2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Canim hayırlı olsun ek gıda gecisiniz.zahmet olmazsa listeni burdan paylasirmisin doktor bana liste felan vermedi ben neyi neyle vereceğim kara kara dusunuyorum.biz beş aylığız kesinlikle oturtma dedi 6.aydan sonra da destekli oturacakmisiz
Canım bana liste verdi ama burdan paylaşamıyorum boyut büyük diyor. İnstagram da arkadaşımsın benim istersen ordan göndereyim sana
 
Yok kiz umidim filan yokta.
Buyuk oglanin dr.6.aydan sonra gece beslenmesini kes demisti uykusu bolunmesin o uyandikca su ver geri uyusun demisti.
Emzirmeyi azalticam kadame kadame her uyandiginda emzirmiycem su verip geri yatiricam boyle boyle bekli unutur gece beslenmesini.
Ben gece beslenmesini kesemiyorum ya kiyamiyorum çünkü gece benim kız güzel emiyor benim bünye de alıştı iki saatte bir kalkıyorum
 
selamunaleykum canlarrrr yaklaşık 1 aydır yoktum kimse beni sormamış merak etmemiş :KK43: nerelerde bu kız dememiş üzüldüm moralim bozuldu :[ alınayım mi simdi bilemedim :'(
Alınma canım bozma moralini nickler birbirine benziyo ya bazen karıştırıyo olabilirz herkes yoğun Bi dönemde ya bide okullar açıldı işlere başlandı fln herkes koşturuyor bide herkes eskisi kadar. Sık girmiyor üzme kendini :KK66:
 
Kızlar biz ınstagramdan grup kurduk burdan resim falan gönderilmiyor ondan dolayı. Kullanıcı adınızı söyleyin sizide ekleyelim :KK200::KK36:
 
image.jpeg Kızım size merhaba diyo teyzeler
 
Kizlar listeyi atacagim tabi ki basardigim zaman.boyut olaylarindan dolayi.bi de ben inst. Kullanmiyorum.buraya zor bakiyorum. Hemen deneyimimi paylasayim sizle
Biz bugun ek gıdaya gectik.yani gectim.ben blw yaptim ama kizim yapmadi.kabak haslamayi dün denemistim.nasil olacak.bugune ön deneme olsun diye.o sirada.azcikk ama azciiikkk kiza da verdim.yani verdim bile sayilmaz o kadar.hic begenmedi. Bugun kabak hasladim koydum önüne.agzini burusturdu.elleri kollari havaya kaldirdi ve kafayi sallamaya basladi ben şok.dünkü tad aklina geldi sanirim.kabaklara elini bile götürmedi. Sonuc hüsran. Biz masadayken her seye saldiran kiz gittii.

Tabi ki ben pes etmedim.dedim kabak sart degil havucla basliyim madem.zaten dr da havucla basla demisti.hem rengi ilgi ceker diye düsündüm.neyse. haslandi önüne ko du.ahhaaa eli gitti az bi tadina bakti.hooop tekrar önüne koydu.ve eller kollar yine havaya kalkip bekledi. Ben vereyim falan fişman yok kesinlikle oraya bile bakmiyor.haliya falan bakiyor.sanki onünde bir sey yokmus gibi görmezden geliyor havuclari.
Yine pes etmedim.kucagima oturttum.havuclari da mutfak masasina aldim.veee kizim havuclari tutarak agzina götürmeye basladi. Bir iki götürdü ögürdü yuttu falan.birakinca kizimi yan cevirip ben vermeye devam ettim.öyle de biraz yedi.
Sonuc olarak bugun havuc yendi kabul ediyorum.ve yutmayi da yavas yavas ögrenecek gibi.
Bugun de fincanla su verdim yine.düne göre daha iyi yuttu sulari. Suyu seviyor benim gibi belli.ama sebzelerden pek hoşlanmadi.meyveleri hüpletecek diye dusünüyorum.
Bir de bizim kiz sanirim titiz mi simdiden nedir.su verirken kendi de tutmaya calistigindan mama sandalyesinin tablasina döküldü.neyse oynasin dedim silmedim. Elini bir kez suya batirdi.sonra elleri havaya kaldirdi hıhhıh hıh lamaya basladi.bekledim bekledim.kesi likle önündeki dökülmüs suya sokmadi ellerini.iki yana acti.ben silince tekrar öne koydu ellerini. Daha neler görücez bakalim.
 
gurtmingotam gurtmingotam canım sen demir ilacı araştırıyordun, biz ferrosanol kullanıyorduk ama kabız yaptı kestim. Dr sorucam ama daha gitmedim. Sen bitkisel bi damla yazmıştın ferromixin miydi adı?
Evet canım nutrigen ferromixin ek gıdalarına yiyebileceği kdr ek gıdaya tozu serpiştirip veriyormuşsun hepsini bitirecek kadar ek gıda olmalıymış iki kaşık elma püresine mesela bi kutuda 1 aylık toz şaseler bulunuyormuş iyice araştırdım bunu kan testini yaptırıp haftaya komtrolde ona göre başlayacağım bide doktor Gökhan mamur da enfamil ferin sol damla önerdi parabensizmiş eczanelerde bulamadım ama nutrigen yine 1. Seçeneğim olacak
 
X