2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Bebegimin kalbi durmuş bana dua edin kizlar
Rabbim dayanma gücü versin canım. Çok zor yaşadığım an geldi gözümün önüne. Rabbim acısını unutturacak çok güzel bir bebek nasip etsin sana tez zamanda. Rabbim bu acının beteri nden hepimizi korusun.
Peki sen bir belirti yaşadın mi. Ben hic hissetmemistim. 1 haftadan fazla olmuştu öyle kalali
 
#Pelinirmak canım derdim seni üzmek degil. Lütfen beni yanlış anlama hassas dönemdeyiz kalbini kirdiysamda Özür dilerim. Bir kardeşim olarak gördüğüm için içimden geldi hem kendi derdimi hemde belki biraz yangının Söner diye yazmak istedim.
Yok tatlım doğru söylüyorsun işte Allah'ım sınıyor hepimizi benimde bir kaybım var bu bebeğime bir şey olursa deliririm herhalde kızmadım Haklısın binlerce şükür ki bebeğim iyi
 
bnde olmuştum canım patates haşladım bol suyla destekleyince geçti çok şukur inşallah senin de geçer bu arada Yasin okumaya ne zaman başlarız acaba :KK66:
Canım sayımız tamamlandı ama ben 41 kişiyi etiketleseyip söylücem yarına kadar foruma gırmeyende olur o yuzden yarına yetısmez haftaya cumaya bagıslarız önümüzdeki hafta baslıcaz yanı sayı yeni tamamlandı yarına yetistiremeyebilir arkadaşlar bazılarınıan haberı olmaz riske atmayalım haftaya tam 41 kişi okumuş olur herkes görmüş de olur msjı etiketlediğim kişiler haftaya cuma bagıslarız inş
 
Günaydın bizim de ev kredimiz onun yani sira ailelerden aldigimjz borclar var benim maasimj geciyor hepsi :) ben yine de eylul doneminde calismak istemiyorum. Biraz daha borç bulsun kapatsin ocaga kadar. Bi daha bebek sahibi olup bu surecleri yasayabilecek miyiz sikmak istiyorum biraz kocayi. O da hele bi o gün gelsin deyip gecistiriyor :)
Yani borç bulabiliyosa iyi :)) ben seneye sabahçı olurum babamız öğleci. Programıda ilk saatler dolu olacak şekilde ayarlarsam sıkıntı olmaz die düşünüyorum.
 
Yani borç bulabiliyosa iyi :)) ben seneye sabahçı olurum babamız öğleci. Programıda ilk saatler dolu olacak şekilde ayarlarsam sıkıntı olmaz die düşünüyorum.
Allahım hepimizi bu borçlardan kurtarsın inşallah. Resmen çalıştığımdan birşey anlamıyorum. Çalışma isteğim kalmıyor borç ödemekten
 
X