2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Igne yapmam lazım o yüzden bekleme gibi bir lux um de uok. Acile gitsem günüm geçti desem kan testi yaptırabilir miyim sizce. Şimdi özel bir yeri aradım pazartesi çıkar bugün verirseniz dedi. Pazartesi çok geç. Devletin araştırma hastanesine gitsem yaptırabilir miyim.
 
Idrar testi ile gebelillerini öğrenen sevgili annisler sılik çizgi de olsa tam olarak ne zaman ogrendiniz.
24 temmuzda beklenen adetimdi 27 temmuzda gayet net çıktı evde gebelik testinde.28 temmuzda vajinal ultrasonla kese göründü.
 

Eklentiler

  • 20150727_161054.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 72
Bencede silik cizgi gozukuyor
 
Ben arastirmqnin acilinde yaptiriyorm 1-1.5 saattede cikiyo
 
Şu an bakıyorum fotoğrafta çok çok belirgin ne olur dua edin bana çok ihtiyacım var. Meleğim bu sefer benim le kalsın.
Bence devletin aciline git midem çok bulanıyo tansiyonum düşüyo de. Günüm de geçti ama bilemiyorum ya zehirlendim ya gebelik var gibi birşeyler uydur yaptır testi. 1 2 saatte alırsın sonucunu
 
özelde daha çabuk çıkıyor bir saatte devlette bugün bir de cuma mesai bitimine yakın laboratuvarda çok hızlı çıkacağını sanmıyorum. ama ikisi de bakar sonuçta.
 
Bence devletin aciline git midem çok bulanıyo tansiyonum düşüyo de. Günüm de geçti ama bilemiyorum ya zehirlendim ya gebelik var gibi birşeyler uydur yaptır testi. 1 2 saatte alırsın sonucunu
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şu an Hiçkirarak agliyorum. Bebeğim benimle kalsın inş. Bu sefer. Rabbim onu bana beni de ona bagislasin.hissediyorum benle olduğunu. Hiç kimseye söylemedim söylemeyi de düşünmüyorum. Ne olur duanizi eksik etmeyin. Dediginiz gibi yapıcam inş. Önce devlete gidicem yaptiramazsam özele. Ins. Burdaki herkes sağlıkla hamilelik geçirir ve sağlıkla bebekleri kucaklarina alırlar.
 
bende öğretmenim canım 21 saat ders almaya çalışacağım senin branş ne ilk öğretim mi
 

dr sana ne zaman gel dedi




sonucu bize de haber ver
 

bende karından gözüksün diye bu kadar bekleyip gitmiştim açıkçası ama dr. öyle bakınca da bişey demedim, netice işin ehli o. :)
Beraber Anne Olma Yolunda konusunda okumuştum senin minik süprizinle maceranızı, inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kavuşursunuz birbirinize... tabi ilk adım kese kalp atışı, önce heyecanlar böyle ufak ufak başlıyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…