2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Blw yapacak arkadaslar.bence özelden bir konusma baslatalim. birbirimize tadim gunlerinde neleri hangi sirada verecegimizi lkstelemis oluruz.ileri de tarificin de gerekli olur hem.ben 1 ekim gibi baslayacagim.var mi daha erken baslayacak olan.
Canim bende o grupta olmak isterim ama benim kızım 29 Nisan doğumlu siz benden önce başlamış olursunuz bende sizlerin tecrübelerinden faydalanirim çünkü bu ek gıdaya geçiş beni çok korkutuyor neyi nasıl ne sıklıkla vereceğimi kestiremiyorum
 
Zaten bayramdan sonra olsa iyi okur gibi bizde tatile gideceğiz bebisle nasıl olacaksa o is :)

Biz de bayramdan sonra tatile gideceğiz bakalım neler bekliyor bizi. Ozellikle yanına almayı düşündüğün birşey var mi

Biz uc aylikken gitmistik, simdi bes aylik gene tatildeyiz. Eylul basi bir tatilimiz daha var :) korkmayin yani bir sey olmuyor. Gunduz arabasinda uyudu rahatca. Gece de sorun cikarmadi. Ancak gunduz odadaysak kucakta uyumak istiyor. Biraz sicaktan rahatsiz oldu, klimayla dengeliyoruz.
Ates olcer hep yanimizda, ne olur ne olmaz diye. Ayrica arabasi icin sineklik aldik. Disarda uyursa sinekligi takiyoruz.

Blw yapacak arkadaslar.bence özelden bir konusma baslatalim. birbirimize tadim gunlerinde neleri hangi sirada verecegimizi lkstelemis oluruz.ileri de tarificin de gerekli olur hem.ben 1 ekim gibi baslayacagim.var mi daha erken baslayacak olan.

Benim oglanin altinci ayi 18 eylul de doluyor ancak biliyorsunuz blw yapmak icin mama sandalyesinde desteksiz oturmasi sart. O nedenle su andan tarih veremeyecegim. Oturdugu an yapacagim ben de. Gruba beni de yazin :)
 
Cnm benimki de tam olarak yapmiyor hala doktorumuza sordum. Her bebek donecek diye birsey yok cok kafana takma dedi. Doktorumuza guveniyorum docent kendisi.
Yaklasik 20 gun once sordum. Hala donmuyor.
 
Emziriyorsun dimii
Emzirme suresince adet duzensizligi oluyirmus
evet emziriyorum
ct dayanmayıp kan tahlili yaptırdık
hamile değilim
hamile olmadığıma sevineceğim günüde gördüm
allahım geçen sene hamile olayıms diye dua ediyodum şimdi hamile olmayım diye
 
Biz de bugun gitcez kontrole bakalım.kilo ve boyumuz aynı gibi tahmin ediyorum sizinle
Bu pipide beyaz beyaz bizde de arada oluyodu kremsi,silip alıyodum ben.normal degil miymiş sünnet demiş doktorunuz.sorayım madem bu sefer
 
Arkadaslar bir soru sormustum ama demekki kale alinmiyoz ben daha ne dururum aranızda neyse allaha emanetsiniz
Yenisin galiba?ama sorunu göremedim.burda son yazılana bakmadan genelde hızla ilerler sayfalar.alıntı yaparak soru sormak en garanti*si.yaptıgın atar bile görunmemiştir :)
 
Burada hepimiz 1 yılı aşkın süredir birbirimize samimi bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Herhangi bir konuda bilgisi olup, mesajı okuyup cevap vermeyen arkadaşım olduğunu sanmıyorum. Hepimizin zaman zaman cevaplanmayan soruları olmuştur, bunun şahsıma giciklik olsun diye yapıldığı hiç aklıma gelmedi. Ben çıkıp burda "güzel anneler kimler düğünde halay başıoluyor?" diye sorarsam ve cevap gelmezse kimsenin halay başı olmadığını anlarım. Halay başı olmayanlar cevap vermiyor diye kizmam
 
Hayirli sabahlar
Ogluslarla bir gune daha basladik harala gurele geciyor zamanimiz.
Dun gece 1 e kadar mutfakta kislik hazirlikla ugrastik esimle ustune birde yigit sapitti 5 dk.bir elini yika emzir poffff fenaydi.Ama buyuk inatla kisliklarimi hazirladim poşetledim hoppp buzluga:))

5 gun oldu ilaca basladik ama halen yigit geceleri oksuruyor kontrole goturelim bakalim durumlar nasil(
Bizden boyle operiz teyzeleri ve kyzucuklari:))
 
Kizlar su blw yonteminin videolarini seytertimde biraz yemekler hep yerlerde:))
Annelik psikolejisiyle ben o tabagi surekli doldururum bu hic birsey yemedi diye:))
İlk aylarda öyle canım doğru,ama sonrasında önüne konulan porsiyonlari silip-supuruyorlar( tabi becerirsek) ilk zamanların mantığı tadım, alerji kontrolü ve çiğneme alışkanlığı kazandırma, kuzuların ana öğünü yine anne sütünden gelecek
 
Günaydınlar

Blw ye beni de alın sağım solum belli olmaz yapadabilirim :)

İnternette görmüştüm mama sandalyesinin Altına sermek için örtü vardı. Gerçi sofra bezide olur. Şimdi farkettim çok gereksiz masraf olurmuş alsaydım :))

Camaron dediği gibi bende tarij veremiyorum desteksiZ oturması lazımmış 16 ekim 6 aylık oluyoruz ama.

Dün elma somurttum çekme hiç diyor. Geçende büyük yeşil zeytin somurtmuştum. ek gıdaya karşı ümitliyim olumluyum başaracağız evelallah :)

Camaron nasıl Mersin de havalar ben susanoğlundayım deniz kum güneş diyemicem çalışıyorum çünkü :))
 
geçmiş olsun
evladım hasta olunca ben fena olYORUM
ALLAHIM ONA VERME BEN ÇEKERİM DİYORUM
gaz çıkartırken bile ağlamasına dayanamıyorum
 
Canım benim iş nedeniyle aynu şehirde iki evim var. Biri zaten asıl olan ev orada odası felan var ama 2. Olan 1+1 gibi bişey park yatak alsam sığmaz beşikte de dar geliyor artık çünkü çok hareketli mecbur alıştık yanyana yatmaya. İnşallah tayinim çıkarda evime gelirsem düzeni değiştirmek istiyorum bende. Ayrı oda olmaz yine ama yatak odasına park yatak alabilirim
 
Mekanizma var ve bozulduysa sezeryanda da bozuluyor demekki ; ))
Ama ilkinde olmamiati oyle bisey simdi kuruluk bende de var
Istek +kuruluk zaten ilginc bir ikili degil mi
Kafamda deli sorularr
Normalmiş bacım süt hormonları yapıyormuş :) bence çocuklar bizi babalarından kıskanıyor ondan böyle olduk
 
Afedersin tek çocukla dötümü zor topluyorum evi anca hallediyorum sen maşallah kışlıkları yapmışsın 2 çocukla. Nazar değmesin.
Çalışmasam bende yaparım canımmm
yalana gel :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…