2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Eki Görüntüle 1888304 Kızım size merhaba diyo teyzeler
Maşallahh maşallah :nazar:

Kizlar listeyi atacagim tabi ki basardigim zaman.boyut olaylarindan dolayi.bi de ben inst. Kullanmiyorum.buraya zor bakiyorum. Hemen deneyimimi paylasayim sizle
Biz bugun ek gıdaya gectik.yani gectim.ben blw yaptim ama kizim yapmadi.kabak haslamayi dün denemistim.nasil olacak.bugune ön deneme olsun diye.o sirada.azcikk ama azciiikkk kiza da verdim.yani verdim bile sayilmaz o kadar.hic begenmedi. Bugun kabak hasladim koydum önüne.agzini burusturdu.elleri kollari havaya kaldirdi ve kafayi sallamaya basladi ben şok.dünkü tad aklina geldi sanirim.kabaklara elini bile götürmedi. Sonuc hüsran. Biz masadayken her seye saldiran kiz gittii.

Tabi ki ben pes etmedim.dedim kabak sart degil havucla basliyim madem.zaten dr da havucla basla demisti.hem rengi ilgi ceker diye düsündüm.neyse. haslandi önüne ko du.ahhaaa eli gitti az bi tadina bakti.hooop tekrar önüne koydu.ve eller kollar yine havaya kalkip bekledi. Ben vereyim falan fişman yok kesinlikle oraya bile bakmiyor.haliya falan bakiyor.sanki onünde bir sey yokmus gibi görmezden geliyor havuclari.
Yine pes etmedim.kucagima oturttum.havuclari da mutfak masasina aldim.veee kizim havuclari tutarak agzina götürmeye basladi. Bir iki götürdü ögürdü yuttu falan.birakinca kizimi yan cevirip ben vermeye devam ettim.öyle de biraz yedi.
Sonuc olarak bugun havuc yendi kabul ediyorum.ve yutmayi da yavas yavas ögrenecek gibi.
Bugun de fincanla su verdim yine.düne göre daha iyi yuttu sulari. Suyu seviyor benim gibi belli.ama sebzelerden pek hoşlanmadi.meyveleri hüpletecek diye dusünüyorum.
Bir de bizim kiz sanirim titiz mi simdiden nedir.su verirken kendi de tutmaya calistigindan mama sandalyesinin tablasina döküldü.neyse oynasin dedim silmedim. Elini bir kez suya batirdi.sonra elleri havaya kaldirdi hıhhıh hıh lamaya basladi.bekledim bekledim.kesi likle önündeki dökülmüs suya sokmadi ellerini.iki yana acti.ben silince tekrar öne koydu ellerini. Daha neler görücez bakalim.
Maşallah canım iyi sabırlısın böyle böyle alılır minik inşallah baya baya titiz olacak baksana şmdiden başlamış hanımefendi yesinler onu :-)
 
Kizlarrrr yardim.
Uyku egitimi veren anneler:KK66:
Yigiti emzirdim memede uyutmadim ama sallamadimda sevdigi ninniyi actim uyudu.
Simdiiii tekrar uyaninca ne yapmam laxim emziripmi uykuya daldirayim yoksa yine ninnimi acayimo_O
 
20160922_143749~2.jpg


Yigit kabak yemege hazir bakisi:))
 
selamunaleykum canlarrrr yaklaşık 1 aydır yoktum kimse beni sormamış merak etmemiş :KK43: nerelerde bu kız dememiş üzüldüm moralim bozuldu :[ alınayım mi simdi bilemedim :'(


Ilahi sen
Yaklasik 2.5 aydir sahsen gece blok seklinde 2 saatlik uykuya hasretim kuzucum..
Cogu zaman bende bakip cikiyorum bazen yaziyorum farkedemiyorim bile kim var kim yok
Hiic uzulup alinma bence..
 
Huuu hu canım anneler, bebemizi uyutup ilk gece gezmemizi yaptık biz. Sinemadan geldim, yarın ben işe gidince ananesi içirsin diye sütümü sağdım, şimdi yatıyorum.ne zaman uyanır emmek ister belli değil,7 de de tamamiyle uyanacak biliyorum ama mutluyum yaaa... bişeyler düzene giriyor sanki :anne:
 
Sağol cevabın için..Allah yardımcın olsun,2,5 yaşında ve 5 aylık bebişle bütün zorlukların üstesinden gelirsin inşallah..işe başlamama imkanın olsaydı iyiymiş ama..

Yok valla canım aksine... İşe başlamak lazım... Çalışmaya alışmışım. Butun gün evde çocuklarla vakit geçirince takıntılı biri oldum çıktım... Yani hasta mı ateşi mi var vs... Bir de inan insanın sabrı tukeniyor. İş bir anlamda insanın kendisine vakit ayırmasıymış bunu anladım. Bana da çocuklara da iyi gelecek...
 
selamunaleykum canlarrrr yaklaşık 1 aydır yoktum kimse beni sormamış merak etmemiş :KK43: nerelerde bu kız dememiş üzüldüm moralim bozuldu :[ alınayım mi simdi bilemedim :'(
canım hep aklımda nisan anneleri
ama o kadar koşturmalı geçiyorki günler
iş ev çocuk koca kv derken zaman su gibi geçiyor
gece olsunda azcık 2 saat uyusam diye bakıyorum

artık otobüste kestiriyorum
nede olsa son durağa 2 durak kala iniyorum
 
X