2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Erkek için Emir , Akif , Talha diye öyle isimler dusunmustuk hamis olmadan kiz için hiç birşey dusunemedik. Bakalım inş. Herşey yolunda sağlıkla ilerlesinde kiz erkek hiç farketmez. Rabbim sağlık sihhatle versin bebeklerimizi. Isimler birsekilde bulur sahibini:emir_bebek::KK200::nazar:
 
canim bunun kararoni vermek esine ve sana duser bir sikinti ciktiginda en cok sen uzuleceksin cunku. insanlari cok dinleme senin bebegin senin haayatin. simdiden dinlersen daha coook karisacaklari mevzular olcak dogumuydu sutundu emzirmendi az giydirip cok giydirmemendi sutunun yarayip yaramadigiydi. yani bitmez karismalar. oyuzden he he tamam de bildigini ve en onemlisi istedigini yap.:KK66:
Bence de en iyisi tamam demek ama umursamamak :KK49:
 
selamlar kizlar gunaydinlar hayirli bir gun olur insallah haepimizee,

ben dun aksam cok fenalardaydim surekli kustum gecede 3 den itibaren saat basi kalktim suanddada bel agrisi cekiyorum ve mide bulantim hafif hafif basladi oyle aksam sinirlendim kendime bi yandan kustum bi yandan agladim beni disari cikartmadi gezmeye diye esime kizdim bide yazik adamcazinda bisey yaptigi yok surekli napayim diye etrafimda geziyor simariklik gibi oldu biliyorum ama disarda aciliyorum mide bulantim olmuyor olsada kusmuyorum ondan esimde yorgunmus kiyamam ya onca laf soledim surekli kusma pskolojisiyle kustuktan sonra yemek borum resmen yandi mide asiti fln heralde ayy o beni maf etti saatlerce sonra dalmisim oyle yani :KK64:

Biz bgn öglen dra gitcez kontrole insallah bebegim iyidir sagliklidir nolur dua edin kizlar guxel haberlerle doneyim nohut tanemi 3haftadr gormuyorumher gece ruyamda dr gidiyorum kalp atislarini duyayim rahatlayayim diye drlarda hep beni oraya buraya yonlendiriyor sonra uyaniyorum bebegimi ozledim insallah saglikla beni bekliyordur melegimm :KK36::nazar::KK200::anneadayı:
Canım geçmiş olsun. Üşütmemeye de dikkat et. O zamn da kusmalar artıyor. Eslerimiz olayin farkinda bence. Dün bende kahvalti hazırlamaya yardim etmedi ve 'tost mu yiyecez' dedi diye yatak odasına gittim ağladım.
Normalde hep yardım eder sağolsun, hatta bazen hic elimi sürdürmez ama dün öyle birşey oldu. E onlarda insan tabi. Ben aglayinca geldi gönlümü aldı. Özür diledi. Sonra beni güldürdü gıcık :63: işte bu naz ağlaması bak bak nasıl da iç cekiyor diyor :KK48: Sonra da göbeğimi sevip yok fasulyecan swn üzülme tamam mi annenin biraz nazlanacagi tutmuş diyor :p Hemen tatlıya bağladik. Ben de anlattım iste. Zsten birşey yiyemiyorum icemiyorum düşünsene surekli hasta gibi dolaştığını kolay birşey değil yemek yemeyi is yapmayi ozledim ama olmuyor zoruma gidiyor dedim. Bayat ekmekler degerlensin diye tost yapacaktim geniş geniş kahvaltı hazirlayamiyorum artık senin hazirlaman lazimken beğenmiyor sun bir de dedim :KK67: Haklisin hayatım dusunemedim bugün. Dun isten de çok yorgun geldim dedi. Sonra üzüldüm . :KK14: iste herkeste oluyor yanı canım.
Kontrolün inşallah güzel gecer hemwn haber et olur mu.
Günaydın kızlar bizimde iki saat sonra randevumuz var, cok heyecanliyim, inşallah bebisim iyidir, öpüyorum hepinizi :)
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşallah
Gunaydin kizlarr dua edin artik esimle kavusayim 3 ay oldu cok ozledim cizrede sokaga cikma yasagi ilan edildi tekrar insallah bi an once sag saglim kavusurum kocisimee:KK61:
Allahım eşini ve tüm askerimizi polisimizi korusun. Biran önce kavusursunuz inşallah canim.
Günaydın arkadaşlar iyi olmadığım için yazamıyorum size :KK61: Mide bulantılarım hadsafhada ne yesem çıkarıyorum, 5 haftadır hayatım kusmak ve bitkin düşerek bi yerlerde uzanmak ile geçiyor. Yorumlara bakıyorum da bu problemi yaşayan çok kişi yok sanırım :KK61: kızlar yaa ne zaman geçecek bu durum :KK61::KK61:
Çok geçmiş olsun ben o kadar agir yaşamıyorum ama benim de acayip carpintim oluyor. Halsizlikle bas edemiyorum ben de. :KK43:ayağa kalkinca yıkılacak mis gibi cok zor ya.
 
