah görürüm keseyi çok heyecanlıyım sende cuma görürüsün sağlıklı olsunda geç olsun önemli değil
İyi haberlerini bekliyorum canım :)canım ben 16.30 da gidcem bugün inşallah görürüm keseyi çok heyecanlıyım sende cuma görürüsün sağlıklı olsunda geç olsun önemli değil
Gozun aydin darisi kalp atisinakzılar bugün keseyi gördük çok şükür hafifledim resmen darısı kalp atışına inşalla. allah herkese nasip etsin
Tebriklerbende hamileyim çok şükür bugün kan testi yaptırdım 114.80 positive çıktı
Yanlis kesinlikle alttab muaynenin tehlikesi yok ben her gittigimde alttan oldum oglumdada alttan bakildi allaha sukur birsey olmadi hatta hastanede boyle bir yazi var alttan muaynenenin tehlikeli olmadigina dairAmin inşallah. Alttan muayene tehlikeli diye duydum o yüzden ultrasonda görünmesini beklerim herhalde.
Kan gelmedigi surece cok korkma allah korusun benim kanamam oldugu halde vermediKızlar bu sabah birkaç damla kahverengi akıntım oldu. Ağrı hiç olmadı. Doktoru aradım artarsa ve ağrı olursa gel dedi. Sizce kötü bişey midir ?? Şu an akıntı yok gibi kesildi. Çok endişeliyim. Doktor bana progestan falan da vermedi hiç
Cok merak ettim seni canimKizlar kanamam başladı hastahanede yim dua edin bna ne olur
Aradan 2 saat geçmiş ne durumdasın. Haberdar et bizi.Kizlar kanamam başladı hastahanede yim dua edin bna ne olur
BNMDE kanamam vardı şimdi durdu hastahaneye m ne olur ne olmaz diye bekliyom işte güya özel hastahane deli olmak üzereyim Rabbim bebislerimizi bize bağışlasin dikkat et sendeKızlar bu sabah birkaç damla kahverengi akıntım oldu. Ağrı hiç olmadı. Doktoru aradım artarsa ve ağrı olursa gel dedi. Sizce kötü bişey midir ?? Şu an akıntı yok gibi kesildi. Çok endişeliyim. Doktor bana progestan falan da vermedi hiç
Kanamam durdu hastahane de bekliyorum ağrım falan yok ama korkuyomAradan 2 saat geçmiş ne durumdasın. Haberdar et bizi.
BNMDE kanamam vardı şimdi durdu hastahaneye m ne olur ne olmaz diye bekliyom işte güya özel hastahane deli olmak üzereyim Rabbim bebislerimizi bize bağışlasin dikkat et sende
Gozun aydin darisi kalp atisina
Tebrikler
Yanlis kesinlikle alttab muaynenin tehlikesi yok ben her gittigimde alttan oldum oglumdada alttan bakildi allaha sukur birsey olmadi hatta hastanede boyle bir yazi var alttan muaynenenin tehlikeli olmadigina dair
Kan gelmedigi surece cok korkma allah korusun benim kanamam oldugu halde vermedi
Kalbini ferah tut inşallah keseyi gorursun hatta pit pitlarida duyarsinKanamam durdu hastahane de bekliyorum ağrım falan yok ama korkuyom
Yerlesmedn oluyor galiba bende kahverengi ile baslayip kanamaya donustu ama sanirm hamileliklerimde yasadigim sorun sen endise etme inşallah saglikla aliriz hepimiz bebeklerimiziBu lekelenme yerleşmeden dolayı mi oluyor acaba yoksa zorlamaktan mi
Kalbini ferah tut inşallah keseyi gorursun hatta pit pitlarida duyarsin
Yerlesmedn oluyor galiba bende kahverengi ile baslayip kanamaya donustu ama sanirm hamileliklerimde yasadigim sorun sen endise etme inşallah saglikla aliriz hepimiz bebeklerimizi
Canım bekliyorum Dr da kalbim çıkacak sanki Öncesinde düşüğüm olduğu için bu kadar korkuyorum inşallah her şey yolundadırİyi haberlerini bekliyorum canım :)
inşallah ... kötü şeyler getirme aklına hayırlısı olsun herşeyinCanım bekliyorum Dr da kalbim çıkacak sanki Öncesinde düşüğüm olduğu için bu kadar korkuyorum inşallah her şey yolundadır
normal bir kanamadır canım inş sıkıntı yapma. güzel haberrlerini bekliyoruzKanamam durdu hastahane de bekliyorum ağrım falan yok ama korkuyom
inşallah bu hafta tercihler başlıcak:))İnsallah guzel yere gidersin canim
Canım benim elinden geldiği kadar stres yapmamaya çalış. Kolay değil biliyorum ama Şu an senin yaptığın stres bebişini fazlasıyla etkiliyor. Güzel düşün güzel şeyler olsuncumartesi ilk kontrole gittim. kese gözüktü. "2 hafta sonra kalp atışına gel" dedi. haftaya aldım randevumu. inş duyarım kalp atışını da. ilk gebeliğim maalesef 3 aylıkken karnımda öldü. o yüzden ne uykum var ne bişey. stresten kabuslar görüyorum hep. bu da ölecekmiş gibi. kalp atışı duyulduktan sonra ölme ve düşme riski %3'e inermiş. ama ben o %3'e girdim işte. yine girmemem için, sağlıklı bebeğim olması için dua edin bana.