2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Prima mi kullaiyorsunuz??
Biz 4 kullaniyoruz bacaklari kalin oldugu icin iz birakiyor artik
4 iyi kilosu 6800 du 2 hafta once simdi bilmiyorum boy 65 olmustu
Ama bacaklardan bizim olmuyor bezler siki geliyor kizceme simdi izsiz: ))
Ben prima kullaniyorum sizdiryor kaka temizliyorum hergun yatak carsaf farketmiyor:/ oglus 3 aylikken 59 cm 6400 du 2 gun sonra 4 ayligiz 3 numara kullaniyorum 9 kiloya kadar diyor sıkıda bagliyorum.siz ne kullaniyorsunuz
 
Hanimlar benim oglum 4 aylik donmeyibogrendi surekli dönüyor. Uyurken bile debelenip duruyor.kafayi da kaldiriyoruz baya baya.sanki hiperaktif olacak gibi yatinca agliyor gezmek istiyor.dizlerim agriyor gun boyu ya kucaktayiz ya ayakta.
Bu arada benimkide burnunu dayiyor sanirim gogsumuze yaslaniyor ya o hissi aliyorlar Atales yazmisti sanirim birde surekli elimi inceliyor yuzumu inceliyor emerken de yapiyor.bizim durumlar boyle pazartesi asimiz var.3 aylikken 6400 59 cm di.son boy kiloyu yazarim.
Brnim en cok kullandigim elektrikli salincak ama 2 ay kullandi.
Oyun mati
Fisher price dis kaşiyici
Avent sut sagma mak.
Momfort baby kanguru♥♥
Muslin bez olmazsa olmazim
Emzirme onlugu hayat kurtarir
Emzirme sutyeni atlet sarkik duruyor

Kullanamadigim baby nest hemen buyudu cunku,yenidogan ve 0_3 aylik badiler
 
Bu arada benim en çok işime yarayanlarım
-ana kucağı bi iş yaparken yanımda güvende olduğu için elim ayağım oldu ucuzda bşydi ama işimizi gördü hâlâ kullanıyorz
-avent manuel süt sağma pompası ilk zamanlar çok lazım olmştu
-oyun halısı (fisher price oyun dünyası jimnastik merkezi çok seviyor oğlum)
Emzirme önlüğü dışarda kullanmak için gerekli birşey almamıştım ama almam gerekiyor dışarda ağladığında son çare meme olacağı için:)

Almasaymışım olur dediklerim ise
-emzirme sutyeni atleti (normal sütyende iş görüyor pıt die çıkarıveriyorm üstünden daha pratik açıkçası )
-kanguru ( kötü bi marka aldığım için memnun kalmadım ama kış aylarında iyi bi model yeni doğanlar için tercih edilebilir anne karnındaki gibi duruşlu olanlar varya onlardan)
-bebek arabası travel sistem boşuna para vermiş olduğum bir model almışım daha ucuz hafif ve az yer kaplayan bir model alsam daha çok işime yarayabilirmiş çnki artk arabada durmak istemiyor bizim oğlan oto koltuğunu kullanıyoruz şmdi ayaklanınca arabaya bineceğini hiç sanmıyorum :)
-yan yatırma yastığı pek sevmedi bizimki şimdi ise kendi kafasına göre takılıyor yatakta sıkıya gelmiyor yan yatmayı hiç sevmiyor hep sırt üstü
Aslında herkes tecrübe ederek anlayabilir neyin işe yarayıp yaramadığına bir bebek severken bir şeyi diğeri durmak istemeyebilir o şeyde yani illaki denemek zorundaymışız ben mesela daha sayamadığım o kdr çok şey var ki boşuna almışım dediğim
 
Ben de aynı. 2 kere değiştirdim sabah. Beline çıkıyor. Ama eminim diğerleri de taşırir. Ben ince olmasından dolayı kullanmaya devam edeceğim. Yazın kalın bez kullanmak istemiyorum.
 
Ben prima kullaniyorum sizdiryor kaka temizliyorum hergun yatak carsaf farketmiyor:/ oglus 3 aylikken 59 cm 6400 du 2 gun sonra 4 ayligiz 3 numara kullaniyorum 9 kiloya kadar diyor sıkıda bagliyorum.siz ne kullaniyorsunuz
BENİM BOYU VE KİLOSU BÜYÜK SANIRIM
8 KİLO 70 CM
 
Kullandıklarım
Chicco Oyun halısı
Chicco sağma makinesi
Müslin bez
Otomatik sallanan beşik
Mothercare Kanguru (yeni aldım ama baya iş görecek gibi)

Kullanmadıklarım
Bebek arabasının ana kucağı (büyüdü artık sığmaz ona normal kısmına geçer travele gerek yokmuş bizim için)
Hastane çıkışının takımları
Tulumlar
Konak tarağı

Kullanacaklarım (öyle umuyorum) :)
Bebek arabası
Odasındaki beşik
Buhar makinesi
Katı meyve sıkacağı
 
Canim transferin 6. Gunundeyim 15 agustos test günüm. Kasık ağrım var dün de belim ağrıdı çok korkuyorum inşallah hüsran olmaz sonc
Tatlim gozun aydin olsun saglicakla hayirlica al yavrunu kucagina InsaAllah
Rabbim tamamina erdirsin
Darisi tum isteyen arkadaslarima olsun InsaAllah optm kendine iyi bak canim
 
Bizde bu gece uyNip emme isini iyice abarttik
Kalkiyo mizildiyo 5 dk emiyor
Emerken uykuya daliyor yerine birakiyorum yarim saat sonra yine
Saat 01 den beri 30 dk uyku numarasi yapiyor
Acaba ne sebep huzursuz kizceee
Bizimki de bu aralar ayni anlattigin gibi. 15 20 dk da bir mizliyor.memeye aliyorum.iki cekiyor.uykuya daliyor.yerine birakiyorum.hooop 15 dakika sonra yine ayni.bu gece 4 gibi bezini degistireyim bakayim belki rahatsiz oluyordur dedim.degistirirken gozler acildi iyice uyandi.1 saat oyun oynadik mecbur.yetmedi.bir saat de babasi balkon ve oda gezmesi yaptirdi.balkondan bakmayi pek seviyor.tum gun orda tut gık demez.neyse yorulmus herhalde 6 bucuk gibi emdi uyudu tekrar.okul varken boyle yaparsa ne yapacagiz.cok zor.acaba sütü sagip biberonla mi versem diyorum.o zaman tam doyar da belki uyanmaz bu kadar sık.
 
Bitane göbeği yerine getiren bulsam hemen gidicem yanina.
 
BENİMKİDE YAPIYOR BUNU
BİDE ELİMİ TUTUP BIRAKMIYOR
BİDE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM
BİR İKİ GECE YAPTI ÖLE
UYKUSUZLUKTAN ZOMBİ GİBİ GEZİYORUM
 
Ben de aynı. 2 kere değiştirdim sabah. Beline çıkıyor. Ama eminim diğerleri de taşırir. Ben ince olmasından dolayı kullanmaya devam edeceğim. Yazın kalın bez kullanmak istemiyorum.
Bende prima kullanıyorum hiç pisik yapmadı çünkü o yüzden kullanmaya da devam edeceğim sanırım pisik olmasın da varsın arada uzerinı batirsin napiyim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…