bayanlar merhaba,hamilelğiniz hayırlı olsun. ben de şimdilik kan tahliline göre hamile görünüyorum. henüz ultrasona girmedim. hcg'leriniz nasıl? ultrasonda gördünüz mü? ben 1 hafta önce öğrendim. şu an hcg değerlerim 204-561-2386... çarşamba günü ultrasona gidicem bkalaım ne olcak.
 
Merhaba bnde aranıza yeni katıldım geçen ocak ayında dis gebelik gecirdim kabus dolu günlerdi 6 ay beklememi önerdi Dr ve altı ay sonunda 1 ay sonra hamile kaldım suan 7+3 gunluk hamileyim ama diğerinden dolayi paranoya bi hamilelik yaşıyorum üstelik hersey yolunda
 
Merhaba bnde aranıza yeni katıldım geçen ocak ayında dis gebelik gecirdim kabus dolu günlerdi 6 ay beklememi önerdi Dr ve altı ay sonunda 1 ay sonra hamile kaldım suan 7+3 gunluk hamileyim ama diğerinden dolayi paranoya bi hamilelik yaşıyorum üstelik hersey yolunda
Hoşgeldin geçmiş olsun öncelikle. Yani kendinizi rahatlatmaniz hem bebek acisindan hem sizin acinizdan daha sağlıklı. Olacağı varsa olir zaten öyle düşünüp uzmeyin kendinizi vesvese insani cok yıpratır. Emin olun bebisinizin dünyada alacak nefesi varsa kimse engelleyemez
 
Kızlar sağlık ocağı ile bilgi verin yazılarınızdan sonra aradım sağlık ocağını gebelik takibi için gelmem gerekli mi telefonla bildirim oluyor mu diye, bazı sorular sordu kayıt etti sonra 20. Haftada aşı var dedi tetanoz galiba bilginiz olsun yoğun olup gidemeyen arkadaşlar telefonla da bilgi verebilir yani
 
Merhaba hanımlar. Doktor bana omega 3 balık yagi verdi.sizce çok erken değilmi yada gerek varmı. Sizede verdiler mi merak ettim.
 
yemek yemeği özledim ya. :kk77: aklımdan bişeyler geçiyor. korkuyorum yiyemem diye. şu dönemleri atlatalım da rahat rahat yiyelim. ilk öğrendiğimde yiyordum. düzenli besleniyordum. şimdi su içince seviniyorum :) bir araya gelsek. cinsiyetti isimdi derken vakit hızlı geçerdi:KK50:
Ben de aynı durumdayım...hamileliği ilk öğrendiğimde bir gazla başladım sütümü, peynirimi yemeye...Hatta soranlara benim midem bulanmıyor diyordum... Sonra başladı mide problemleri ağız tadıyla bir şey yiyemiyorum şu an. Yesem bile 2-3 kaşıkta tıkanıyorum. Midemde hep bir şişlik hissi. Gaz var davul gibi şiş. Kusma yok ama ağzımın tadı da yok. Süt içemiyorum kaç gündür gaz yapıyor. Şu günler geçse de daha sağlıklı beslenebilsem canım. :kk77::kk77:
 
damla38 damla38 cnm doktor 9+2 iken bana imom omega verdi haftada uç kere iciyorum erken mi bilmem
Kızlar cinsiyet değil sağlıklı olması önemli olan ama insan merak ediyor tabi inşallah ben kız olursa Simay istiyorum eşim tam ikna olmadı erkek olursa da semih dusunuyoruz
 
kızlar bu mide bulantısıyla ne yapcaz.
işe geldim ama açım ve soğuk soğuk terliyom
sabah 7 den beri kusuyom
sadece su çıkıyo. çubuk yedim oda çıktı.
leblebi yedim oda çıktı
ağlamak istiyom
 
X