2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Insallah bende test sonrasi bu cumlenin aynisini kurarim bi de kiz olursa degmeyin keyfime:) Rabbim saglikla gonlumuze gore versin. Benim bu heyecana yuregim dsyanacak mi bilmiyorum.
Canım bizim cinsiyet de belli değil henüz, bende çok heyecanliyim şu ana kadar forumda 2 erkek 3 kız bebek gelecek görünüyor, bakalım bizimkiler ne zaman belli olacak :)
 
Benim hep göbeğim vardı zaten hatta bekarligimdan beri yemek yedikten sonra daha çok şişince teyzeler kızıma bakın diyodum :KK53: su an bebek olunca 4 aylık mi diyolar :KK53:
 
Kızlar yemek yiyemiyorum açlıktan ölüyorum. Yesem de geri cikiyo :KK43:
Canım bu geçici bir durumdur birçok arkadaş Yaşadı.İnşallah bir an önce geçer.Az az sık sık yemeye çalış
Benim hep göbeğim vardı zaten hatta bekarligimdan beri yemek yedikten sonra daha çok şişince teyzeler kızıma bakın diyodum :KK53: su an bebek olunca 4 aylık mi diyolar :KK53:
Benim de göbeğim vardı.Evlendikten sonra da kilo almıştım maalesef.Bebişlerimiz gelsin de sağlıkla hiçbir şey önemli değil:KK53:
 
Doktoru D vitamini veren var mı?ekmeğin üstüne 9 damla damlatarak ekmeği yiyorsun.ben hipotiroid için de ilaç kullanıyordum günlük kullandığım ilaç sayısı dörde çıktı.Biraz fazla gibi geldi amafolik asiti de bıraktık
 
Canım birde sen 2 li test yerine orda fetal dna yaptırsana.Burda 1500 lira çok pahallı ama orda bulunmuş.%99 kesin sonuç veriyormuş bebeğin sağlığı ve sendrom hastalıkları ile ilgili.

canım en az 10 haftalık olmak gerekiyormuş şimdi araştırdım da.. ben henüz 8 hafta 5 günlüğüm herhalde gelmeden öne yetişmeyecek keşke yetişseymiş cinsiyetini de öğrenebiliyor muşum bu testle o merakımı da erkenden gidermiş olurdum:)
 
sevgili nisan anneleri göbekler büyümeye başladı mı acaba? daha çok erken biliyorum ama kilo almadıysam benim büyümeye başladı sanırım:/ kişiden kişiye değişebilen bişey elbette ama erken çıkmaya başlaması beni rahatsız etti şirkette 3 ay olmadan söylemeyeceğim ama anca 2 ay oldu ve 3 aylık halimi nasıl gizlerim şimdiden düşünce sardı:) benim gibi olanlar varsa parmaak kaldırsıın:)
 
X