2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Bizde hiç hamile kalmadan önce ben eşime kız olursa istediğim isim var koyabilir miyim demiştim tamam Demişti. Geçen gün rüya görmüş, oğlumuz olmuş üzerinden 3 ay geçmiş hala isim koymamışız, kız olsa ismi hazırdı hiç erkek ismi düşünmedik ki diye anlatıyormuş :)şu anda da kız olduğunu düşündüğümüz için erkek adı düşünmedik...
 
Kızlar merhabalar,
Aranızda istifra şeklinde sadece gaz çıkaranız var mı ? İçimden büyük bir basınç çıkıo resmen istifra etmekten daha beter bişey. Buna bir çözümü olan var mı ?
 
Kizlar biz de erkek olursa ulubey, saruhan, bayezid, alpargu, cihangir, giray gibi isimler düşünüyoruz
Kiz olursa pek birşey yok aklimizda
Kızımın ismi zeynep oğlumun adı mehmet musab bu seferki oglan olursa türk ismi koyalım diyor eşim . Manasının guzel olması önwmli olan. Alparslan ertugrul mete atabey gıbı ısımler aklımızda ama henüz anlamlarına bakmadık.
 
Kızlar bebişleri nezaman hissetmeye başlıyacağız daha çok mu var
Ben kızımı 12 haftalikken falan hissettim herkes çok erken hissedemezsin dedi ama bence o bebekti uzanmistim içimde sanki kelebek uçuştu hic yasamamistim öyle
birşey zaten ilk zamanlar bebeğin hareketini genelde dinlenirken uzanırken hissedebiliyorsunuz
 
Kızlar cinsiyetler belli değil ama insan yine düşünmeden edemiyor. Ben hiç erkek ismi beğenemiyorum beğendiklerim de hep aile ya da yakın çevremizde var. Sizin düşündüğünüz belirlediğiniz erkek isimleri neler? Birbirimizden kopya çekelim :)
Oglumun ismi mert bu bebisde kesin olmamakla birlikte oglum olursa berk kizim olursa defne dusunuyorum
 
Dün doktora gittim 10+1günlüktü cinsiyet halkında bişey demicem dedi yalnız bebek çok hareketli dedi.gülerek hareketli olunca ne oluyorr die sordu :)) hsreketli olunca ne oluyor cinsiyet kızlarrrr:')
 
Kızlarrr size bir sorum olacak; hamileliğimizi aile hekimine yada ebeye haber vermeli yada kayıt vs yaptırmalı mıyız?
14.haftaya kadar yaptirin dedi telefonda aradim on kaydimi aldilar tetenoz asilari oluyor ben 5 dozu tamamladigim için yapilmicak sizleredr onerim kizlar tamamlayin 2.bebisi dusunerek tamamlamistim simdi asi vurulmicam rahatim.birde izmitteki annelere eskiden dogum oncesu son 3 ay sonrasi 3 ay olmak uzere sut veriliyordu simdide kart veriyorlarmis galiba sut parasi diye geciyor olmasi lazim.saglik ocaklariniza sorarsiniz.
 
Dün doktora gittim 10+1günlüktü cinsiyet halkında bişey demicem dedi yalnız bebek çok hareketli dedi.gülerek hareketli olunca ne oluyorr die sordu :)) hsreketli olunca ne oluyor cinsiyet kızlarrrr:')
Ben hareketten cinsiyet hic duymamistim canim benimkininde eller kollar oynuyordu ama dr daha belli olmaz dedi
 
Herkese iyi geceler kızlar nasılsınız ayy şu cinsiyet hareket etmesi daha çok var yaa merakla bekliyoruz babaasıda elini hergün karnıma koyuyo hareket ediyomu diyee bekliycez mecbur
 
ben de hep uyuyorum. uyumak iyi geliyor. bulantıyı hissetmiyorum. bugün biraz daha iyiyim. midem bi garip ama bulanmıyor şuan. serumlar iyi geldi ikimizi de :) :KK76: inşallah çabuk atlatırız.
Aynen aynen. Sevindim gerçekten senin de iyi olmana:KK76: ınş herkes toparlar artık tatlım ya :KK54: aslında keşke şöyle toplasip bulantilarimiz geçince toplu bir kutlama yemeği yapabilseydik herşeyden doya doya yerdik:KK72:off süper olurdu dedikodular havada ucusurdu:KK53: gece gece kafamda deli fikirler:KK45::confused:
 
Kızlar cinsiyet isim muhabbetleri olmus inş 3-4 haftaya hepımız ögreniriz bizde oglumuz olursa babamın adı ali rıza kayınpederimın adı seyfettin.bizdr nasıp olursa ali seyfi koyucaz ikisininde anlamı cok güzel hem ali ismini cok seviyorum ve kızım olursa da birinci ismi kesin özge benim ismim eşim seni cok seviyorum adını da cok sevıyorum kızımız olursa adını koyalım hatta özgem koyarız demişti bende özgem istemiyorum onada iki isim koyarız hem bende seviyorum ismimi özge erva koyabiliriz birinci isim kesinde ikinci degisebilir ona bısey diyemiyorum bakalım hangisi nasıp olucak:anneadayı::KK200::nazar::KK36:
 
Aynen aynen. Sevindim gerçekten senin de iyi olmana:KK76: ınş herkes toparlar artık tatlım ya :KK54: aslında keşke şöyle toplasip bulantilarimiz geçince toplu bir kutlama yemeği yapabilseydik herşeyden doya doya yerdik:KK72:off süper olurdu dedikodular havada ucusurdu:KK53: gece gece kafamda deli fikirler:KK45::confused:
yemek yemeği özledim ya. :kk77: aklımdan bişeyler geçiyor. korkuyorum yiyemem diye. şu dönemleri atlatalım da rahat rahat yiyelim. ilk öğrendiğimde yiyordum. düzenli besleniyordum. şimdi su içince seviniyorum :) bir araya gelsek. cinsiyetti isimdi derken vakit hızlı geçerdi:KK50:
 
Benim kızıma 13. Haftada erkek demişlerdi. O zaman tabi bu kadar yaygin değildi eymen yusuf eren gibi isimler... Bizde soyadımız "en" ile bittiği için ahmet eren veya mehmet eymen demiştik. Sonra 16. Haftada kız denilince isim arayışına girdik baya da zorlandık. Zumra eslem kızımın ismi. O zaman 21 kişide vardı türkiye de eslem ismi. Oğlumun adı da mehmet eymen. Şimdi en le biten isimlere bakıyorum anlamlarını sevmiyorum. Oğlum olursa kesin ahmet eren kayinbabamin adı da ahmet. Kız olursa bulamıyoruz. Bulamazsak ebrar erva yada tuhfe erva olacak.kız olacağını hissediyorum ben ama esim her gittiği yerde telaffuz sıkıntısı çeker diye tuhfe istemiyor. Bakalım ne çıkacak bahtimizao_O benim ismim e ile başladığı için bide eşimin felsefesi evlenmeden önceden beri e ile başlayacak bütün çocuklarımın ismi idi...:KK53:
 
X